ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Gorj


Gorj | bărbat
Gorj | bărbat
Buna ! Tanar din Tg-Jiu, dragut, sociabil, serios caut sa intemeiez o relatie cu o fata care isi doreste ceva serios si de lunga durata. Varsta intre 18 -30 ani.
Gorj | bărbat
Adaugă anunțul tău
Gorj | bărbat
Caut o fata/femeie pana in 34 ani fara obligații, pt o relație serioasă ducând la căsătorie, eu sunt un tip simplu, dragut, fara obligatii, serios, puteți sa imi dati mesaj pe nr meu de WhatsApp, va astept sa conversăm.
Gorj | bărbat
Ma numesc Costi, am 27 ani si sunt din Gorj Novaci. Caut o fata din zona 20-35 de ani pentru relatie serioasa, prietenie.
Gorj | bărbat
Mă numesc marian am 27 de ani sunt din Gorj și caut o fata pentru căsătorie pote sa fie și săracă ca și eu sunt un om mai amărât mama m-a părăsit și doresc sa încep o viața noua in România in Gorj dacă se poate.
Gorj | bărbat
Încă tânăr, realizat profesional si material, fără obligații sau vicii, doresc să cunosc o fata cu vârsta pana in 34 ani, pentru relatie de durata, eventual casatorie.


Gorj | bărbat
Sunt medic -39 ani-si doresc sä-mi fac o Familie-Preferabil o femeie din bransa mea. Am casä-situatie materialä foarte bunä.
Gorj | bărbat
Barbat matur, 49ani, din jud gorj, serios, fara vicii, 182 cm, 96kg, divortat, locuiesc la casa, caut femeie pt relatie serioasa.
Gorj | bărbat
Ma numesc victor si îmi caut jumătatea. Sunt din Gorj am 31 de ani.sunt un suflet calm si iubitor.
Gorj | bărbat
Domn distins(fost profesor), 60 de ani caut relatie prietenie / casatorie.
Gorj | bărbat
Bărbat singur având 31 de ani 186 cm înălțime 90 de kg blond ochi albaștri niciodată căsătorit doresc să cunosc o doamnă domnișoară cu vârsta cuprinsă între 26 și 33 de ani pentru o relație de lungă durată eventual căsătorie.
Gorj | bărbat
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
Gorj | bărbat
Buna eu vreau sa îmi gasesc jumatatea sunt Marcel din gorj stau la 10km de Tîrgu jiu am facut de curînd 45 de ani, nu am mai fost niciodata casatorit, am fost o fire mai timida, sunama sa vorbim.


Gorj | bărbat
Pensionar cu studii superioare, am casa mea, divorțat, nu am copii .Locuiesc în Gorj, într-o frumoasa zona de munte, cu stațiuni, defile, mânăstiri zone de agrement etc Doresc sa cunosc o doamna care sa-mi fie partenera de viața pentru tot restul vieții!
Gorj | bărbat
Buna, sunt Roni sunt singur fara obligati locuiesc singur. Lucrez an Italia. Caut o relatie serioasa. Care doresc o relatie serioasa sa death mesaj pe Whatsap.
Gorj | bărbat
Sunt un tip simpatic dragut intelegator cu orice persoana care dorec o relatie serioasa am 23 de ani si dorec ceva serios o relatie pentru casatorie.
Gorj | bărbat
Sunt nefumator si iubesc natura, viata la tara cu simplitatea ei.Daca doresti sa ne cunoastem suna-ma.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.

BLOG - Gânduri alese


horoscop dragoste

Horoscop dragoste Berbec

Cineva nou ar putea să îți atragă atenția astăzi. Imbracă-te să cucerești și lasă-ți zâmbetul să fie introducerea de care ai nevoie. Cu cât ești mai abordabil/ă, cu atât va fi mai ușor pentru un potențial partener să vă (...)

santate

A sosit weekend-ul si m-am gandit ca n-ar strica daca am incerca cateva retete de mancare rapide, hranitoare si gustoase. Cum timpul se scurge atat de repede mai ales in zilele in care suntem alaturi de cei dragi, am cules pentru voi niste retete, astfel incat astazi sa stati mai putin in (...)

