ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale Covasna


| bărbat
Vreau sa ma pot uita la tine si sa iti pot spune: „esti atat de simpla!“. Pentru ca a fi simpla inseamna a avea o frumusete autentica, launtrica. Inseamna o privire blanda, care te calmeaza instant, inseamna un zambet gingas care iti transmite „totul va fi bine“, fara a rosti cuvintele. Simplitatea e gingasie si bunatate pura. Este eleganta unei infatisari usor timide, intr-un corp mic si aparent fragil, dar emanand putere din interior. Simplitatea inseamna a ramane umila chiar atunci cand ai putea fi o regina. Simplitatea este ceea ce te face sa te intrebi, cum ar fi ca primul lucru care il vezi dinineata cand deschizi ochii, sa fie acest chip...pentru tot restul vietii tale. Barbat, 38, 175/72. Aspect placut. Locuiesc in strainatate insa ma pot deplasa usor. Desi textul de mai sus poate indica altceva, sunt cu picioarele bine infipte in pamant. Pun accent deosebit pe respect, comunicare, dorinta de dezvoltare personala si libertatea bine inteleasa. Indrazneste! Nu se stie niciodata.
Covasna | femeie
Sunt o doamna din Ploiesti, 60 ani 1.60, 60 kg. Doresc sa cunosc un domn apropiat varstei. Matrimoniale Ploiesti.
Covasna | bărbat
Caut femeie 40-50ani de la 170cm in sus, fara kg in plus care sa fie dispusa sa vina in Germania. Celelalte le vom discuta si vor veni dupa ce ne cunoastem mai bine.
Adaugă anunțul tău
Covasna | bărbat
Inalt, drăguț, doresc să cunosc o fată simplă, drăguță, nu mă deranjează dacă ai copii, contează să îți dorești o familie, trecutul nu contează, contează prezentul și viitorul, daca iti dorești o familie și o relație serioasa, casatorie, aștept tel tău.
Covasna | bărbat
Domn manierat, la tara, angajat in Bucuresti caut pe cineva cu varsta apropiata nefumatoare sa imi fie alaturi la bune si rele, sa ne tinem companie si sa nu ne mai simtim niciodata singuri.


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale Covasna

Aita Mare Arcus Baraolt Barcani Batani Belin Bixad Bodoc Borosneu Mare Bradut Brates Bretcu Catalina Cernat Chichis Comandau Covasna Dalnic Dobarlau Estelnic Ghelinta Ghidfalau Haghig Ilieni Intorsatura Buzaului Lemnia Malnas Mereni Micfalau Moacsa Ojdula Ozun Poian Reci Sanzieni Sfantu Gheorghe Sita Buzaului Targu Secuiesc Turia Valcele Valea Crisului Valea Mare Varghis Zabala Zagon Anunturi matrimoniale