ANUNȚURI MATRIMONIALE
Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Salaj


d9VBxiigSb poza anunt
| bărbat
Cetățean german, cunoscător limba română, 60 ani 180 înălțime, doresc cunoștiința unei femei decente care ar dori să locuiască cu mine într-un oraș frumos din Germania. Mă puteți contacta și pe Whatsapp.
PirUVdTQFg poza anunt
| bărbat
53 ani, 1.90, 92 kg, doresc cunoștință cu doamna între 35 și 45 de ani, înaltă peste 1.70 , serioasa, cit se poate, fără obligații și vicii proaste. Eu lucrez de 5 ani in Germania la o clinica de Ortopedie.
vCxJA2d9Yf poza anunt
| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Adaugă anunțul tău
o54kYMKcqy poza anunt
| bărbat
Daca esti o femeie cu simtul umorului si bun simt :) deja avem ceva important in comun. Eu sint Maimuta si Scorpion daca asta conteaza pentru tine. Pentru mine bunul simt este ceva care presupune o anumita inteligenta emotionala. In rest ar trebui sa ai max 1.70 cm, minim 35 de ani și ar fi ideal daca ai fi spotiva ( eu practic de trei ori pe saptamina)si cu simt artistic. Nu trebuie sa fii frumoasa dar ar trebui sa fii destul de feminina si sa ai un corp decent sa ma poti atrage si fizic!
Salaj | bărbat
Daca esti o femeie ( cu varsta intre 25 - 40 ani) simpla, puternica si care stie ce vrea, care isi doreste o familie, indrazneste si contacteaza-ma. Faptele conteaza mai mult decat vorbele.
Salaj | bărbat
Florin, 39 de ani, singurel, caut o femeie singură, simplă ca mine, pentru o relație serioasă. Matrimoniale Zalău
Salaj | bărbat
Buna ziua doamnelor.doresc relatie serioasa si casatorie cu doamna sau domnisoara max 40 de ani.nu fumez, nu consum alcool nu am vicii si nu am obligatii.lucrez in strainatate.


Salaj | bărbat
Am 49 ani, divortat, fara copii, vicii cum ar fi fumat si alcool.Linistit.Caut similar pentru o relatie serioasa.
Salaj | bărbat
Barbat singur, 57 ani, situatie materiala buna, cu locuinta, caut femeie care sa locuiasca cu mine la tara in judetul Salaj.
Salaj | femeie
Varsta 55ani, vaduva doresc sa cunosc un domn pt o relatie serioasa. Am 155 inaltime si 76kg, rog seriozitate! Varsta apropiata cu a mea.
Salaj | bărbat
O femeie intre 28 40 ani satena ori bruneta din zalau sau din apropiere.
Salaj | bărbat
Buna ... numele meu este Alex, 32 ani, 1m80,72kg, brunet și sunt in căutarea unei relații de durata finalizată cu căsătorie Persoana poate fi de oriunde din tara atâta timp cât este dispusă sa își mute domiciliul ... sunt o persoana sinceră, cu situație materială f buna si vreau ca aceea persoana sa aprecieze si sa fie mereu alături de tine iar eu la rândul meu alături de ea.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Salaj

Agrij Almasu Babeni Balan Banisor Benesat Bobota Bocsa Boghis Buciumi Camar Carastelec Cehu Silvaniei Chiesd Cizer Coseiu Crasna Creaca Criseni Cristolt Cuzaplac Dobrin Dragu Fildu de Jos Galgau Garbou Halmasd Hereclean Hida Horatu Crasnei Ilenda Ip Jibou Letca Lozna Maeriste Marca Mesesenii de Jos Mirsid Napradea Nusfalau Pericei Plopis Poiana Blenchii Romanasi Rus Sag Salatig Samsud Sanmihaiu Almasului Sarmasag Simisna Simleu Silvaniei Somes-Odorhei Surduc Treznea Valcau de Jos Varsolt Zalau Zalha Zimbor Anunturi matrimoniale