cuplu

Cred ca toata lumea stie bancul de mai jos, care, ca toate bancurile, din pacate este inspirat din realitate:

Se intalnesc doua doamne care nu s-au mai vazut de mult timp. Incep sa-si povesteasca ce s-a mai intamplat intre timp de cand n-au mai vorbit, si una dintre ele (...)

femeie

M-am trezit si inca nu s-a luminat de ziua. Afara ploua zgomotos si stropii grei de ploaie se lovesc de geam in linistea diminetii. Nu aprind lumina, savurez cafeaua aburinda in fata ferestrei si astept sa vad rasaritul printre norii grei. Eu, o cafea cu aroma de poveste si zgomotul ploii. Si (...)

maci

Ma uit in jurul meu si vad din ce in ce mai multa incrancenare. Am uitat sa daruim, am uitat sa iertam, am uitat sa alinam, am uitat sa impartim, am uitat sa pretuim, am uitat sa ascultam, am uitat sa iubim…

 

Suntem nervosi, grabiti, obositi, nerabdatori si gata (...)

copil

Începe forfota sărbătorilor cu aglomeraţie, miros de cozonaci şi brad, strălucire, bucurie şi cu invariabilul îndemn: “ De Crăciun, fii mai bun!”. Este minunat şi admirabil să fii mai bun, dar de ce oare avem nevoie de o sărbătoare pentru a ne (...)

Horoscop dragoste Berbec

Ești sincer când vine vorba de prietenii tăi, dar reciproca este valabilă? Dacă te confrunți cu dificultăți în alegerile online, cere ajutor unui prieten. El/ea te cunoaște mai bine, atât nevoile cât și (...)

femeie

În societatea zilelor noastre, femeile au ajuns să facă orice lucru pe care îl poate face un bărbat, dacă nu și mai mult de atât...

 

Muncesc, conduc mașinile, gătesc, repară lucruri, spală, calcă rufe, au grijă de copii și le oferă (...)

cuplu

Atunci când iubeşti, fericirea îţi vine din atât de multe lucruri mici încât, dacă ai înţelepciunea să le pui cap la cap, vei descoperi că eşti cel mai bogat om din lume.

Fericirea are gust, miros şi uneori are un nume. Poate avea gustul (...)

femeie pe malul apei

"Totul trece, aşa se spune, dar nimic nu trece fără să lase urme."

Îmi amintesc o întâmplare ce mi-a rămas întipărită în minte şi care cumva, nu îmi explic de ce, îmi tot revine (...)

cuplu

Ne naştem din iubire şi tânjim după ea toată viaţa. O căutăm, o găsim şi uneori o pierdem absurd şi, deşi ne jurăm că nu ne mai trebuie, imediat cum ne pansăm inima rănită plecăm din nou în căutarea ei… pentru că, oamenii au nevoie de iubire ca să (...)

inimioara

Îmi plac sărbătorile, oricare ar fi ele, pentru că au darul preţios de a aduna oamenii care se iubesc laolaltă. Şi pentru că toţi ne trezim mai feciriti, şi pentru că străzile sunt pline de oameni zâmbitori, şi pentru că este o energie pozitivă în jur care nu se (...)Anunțuri matrimoniale Gorj

AlbeniAlimpestiAninoasaArcaniBaia de FierBalanestiBalestiBalteniBarbatestiBengesti-CiocadiaBerlestiBolbosiBorascuBranestiBumbesti-JiuBumbesti-PiticBustuchinCalnicCapreniCatuneleCiuperceniCrasnaCrusetDanciulestiDanestiDragotestiDragutestiFarcasestiGlogovaGodinestiHurezaniIonestiJupanestiLelestiLicuriciLogrestiMatasariMotruMusetestiNegomirNovaciPadesPestisaniPlopsoruPolovragiPrigoriaRosia de AmaradiaRovinariRuncuSaceluSamarinestiSaulestiSchelaScoartaSlivilestiStanestiStejariStoinaTantareniTargu CarbunestiTargu JiuTelestiTicleniTismanaTurbureaTurceniTurcinestiUrdariVagiulestiVladimir