ANUNȚURI MATRIMONIALE
Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Ilfov


meq9fzNxgQ poza anunt
| bărbat
53 ani, 1.90, 92 kg, doresc cunoștință cu doamna între 35 și 45 de ani, înaltă peste 1.70 , serioasa, cit se poate, fără obligații și vicii proaste. Eu lucrez de 5 ani in Germania la o clinica de Ortopedie.
ukzC9ypsZz poza anunt
| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
ojoq9LLqD2 poza anunt
| bărbat
Cetățean german, cunoscător limba română, 60 ani 180 înălțime, doresc cunoștiința unei femei decente care ar dori să locuiască cu mine într-un oraș frumos din Germania. Mă puteți contacta și pe Whatsapp.
Adaugă anunțul tău
vc87JSGspB poza anunt
| bărbat
Daca esti o femeie cu simtul umorului si bun simt :) deja avem ceva important in comun. Eu sint Maimuta si Scorpion daca asta conteaza pentru tine. Pentru mine bunul simt este ceva care presupune o anumita inteligenta emotionala. In rest ar trebui sa ai max 1.70 cm, minim 35 de ani și ar fi ideal daca ai fi spotiva ( eu practic de trei ori pe saptamina)si cu simt artistic. Nu trebuie sa fii frumoasa dar ar trebui sa fii destul de feminina si sa ai un corp decent sa ma poti atrage si fizic!
Ilfov | bărbat
Ma numesc ionut, am 34 ani si doresc relatie serioasa de casatorie cu o fata 20-37 ani. Sunt din jud ilfov, fara vici, sincer, serios.
Ilfov | bărbat
Buna bărbat 48ani niciodată căsătorit deci fara copii 1,67m 60kg.a murit mama mea și nu de mult timp, dar acum stau singur am avut grija de ea îmi dă mereu speranțe cînd a murit ea parca ceva din mine a luat cu ea voi femeile știți mai bine despre ce vorbesc eu.
Ilfov | bărbat
Buna, sunt emi, un băiat singur care își caută jumătatea...imi doresc o relație serioasă bazat pe sinceritate si intelegere.


Ilfov | bărbat
Buna, ma numesc Cristian am 40 de ani si sunt aici pentru a cunoaste o fata singura si draguta pentru o relatie de durata si nu caut aventuri de o noapte cine cauta aventuri rog sa ma ocoleasca Va pup dulce si va astept.
Ilfov | bărbat
Caut o fata pentru o relatie de durata si incredere .sincera si cu cei 7 ani de acasa.
9WEf1bDbnT poza anunt
Ilfov | bărbat
Mihai, 32 de ani, 62 kg, inaltime 1.70kg, ochii verzi. Imi doresc pe cineva la fel de nebun ca si mine, in sensul bun. Matrimoniale Ilfov
Ilfov | bărbat
Sunt un bärbat simpatic-doritor de fondarea unei familii cu o doamnä 45-50 ani. Seriozitate si devotament si ea doritoare de copii.
Ilfov | bărbat
Domn la 56 de ani, divorțat, am o fiică de 19 ani. Caut doamnă singură, sinceră, să ne înțelegem, iubitoare și cuminte.
Ilfov | bărbat
Sunt Virgil, caut o fata petru casatorie, am 29 de ani am o fetita. Matrimoniale Ilfov
Ilfov | bărbat
36 ani, 65 kg, inaltime 1,85, ochi verzi, neinsurat, pocait, curat, sincer. Caut o fata in vederea casatoriei. Locuiesc in Germania in Casa parintilor. Am servici, masina, dar îmi lipseste cei mai important “jumatatea”! Matrimoniale Bufta.


Ilfov | bărbat
Vreau o relatie serioasa, castorie...am avut o relatie in care am fost dezamagit si nu mai vreau asta... Vreau p cineva langa mine cu simtul umorului, comunicativa, iubitore, sa ne respecta m, intelegem si sa facem o familie frumoasa.
Ilfov | bărbat
39/1,72/75, doresc din inima sa întâlnesc o ființa feminina, frumoasa sufletește, care sa îmi ofere dragoste, respect, demnitate. Asemenea, ofer!! Îmi doresc sa ma simt iubit, apreciat, sa iubesc din nou.
Ilfov | bărbat
Singur 32, Ilfov. Doresc cunoștință cu o fată apropiată de vârstă. Am un copilaș, pe care îl cresc eu. Daca vrei sa ne cunoaștem dă-mi un mesaj, sau sună.
Ilfov | bărbat
domn serios, divortat, simpatic, 55/1,78/83kg, caut doamna serioasa, placuta, 48-55 de ani, in vederea unei relatii serioase, casatorie. locuiesc in buftea.
Ilfov | bărbat
Am 40 de ani, 1.75m, 70kg, ochi caprui, nu am copii, nu fumez, nu beau, absolvent facultate de drept, caut femeie pana in 40 ani pentru prietenie, eventual casatorie.
Ilfov | bărbat
Viața e scurtă.. neștiută.. și în continuă schimbare. Într-o relație (din nefericire) a devenit o obișnuință, (când unul din cei doi se schimbă). După un timp oarecare, își schimbă comportamentul, vorbirea.. Nu mai iubește. Nu mai este ca la început. Vrea altceva.. nemulțumiri.. Găsește motive de ceartă, despărțire.. etc. Factorii acestui rău, nociv și distrugător pot fi: soacrele, prieteniile, libertinajul, internetul sau "competența" liberă și egoistă care concurează cu cel care dorește să își păstreze familia. Toate (despărțirile) au la bază egoismul (iubirea de sine), răutatea (lipsa iubirii) și dorința de a curvi cu alte persoane. [Pentru mine, familia și copii sunt un dar de la Dumnezeu, care trebuie păstrat și prețuit în orice fel de împrejurare. Copii sunt centrul bucuriei și iubirii a unei famili].
Ilfov | bărbat
Am 36 de ani. Locuiesc in jud ilfov. Caut o fata de varsta apropiata pentru o relatie serioasa.


Ilfov | bărbat
Buna, ma numesc Laurentiu, Tonciu, sunt un Barbat cumsecade, educat, respectos, sufletist, as dori o fata cu simtul umorului, si cu o relatie serioasa.
Ilfov | bărbat
Buna sînt o persoană cu defecte si calități, nefumator caut o Doamna cu vîrsta 30-40 Ani pentru relatie Prietenie-căsătorie.
Ilfov | bărbat
caut o noua sotie care isi doreste stabilitate si care isi doreste enorm ca sa devina mama! nu caut aventuri! caut seriozitate! imi doresc sa devin tata! in acest moment sunt in divort ! nu sunt eu de vina! asa pt ca sa nu se presupuna aiurea! inca odata caut sotie care isi doreste familie normala si care isi doreste sa devina mama.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Ilfov

1 Decembrie Afumati Balotesti Berceni Bragadiru Branesti Buftea Cernica Chiajna Chitila Ciolpani Ciorogarla Clinceni Copaceni Corbeanca Cornetu Darasti-Ilfov Dascalu Dobroesti Domnesti Dragomiresti-Vale Ganeasa Glina Gradistea Gruiu Jilava Magurele Moara Vlasiei Mogosoaia Nuci Otopeni Pantelimon Peris Petrachioaia Popesti-Leordeni Snagov Stefanestii de Jos Tunari Vidra Voluntari Anunturi matrimoniale