ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
Am 39 de ani si caut o fata cu varsta intre 25 si 35 sincera cuminte fara obligatii si cu inima buna ca si mine, si in rest se rezolva toate. Eu am 39 de ani si sunt din Bucuresti, fara obligatii niciodata casatorit, bunatatea le intrece pe toate. Matrimoniale București
BUCURESTI | bărbat
Tanar simpatic 32 de ani din bucuresti cauta fata din bucuresti sau imprejurimi cu varsta cuprinsa intre 20-34 de ani pentru relatie de lunga durata bazata pe incredere sinceritate astept descriere prin sms.Astept sa ne cunoastem.
BUCURESTI | bărbat
1.75, 77kg, ochi caprui, fara obligatii, doresc sa cunosc doamna fara obligatii, de varsta apropiata pentru casatorie.
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Caut doamna pentru o relatie frumoasa. Sunt o persoana sufletista, caut o relatie de viitor pentru casatorie, pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi.
BUCURESTI | femeie
Ma numesc Lucica, am 51 de ani, fara obligatii si doresc sa cunosc un domn cu bun simt, bun, iubitor fara obligatii pentru o relatie serioasa. Nu raspund la bip sau la privat.
BUCURESTI | bărbat
Divortat, 63 ani, manierat, cu bun simt caut doamna de varsta apropiata 60-70 ani, simpla, ingrijita pt. prietenie;
BUCURESTI | bărbat
Barbat caut casatorie. varsta 39 ani, pesti, inaltime 170 cm, greutate 80 kg, Barbat 39 ani din Israel, locuiesc in Romania, caut relatie de lunga durata, eventual casatorie cu o tanara de preferat din Bucuresti. Schimb de poze si detalii doar pe whatsapp.


BUCURESTI | bărbat
Caut partenera doamna/domnisoara varsta 40 ani, inaltime 172 cm, greutate 78 kg, Bucuresti, 40 ani, educat, placut, comunicativ, fara obligatii, situatie stabila, locuiesc singur, doresc partenera pentru o relatie cu perspective serioase.
BUCURESTI | bărbat
43 ani 1,70 cm, scorpion, saten, simplu, serios, linistit, doresc relatie sincera si de durata cu doamna simpla serioasa linistita indiferent religie cu fara obligatii. Nu caut aventura, prefer persoana simpla cu varsta intre 30-45 ani si inaltime intre 1,50-1,68. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
divorțat fără obligații, autodidact cu studii medii, ochi căprui și păr grizonant, bugetar încă suplu la 49 de ani și 1,77m/81kg :))) ; leu pasionat de călătorii și munte, de frumusețea ce ne înconjoarî, dar și de cea interioară- doresc să cunosc o doamnă /domnișoară în vederea unei relații, eventual căsătorie... TU- singură fără obligații, elevată cu studii medii sau mai mult, destul de inteligentă pentru a ști ce vrei de la viață, suplă între 35 și 45 de ani- de preferat zodia balanței, capricorn sau vărsător. Matrimonaile București
BUCURESTI | bărbat
Curat respectos si cu foarte mult bun simt, am 170,80k situatie financiara buna, imi doresc o relatie de lunga durata - frumoasa reciproc bazata pe respect incredere si comunicare.
BUCURESTI | bărbat
Domn linistit, manierat, educat, 64-170-86, doresc doamna maxim 60 pentru prietenie, casatorie din Bucuresti si imprejurimi.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Daniel, am 1,70 cm înălțime ochii căprui, sunt din București sectorul 4 și sunt în căutarea unei femei pentru o relație serioasă.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Andrei si sunt din Bucuresti. Am 30 de ani si imi doresc o relatie de lunga durata cu o fat. Sunt un baiat romantic, serios, sufletist, harnic. Am 170cm inaltime, 74kg, par negru si ochi caprui.


BUCURESTI | bărbat
72 ani, pensionar, 174/70kg, varsator, par grizonat, ochi verzi repatriat, divortat, singur in tara, sanatos, inginer, sportiv, comunicativ, vegetarian (de obicei), iubitor de natura cu locuinta in Bucuresti si strainatate.
BUCURESTI | bărbat
Sunt Doru traiesc si lucrez in Bucuresti, am 49, 178, 91 kg, as dori o relatie cu o femeie care isi doreste cu adevarat o familie, studii superioare,am doua meserii in prezent deci putin timp liber.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Florin, original Teleorman, divorțat de 4 ani. Am fost plecat an Spania mult timp momentan m am antors an tara stau an București unde am parte din familie tata și câteva neamuri și vreau sa cunosc o persoana sa formam o relație frumoasa și serioasă. Matrimoniale București
BUCURESTI | bărbat
Am 56 ani, din Bucuresti, 176 inaltime, 73kg, ochi albastrui, inginer si doresc cunostinta cu o doamna singura pentru o relatie de lunga durata.
BUCURESTI | bărbat
Barbat 37 de ani serviciu stabil nefumator locuiesc singur am apartament doresc sa cunosc o fata sau femeie pt prietenei casatorie.
BUCURESTI | bărbat
Entreprenor IT, intelectual, sportiv, 42 ani, interesat de femeie 34-39 ani atragatoare, pentru relatie de lunga durata.
BUCURESTI | bărbat
45 ani, gemeni, 178cm inaltime, 67 kg, ochi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, culinar, film, pescuit, sport. Caut o fata de incredere cu varsta pana in 40 de ani, sincera, cuminte si care stie ce vrea de la viata. Daca pana acum ai nimerit numai oameni nepotrivti in viata ta care nu au stiut sa te aprecieze, te-au facut sa suferi,sa iti pierzi increderea in tine. Acum poti schimba ceva in viata ta. Eu sunt un baiat linistit,respectuos si vreau sa gasesc pe cineva care sa aibe incredere in mine .Vreau sa te respect si sa te fac sa uiti de tot ce a fost urat in viata ta. Sunt din Bucuresti de 5 ani locuiesc in Anglia.


BUCURESTI | bărbat
Domn serios in cautarea perechii potrivite varsta 48 ani, varsator, inaltime 178 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, par grizonat, As vrea din tot sufletul sa gasesc pe cineva care isi doreste cu adevarat o relatie serioasa.
BUCURESTI | bărbat
Fiecare persoană pe care o cunoști, e asemenea unei frunze, care-ti îmbogățeste copacul vieții, numai că adesea cele mai multe se pierd în.. vânt.
BUCURESTI | femeie
Sunt ely 35. ani, caut o relatie serioasa eventual casatorie.cu un barbat de 40-45 ani. fara obligatii .si fara vicii. Mai multe detali la telefon.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6