ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Giurgiu


Giurgiu | bărbat
Adrian, 30, baiat frumos, par brunet, ochi caprui, 1,77 m inaltime. Caut prietenie cu o fata cu parul negru si cu ochi caprui. Sa aiba inaltimea intre 1,60 si 1,70 m.
Giurgiu | bărbat
Doresc sa imi gasesc jumătatea ma numesc ionuț din giurgiu am 43 ani săteni 1.65 77 kg. Doresc relatie de prietenie căsătorie cu o f din giurgiu sau din bucuresti.
Giurgiu | bărbat
Tanar, 28 de ani, caut o fata pentru casatorie cu varsta cuprinsa intre 19 -27 de ani. Nu raspund la numere cu necunoscut si mail.
Adaugă anunțul tău
Giurgiu | bărbat
Bărbat singur divorțat 44 de ani din jud giurgiu caut relatie cu o doamnă serioasa între 33- si 53 ani ..locuiesc singur.
Giurgiu | bărbat
Divorțat 42 de ani 180cm 70 kg. Am trei copii şi aş vrea să-mi refac familia şi viața cu o femeie serioasă şi sufletistă.
Giurgiu | bărbat
Giurgiu | bărbat
Ma numesc dan, am 25 de sunt din judetu Giurgiu, am inaltime 1.80, am 78 de kg si sunt zodia scorpion.


Giurgiu | bărbat
Barbat serios, sufletist, fara vicii si obligatii, cu servici si casa, doresc cunostinta pt.prietenie-casatorie pt.toata viata.
Giurgiu | bărbat
Buna! Numele meu este Marius, am 28 ani sunt un băiat foarte calm, si si cu simțul umorului, doresc sa cunosc o fata singura si fara obligatii apropiata de varsta mea.
Giurgiu | bărbat
1,75m, 75kg, chel, nefumator, 44 ani, nu am fost niciodata casatorit, bugetar, ador muntele, familist convins, nu-mi place sa-mi pierd noptile.
Giurgiu | bărbat
Mă vor interesa părerile lumii despre mine şi despre felul în care îmi administrez viaţa doar atunci când lumea va trăi alături de mine sau în locul meu: când va suferi în locul meu, când va munci pentru mine și în locul meu, când îmi va plăti facturile, când va răspunde şi va plăti pentru greşelile mele, când va plânge pentru tristeţile şi dezamăgirile mele, când va trăi bucuriile mele, când se va confrunta cu neputinţele mele, când va dărui cât dăruiesc...


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.

BLOG - Gânduri alese


femeie inger

Eu sunt femeie, sunt flacara si gheata, sunt intuneric si lumina, sunt rasarit si apus, sunt fericire si lacrima deopotriva.

Eu sunt femeie si, la fel ca oricare femeie am zile in care as putea sa merg pana la capatul pamantului ca sa obtin ce vreau.

Sunt zile in care as (...)

femeie pe strada

“Un om este batran doar atunci cand regretele au luat locul viselor.”

 Recunosc faptul ca urasc sa aud aceasta intrebare. Sau nu neaparat intrebarea asta, derivatul ei: gandeste-te ca ai o varsta! Din fericire, nu o aud foarte des, dar de fiecare data (...)

“Viaţa niciodată nu e dreaptă, dar probabil ăsta e un lucru bun pentru foarte mulţi dintre noi.”

Probabil că fiecare dintre noi se gândeşte uneori la faptul că viaţa nu este dreaptă. Există persoane bune, cu inimile mari cât munţii, care n-au un (...)

femeie flori

Răutatea unui om nu mă sperie. O accept, aşa cum accept că există oameni atât de buni şi frumoşi încât doar să-i priveşti îţi încarcă sufletul. Pot accepta că nu există doar soare, doar iubire, doar frumos pe lumea asta. Ştiu de la bunica mea că (...)

clepsidra

Poate că cea mai preţioasă dovadă a iubirii pe care o purtăm cuiva, este timpul pe care i-l oferim. Pentru că, oferim o frântură din viaţa noastră pe care nu o mai putem recupera niciodată. Ce dar mai frumos putem oferi cuiva, decât o parte din viaţa noastră?

(...)
copil mana

Ma uit in jurul meu. Multe, mult prea multe dintre femeile care isi doresc sa aiba un copil nu-l pot avea usor. In locul in care lucrez, 3 familii s-au chinuit ani de zile cu tratamente, lacrimi si proceduri dureroase ca sa aiba un copil. Doua dintre ele au reusit, una a pierdut lupta. Ma (...)

brad cadouri

“Dragă Moş Crăciun, pentru că am fost cuminte, am făcut o lista cu cadourile pe care mi le doresc. Nu, nu vreau parfumuri de firma, pantofi şi poşete, rochii scumpe… vreau să-mi aduci doar fericire!”

Aşa arată o scrisoare scrisă de o prietenă pentru Moş (...)

femeie flori

„Toată lumea vrea să trăiască pe vârful unui munte, fără să știe că adevărata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre vârf.”

Oricât ar suna de banal şi de comun, nu există zi în care (...)

femeie

În societatea zilelor noastre, femeile au ajuns să facă orice lucru pe care îl poate face un bărbat, dacă nu și mai mult de atât...

 

Muncesc, conduc mașinile, gătesc, repară lucruri, spală, calcă rufe, au grijă de copii și le oferă (...)

it

Cand ajungi in Italia, primul lucru care te surprinde este galanteria barbatilor. Si nu ma refer aici la amabilitatea cu care se ofera sa te ajute (indiferent daca ai sau nu nevoie), ma refer la salutul cu care intampina o femeie, acel renumit Ciao Bella! :)

 

In al doilea (...)

femeie cu flori

„Poate că, într-adevăr, ochii femeii iubite sunt marginea lumii.”

Blondă, brunetă, şatenă, roşcată, înaltă sau scundă, timidă sau îndrăzneaţă, visătoare sau pragmatică, curajoasă sau temătoare… bunică, mamă, (...)

femeie iarna

Iată că am ajuns şi în ultima luna a acestui an şi, aşa cum se obişnuieşte, fiecare urmează să înceapă primenirea caselor. Casele sunt curăţate şi pregătite pentru sărbători şi pentru trecerea în noul an. Dar eu v-aş întreba ceva: când v-aţi (...)Anunțuri matrimoniale Giurgiu

Adunatii-CopaceniBaneasaBolintin-DealBolintin-ValeBulbucataBuscaniButurugeniCalugareniClejaniColibasiComanaCososbaCrevedia MareDaiaFloresti-StoenestiFratestiGaiseniGaujaniGhimpatiGiurgiuGogosariGostinariGostinuGradinariGreacaHerastiHotareleIepurestiIsvoareleIzvoareleJoitaLetca NouaMaluMarsaMihai BravuMihailestiOgrezeniOinacuPrunduPutineiuRasuceniRoata de JosSabareniSchituSingureniSloboziaStanestiStoenestiToporuUlmiValea DraguluiVanatorii MiciVarastiVedea