ANUNȚURI MATRIMONIALE
Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Satu-Mare


U0tuvTrgnq poza anunt
| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
mmKBzQkYAc poza anunt
| bărbat
53 ani, 1.90, 92 kg, doresc cunoștință cu doamna între 35 și 45 de ani, înaltă peste 1.70 , serioasa, cit se poate, fără obligații și vicii proaste. Eu lucrez de 5 ani in Germania la o clinica de Ortopedie.
4NJmDNbNke poza anunt
| bărbat
Cetățean german, cunoscător limba română, 60 ani 180 înălțime, doresc cunoștiința unei femei decente care ar dori să locuiască cu mine într-un oraș frumos din Germania. Mă puteți contacta și pe Whatsapp.
Adaugă anunțul tău
OGgzgKggxD poza anunt
| bărbat
Daca esti o femeie cu simtul umorului si bun simt :) deja avem ceva important in comun. Eu sint Maimuta si Scorpion daca asta conteaza pentru tine. Pentru mine bunul simt este ceva care presupune o anumita inteligenta emotionala. In rest ar trebui sa ai max 1.70 cm, minim 35 de ani și ar fi ideal daca ai fi spotiva ( eu practic de trei ori pe saptamina)si cu simt artistic. Nu trebuie sa fii frumoasa dar ar trebui sa fii destul de feminina si sa ai un corp decent sa ma poti atrage si fizic!
Satu Mare | bărbat
Ma numesc Eugen, caut o fata, cu varsta maxima de 34 ani, care cauta si isi doreste sa isi gaseasca sufletul pereche, acel baiat pe care se poate baza, acel baiat care o va ajuta, o va intelege, care o va iubii si o va aprecia. Sunt un baiat sincer, loial, devotat, inrecrezator si optimist, indiferent de imprejuarile care apar in viata, chiar si atunci cand nu mai esti unul ci esti in doi. Sunt un baiat care stie ce inseamna sa pretuiesti ceea ce am langa mine, care are grija si respect pentru persoana de langa mine. Sunt baiatul pe care te poti baza atunci cand dpdv adminsitrativ, trebuie sa se rezolve o problema, o defectiune aparuta in casa. Sunt si un bun bucatar, care nu te va dezamagii in arta culinara. Da, imi doresc sa te gasesc, pe tine cea care iti doresti si vrei sa gasesti un baiat ca mine.
lSWBLrzwbe poza anunt
Satu Mare | bărbat
Sunt singur, am 50 de ani, 1,75 inaltime, parul saten, locuiesc in Satu Mare si caut o relatie serioasa.
Satu Mare | bărbat
Ma numesc Marius, am 40 de ani sint divortat, caut o doamna serioasa pentru prietenie eventual casatorie.


Satu Mare | bărbat
Am 31 de ani, caut o relati­e serioasa. Ochi verzi, inaltime 172 si 65 kg. Caut relati­e serioasa. Matrimoniale Satu Mare
Satu Mare | bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: 'esti atat de simpla!' Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite 'totul va fi bine', fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip... pentru tot restul vietii tale. Barbat, 33, 185/75. Aspect placut. Locuiesc in Satu Mare . Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata. Caut relatie doar din Satu Mare din oras.
Satu Mare | bărbat
Banatean, 33 ani, singur, sarac, simpatic, fara obligatii caut femeie libera sa ne cunoastem din timisoara ... prefer sms, whatsapp, ape doar persoane hotarate si corecte.
Satu Mare | bărbat
Sunt Marian din Satu Mare, 43 ani, înălțime 1,82 și 70 kg, ochi căprui, puțin grizonat și doresc cunoștință domnișoară sau doamnă singură, fără copii, în vederea unei relații serioase eventual căsatorie.
Satu Mare | femeie
38 ani, din Satu Mare, fără obligații, brunetă cu parul lung, ochi verzi, caut domn de la țară pentru o relație serioasă.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Satu-Mare

Acas Agris Andrid Apa Ardud Barsau Batarci Beltiug Berveni Bixad Bogdand Calinesti-Oas Camarzana Camin Capleni Carei Cauas Cehal Certeze Ciumesti Craidorolt Crucisor Culciu Doba Dorolt Foieni Gherta Mica Halmeu Hodod Homoroade Lazuri Livada Mediesu Aurit Micula Moftin Negresti-Oas Odoreu Orasu Nou Paulesti Petresti Pir Piscolt Pomi Porumbesti Racsa Sacaseni Sanislau Santau Satu Mare Sauca Socond Supur Tarna Mare Tarsolt Tasnad Terebesti Tiream Turt Turulung Urziceni Valea Vinului Vama Vetis Viile Satu Mare Anunturi matrimoniale