ANUNȚURI MATRIMONIALE
Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Giurgiu


o4NvIjmjLY poza anunt
| bărbat
53 ani, 1.90, 92 kg, doresc cunoștință cu doamna între 35 și 45 de ani, înaltă peste 1.70 , serioasa, cit se poate, fără obligații și vicii proaste. Eu lucrez de 5 ani in Germania la o clinica de Ortopedie.
GABwAtN4N3 poza anunt
| bărbat
Daca esti o femeie cu simtul umorului si bun simt :) deja avem ceva important in comun. Eu sint Maimuta si Scorpion daca asta conteaza pentru tine. Pentru mine bunul simt este ceva care presupune o anumita inteligenta emotionala. In rest ar trebui sa ai max 1.70 cm, minim 35 de ani și ar fi ideal daca ai fi spotiva ( eu practic de trei ori pe saptamina)si cu simt artistic. Nu trebuie sa fii frumoasa dar ar trebui sa fii destul de feminina si sa ai un corp decent sa ma poti atrage si fizic!
XjHFCmvCe9 poza anunt
| bărbat
Cetățean german, cunoscător limba română, 60 ani 180 înălțime, doresc cunoștiința unei femei decente care ar dori să locuiască cu mine într-un oraș frumos din Germania. Mă puteți contacta și pe Whatsapp.
Adaugă anunțul tău
69ug8JF5LI poza anunt
| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Giurgiu | bărbat
Doresc sa imi gasesc jumătatea ma numesc ionuț din giurgiu am 43 ani săteni 1.65 77 kg. Doresc relatie de prietenie căsătorie cu o f din giurgiu sau din bucuresti.
Giurgiu | bărbat
Buna! Numele meu este Marius, am 28 ani sunt un băiat foarte calm, si si cu simțul umorului, doresc sa cunosc o fata singura si fara obligatii apropiata de varsta mea.
Giurgiu | bărbat
Marian 45 ani, din Giurgiu, lucrez ca sofer Germania, 1.86 inaltime, ochi caprui.


Giurgiu | bărbat
Domn 52 ani, divortat, un baiat de 16 ani educat, serios, hotarat, caut doamna pana in 50 ani, independenta financiar, serioasa slabuta, poate avea si un copil.
Giurgiu | bărbat
Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.
Giurgiu | bărbat
Mă vor interesa părerile lumii despre mine şi despre felul în care îmi administrez viaţa doar atunci când lumea va trăi alături de mine sau în locul meu: când va suferi în locul meu, când va munci pentru mine și în locul meu, când îmi va plăti facturile, când va răspunde şi va plăti pentru greşelile mele, când va plânge pentru tristeţile şi dezamăgirile mele, când va trăi bucuriile mele, când se va confrunta cu neputinţele mele, când va dărui cât dăruiesc...
Giurgiu | bărbat
Divorțat 42 de ani 180cm 70 kg. Am trei copii şi aş vrea să-mi refac familia şi viața cu o femeie serioasă şi sufletistă.
Giurgiu | bărbat
1,75m, 75kg, chel, nefumator, 44 ani, nu am fost niciodata casatorit, bugetar, ador muntele, familist convins, nu-mi place sa-mi pierd noptile.
Giurgiu | bărbat
Sunt paul din Giurgiu am 34 de ani fara obligatii. Caut o fata serioasa cu sau fara copil din apropiere. Matrimoniale Giurgiu
Giurgiu | femeie
Numele meu este Viorica. Am 59 de ani. Sunt singura. Nu am obligații. Nu am copii. Doresc sa cunosc un domn prezentabil fără copii și cu suflet bun și cu vârsta între 59 de ani și 62 de ani pentru o relație serioasa pentru căsătorie. Exclus aventurierii.


Giurgiu | bărbat
Adrian, 30, baiat frumos, par brunet, ochi caprui, 1,77 m inaltime. Caut prietenie cu o fata cu parul negru si cu ochi caprui. Sa aiba inaltimea intre 1,60 si 1,70 m.
Giurgiu | bărbat
Mă numesc Vasile, am 35 de ani și vreau să cunosc o fată din Giurgiu pentu căsătorie.
Giurgiu | bărbat
Tanar, 28 de ani, caut o fata pentru casatorie cu varsta cuprinsa intre 19 -27 de ani. Nu raspund la numere cu necunoscut si mail.
Giurgiu | bărbat
Ma numesc dan, am 25 de sunt din judetu Giurgiu, am inaltime 1.80, am 78 de kg si sunt zodia scorpion.
Giurgiu | bărbat
Singur, fara obligatii, nu fumez, nu beau, 59de ani, com Gaiseni, caut relatie serioasa bazata pe respect dragoste si afetiune. Matrimoniale Gaiseni, Giurgiu
Giurgiu | bărbat
Barbat 49 ani divortat, 68 kg, 1.85 inaltime, ochi caprui din Giurgiu, fara obligatii, caut femeie in vederea casatoriei.
Giurgiu | bărbat
Ma numesc Catalin Traian, am 27 de ani si doresc sa imi gasesc o fata pentru o relatie serioasa. Matrimoniale Giurgiu


Giurgiu | bărbat
Barbat serios, sufletist, fara vicii si obligatii, cu servici si casa, doresc cunostinta pt.prietenie-casatorie pt.toata viata.
Giurgiu | bărbat
Ma numesc Dragoi ionut, sunt din Calugareni, sunt singur, am 37 ani. Caut relatie serioasa cu o fata astept sa ma contacteze. Matrimoniale Giurgiu


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Giurgiu

Adunatii-Copaceni Baneasa Bolintin-Deal Bolintin-Vale Bulbucata Buscani Buturugeni Calugareni Clejani Colibasi Comana Cososba Crevedia Mare Daia Floresti-Stoenesti Fratesti Gaiseni Gaujani Ghimpati Giurgiu Gogosari Gostinari Gostinu Gradinari Greaca Herasti Hotarele Iepuresti Isvoarele Izvoarele Joita Letca Noua Malu Marsa Mihai Bravu Mihailesti Ogrezeni Oinacu Prundu Putineiu Rasuceni Roata de Jos Sabareni Schitu Singureni Slobozia Stanesti Stoenesti Toporu Ulmi Valea Dragului Vanatorii Mici Varasti Vedea Anunturi matrimoniale