ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Gorj


| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Gorj | bărbat
50 de ani, imi caut jumatatea de preferinta pana in 50 ani. Eu fumez. Matrimoniale Petroșani
Gorj | bărbat
Buna eu vreau sa îmi gasesc jumatatea sunt Marcel din gorj stau la 10km de Tîrgu jiu am facut de curînd 45 de ani, nu am mai fost niciodata casatorit, am fost o fire mai timida, sunama sa vorbim.
Adaugă anunțul tău
Gorj | bărbat
Sunt nefumator si iubesc natura, viata la tara cu simplitatea ei.Daca doresti sa ne cunoastem suna-ma.
Gorj | femeie
Ma numesc Andreea, am 29 de ani, 1 51 inaltime si 42 de kile. Doresc sa cunosc un barbat pana in 35 de ani, frumos, iubitor, muncitor si gelos, pentru casatorie.
Gorj | bărbat
41 de ani, singur din TG JIU Gorj caut o fata sinceră tot din Tg Jiu, 29-37 ani.
Gorj | bărbat
Buna ! Tanar din Tg-Jiu, dragut, sociabil, serios caut sa intemeiez o relatie cu o fata care isi doreste ceva serios si de lunga durata. Varsta intre 18 -30 ani.


Gorj | bărbat
Sunt medic -39 ani-si doresc sä-mi fac o Familie-Preferabil o femeie din bransa mea. Am casä-situatie materialä foarte bunä.
Gorj | bărbat
Încă tânăr, realizat profesional si material, fără obligații sau vicii, doresc să cunosc o fata cu vârsta pana in 34 ani, pentru relatie de durata, eventual casatorie.
Gorj | bărbat
Pensionar cu studii superioare, am casa mea, divorțat, nu am copii .Locuiesc în Gorj, într-o frumoasa zona de munte, cu stațiuni, defile, mânăstiri zone de agrement etc Doresc sa cunosc o doamna care sa-mi fie partenera de viața pentru tot restul vieții!
Gorj | bărbat
Mă numesc marian am 27 de ani sunt din Gorj și caut o fata pentru căsătorie pote sa fie și săracă ca și eu sunt un om mai amărât mama m-a părăsit și doresc sa încep o viața noua in România in Gorj dacă se poate.
Gorj | bărbat
Ma numesc laurentiu, sunt din tg-jiu, am 34 de ani, locuiesc in tg-jiu, as dori sa imi gasesc jumatatea vietii pentru o relatie serioasa cu scop casatorie. Astept sa ne cunoastem.
Gorj | bărbat
Sunt paul am 34 de ani sunt din Petroșani caut relatie serioasa pretenie casatorie o fata draguta frumusica.
Gorj | bărbat
Domn distins(fost profesor), 60 de ani caut relatie prietenie / casatorie.


Gorj | bărbat
Buna, sunt Roni sunt singur fara obligati locuiesc singur. Lucrez an Italia. Caut o relatie serioasa. Care doresc o relatie serioasa sa death mesaj pe Whatsap.
Gorj | bărbat
Barbat matur, 49ani, din jud gorj, serios, fara vicii, 182 cm, 96kg, divortat, locuiesc la casa, caut femeie pt relatie serioasa.
Gorj | bărbat
Caut o fata/femeie pana in 34 ani fara obligații, pt o relație serioasă ducând la căsătorie, eu sunt un tip simplu, dragut, fara obligatii, serios, puteți sa imi dati mesaj pe nr meu de WhatsApp, va astept sa conversăm.
Gorj | bărbat
sunt din Gorj si am 33 de ani. As vrea sa cunosc o fata pentru o relatie serioasa sau pentru casatorie.
Gorj | bărbat
Ma numesc victor si îmi caut jumătatea. Sunt din Gorj am 31 de ani.sunt un suflet calm si iubitor.
Gorj | bărbat
Sunt un tip simpatic dragut intelegator cu orice persoana care dorec o relatie serioasa am 23 de ani si dorec ceva serios o relatie pentru casatorie.
Gorj | bărbat
Ma numesc Costi, am 27 ani si sunt din Gorj Novaci. Caut o fata din zona 20-35 de ani pentru relatie serioasa, prietenie.


Gorj | bărbat
Am 45 ani - lucrez in invatamint, 172cm inaltime, 78Kg , Taur. Doresc cunostinta cu o doamna singura, plinuta, cu un copil nu m-ar deranja, saraca pentru relatie serioasa eventual casatorie, maxim 45 ani. Matrimoniale Gorj.
Gorj | bărbat
Bărbat singur având 31 de ani 186 cm înălțime 90 de kg blond ochi albaștri niciodată căsătorit doresc să cunosc o doamnă domnișoară cu vârsta cuprinsă între 26 și 33 de ani pentru o relație de lungă durată eventual căsătorie.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Gorj

Albeni Alimpesti Aninoasa Arcani Baia de Fier Balanesti Balesti Balteni Barbatesti Bengesti-Ciocadia Berlesti Bolbosi Borascu Branesti Bumbesti-Jiu Bumbesti-Pitic Bustuchin Calnic Capreni Catunele Ciuperceni Crasna Cruset Danciulesti Danesti Dragotesti Dragutesti Farcasesti Glogova Godinesti Hurezani Ionesti Jupanesti Lelesti Licurici Logresti Matasari Motru Musetesti Negomir Novaci Pades Pestisani Plopsoru Polovragi Prigoria Rosia de Amaradia Rovinari Runcu Sacelu Samarinesti Saulesti Schela Scoarta Slivilesti Stanesti Stejari Stoina Tantareni Targu Carbunesti Targu Jiu Telesti Ticleni Tismana Turburea Turceni Turcinesti Urdari Vagiulesti Vladimir Anunturi matrimoniale