ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Covasna


Covasna | bărbat
Domn manierat, la tara, angajat in Bucuresti caut pe cineva cu varsta apropiata nefumatoare sa imi fie alaturi la bune si rele, sa ne tinem companie si sa nu ne mai simtim niciodata singuri.
Covasna | bărbat
Inalt, drăguț, doresc să cunosc o fată simplă, drăguță, nu mă deranjează dacă ai copii, contează să îți dorești o familie, trecutul nu contează, contează prezentul și viitorul, daca iti dorești o familie și o relație serioasa, casatorie, aștept tel tău.
Covasna | bărbat
Caut femeie 40-50ani de la 170cm in sus, fara kg in plus care sa fie dispusa sa vina in Germania. Celelalte le vom discuta si vor veni dupa ce ne cunoastem mai bine.
Adaugă anunțul tău


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.

BLOG - Gânduri alese


femeie blonda

„Fă-ţi griji pentru conştiinţa ta, nu pentru reputaţia ta. Conştiinţa este ceea ce eşti tu, reputaţia este ceea ce gândesc ceilalţi despre tine. Iar ceea ce gândesc ceilalţi despre tine, este problema lor.”

Acest citat mi-a venit (...)

femeie flori

Răutatea unui om nu mă sperie. O accept, aşa cum accept că există oameni atât de buni şi frumoşi încât doar să-i priveşti îţi încarcă sufletul. Pot accepta că nu există doar soare, doar iubire, doar frumos pe lumea asta. Ştiu de la bunica mea că (...)

femeie in ploaie

Viata ne aduce în cale, prin fel de fel de moduri şi căi neaşteptate, diferiţi oameni. Cu unii vom avea intersectări scurte, poate lipsite de sens, alţii vor scrie o pagină în cartea vieţii noastre, şi doar câţiva vor rămâne şi vor construi împreună cu (...)

trandafir

Noi n-am avut poveste, a fost ca o drama

Am sangerat pe rand, rana cu rana

Asta n-a fost iubire, a fost nebunie

Ne-am impletit mistuitor dintr-o chimie.

 

Pe cat de-n cer am fost de fericire

Pe-atat de-n iad am coborat de (...)

In ce se masoara iubirea?

In clipe de fericire? In momente de dor? In soapte fierbinti? In grija? In priviri? In mangaieri?

Eu cred ca cine sta sa masoare iubirea, pierde timp pretios dar, pentru ca am asistat la o discutie pe aceasta tema, haideti sa (...)

blonda

Singura persoana careia ii voi permite sa hotareasca pentru viata mea sunt eu!

Singura persoana careia ii voi permite sa ma judece pentru ceea ce fac voi fi doar eu!

Si crede-ma ca ma pricep la asta! M-am judecat amarnic pentru tot ceea ce viata mi-a oferit si rau si bun.

(...)
cuplu

Da, ştiu, fluturii în stomac sunt minunaţi! Îndrăgosteala este minunată! Îi ştii pe de rost mirosul, tremuri atunci când îi auzi vocea, ritmul cardiac ţi se măreşte doar când te gândeşti la el, te înroşeşti toată atunci când te (...)

caine

 

''Intr-o zi vei intelege ca e mai greu sa fii bun decat istet. Istetimea este un dar, bunatatea este o alegere. Cu darurile e mai simplu, ele ne sunt date. Alegerile insa pot fi dificile.''

Vrei sa inveti ce inseamna iubirea? Este (...)

umbrela

M-am trezit pe la 5 dimineaţa cu zgomotul sacadat al picăturilor de ploaie în ureche. M-am gândit că dacă mai dorm un pic, aş pierde o parte din ritualul naturii prin care spală şi primeneşte tot: cerul, aerul pe care îl respirăm, caldarâmul gri şi murdar, (...)

pierce brosnan

„Îmi plac bărbaţii, nu pentru că sunt bărbaţi, ci pentru că nu sunt femei.”

Da. Femeilor le plac bărbaţii pentru că nu sunt femei. Atunci, unii dintre ei de ce vor cu tot dinadinsul să se transforme în femei?

Jur că de (...)

pisica

Detinatoarea celor mai frumosi ochi albastri din lume nu este o domnisoara cum ati putea crede, ci…o pisica. De fapt, un motan din rasa British Shorthair , pe nume Coby, Pe langa minunatii sai ochi, aceasta frumoasa felina se mandreste si cu o blanita de culoarea omatului , precum si cu (...)

piscina

Sarbatorile s-au incheiat si odata cu sfarsitul lor gerul a pus stapanire pe zona noastra geografica. Nu putine dintre noi am suspinat dupa o vacanta cu oameni de zapada, vin fiert cu scortisoara si skiat intr-una dintre statiunile noastre montane, dar se pare ca in acest an nu prea am avut (...)Anunțuri matrimoniale Covasna

Aita MareArcusBaraoltBarcaniBataniBelinBixadBodocBorosneu MareBradutBratesBretcuCatalinaCernatChichisComandauCovasnaDalnicDobarlauEstelnicGhelintaGhidfalauHaghigIlieniIntorsatura BuzauluiLemniaMalnasMereniMicfalauMoacsaOjdulaOzunPoianReciSanzieniSfantu GheorgheSita BuzauluiTargu SecuiescTuriaValceleValea CrisuluiValea MareVarghisZabalaZagon