ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaug─â anun╚Ť GRATUIT ╚Öi F─éR─é CONT ├«n 3 pa╚Öi simpli

Anun╚Ťuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | b─ârbat
Domn divor╚Ťat doresc o rela╚Ťie serioas─â de prietenie c─âs─âtorie cu o Dna .Cer si ofer seriozitate.
BUCURESTI | femeie
BUCURESTI | b─ârbat
38 ani caut fata plinuta pentru casatorie varsta 38 ani, leu, inaltime 166 cm, greutate 72 kg, ochi albastrii, caut o fata 28-40 ani plinuta draguta fara copii serioasa harnica pentru a face o familie. Nu am copii imi place muzica sa ma distrez cand am timp.
Adaug─â anun╚Ťul t─âu
BUCURESTI | b─ârbat
44 ani, balan╚Ť─â, 170cm, c─âprui/╚Öaten, fara obligatii, serviciu stabil, locuinta, doresc cunostinta cu o fata pentru o relatie serioasa bazata pe respect si sinceritate, eventual casatorie.
BUCURESTI | b─ârbat
Sunt Doru traiesc si lucrez in Bucuresti, am 49, 178, 91 kg, as dori o relatie cu o femeie care isi doreste cu adevarat o familie, studii superioare,am doua meserii in prezent deci putin timp liber.
BUCURESTI | b─ârbat
T├ón─âr serios.32 de anii din Bucure╚Öti tata a 2 copii micii care sunt la mine doresc s─â cunosc o femeie serioasa din Bucure╚Öti care s─â ╚Ötie ce vrea de la via╚Ť─â de preferat s─â aib─â ╚Öi ia copii dar nu obligatoriu v├órsta ├«ntre 27 si 40 anii nu sunt interesat de persoane din provincie. Doar wattap sunt destul de ocupat ziua si nu pot rasp la telefon doar mesaje pe wattap.
BUCURESTI | b─ârbat
176cm/ 80kg, c─âprui/grizonat, berbec. Barbat 42 din Bucuresti, nefumator nu consum alcool, caut doamna, domnisoara pt relatie serioasa eventual casatorie, nu am un barem de varsta, trebuie sa ne placem sa fie chimie atata tot.


BUCURESTI | femeie
BUCURESTI | femeie
Doamna licentiata Bucuresti, 63 ani, spirit tanar, doresc cunostinta domn studii superioare, de varsta apropiata(58-64 ani), cu intentii serioase, pentru convietuire/casatorie, raspund doar dupa o descriere pe e-mail: ionescu16m@gmail.com
BUCURESTI | b─ârbat
Domn, 77 kg, 180 cm, 47 ani, singur, fara obligatii, fara vicii, doresc cunostiinta dna varsta apropiata, pt relatie de lunga durata, din orice zona.
BUCURESTI | b─ârbat
38 ani, rac, inaltime 185cm, greutate 75 kg, ochi caprui, par saten, doresc jumatatea pentru viitor lung impreuna. Poate avea copii.
BUCURESTI | b─ârbat
67, dorec să cunosc o doamnă de vârstă apropiată de a mea pentru a ne întâlni, să ne cunoaștem și să ne petrecem restul zilelor împreună. Matrimoniale București, Sectorul 2
BUCURESTI | femeie
64 ani, v─ârs─âtor, 165cm/62kg, verzi/blond, sunt un caracter si suflet frumos, caut domn cu aceleasi calitati, educat, stabil financiar, serios in intentii.
BUCURESTI | b─ârbat
Domn matur 56 ani singur fara obliga╚Ťii apartament Bucure╚Öti serviciu bun doresc doamna pt c─âs─âtorie


BUCURESTI | femeie
Doamn─â titrat─â, singur─â, f─âr ─â obiga╚Ťii, fum─âtoare, caut domn serios pt. prietenie, eventual c─âs─âtorie.
BUCURESTI | b─ârbat
Curat respectos si cu foarte mult bun simt, am 170,80k situatie financiara buna, imi doresc o relatie de lunga durata - frumoasa reciproc bazata pe respect incredere si comunicare.
BUCURESTI | b─ârbat
Intelectual bucurestean, pensionar, de conditie buna, 65 ani, 1,75cm,80kg doresc sa cunosc doamna miniona, de varsta apropiata 57-63 ani fara obligatii, pentru prietenie, ajutor reciproc, eventual casatorie.
BUCURESTI | b─ârbat
Am 40 de ani. Dac─â este o doamn─â singur─â doar, (Bucure╚Öti sau jude╚Ťul Ilfov) pentru a ├«ntemeia o familie ├«mpreun─â pentru totdeauna v├órsta ├«ntre 40 ╚Öi 45 de anii sincera ╚Öi serioas─â. Mie nu ├«mi place singuratatea. Singuratatea doare.
BUCURESTI | femeie
64 ani, Taur, 163 cm/ 75 kg, ochi caprui, par saten. Pasiuni: animale, calatorii, culinar, lectura, muzica, sport. Tanara fizic si in suflet, hobby calatoriile, gradinaritul, sofatul- nu statul in casa, imi plac florile, imi place natura, tot ce e verde, iubesc animalele. Sunt vaduva, caut relatie de prietenie casatorie. Doamna, nefumatoare, de baut in limita bunului simt, doresc sa cunosc un domn cu virsta cuprinsa intre 62-68 de ani NEAPARAT, daca se poate nefumator, de baut in limita bunului simt, vaduv sau divortat, pensionar NEAPARAT, cu hoby-uri asemanatoare cu ale mele. Nu-mi doresc un barbat static, carnet de conducere NEAPARAT. Restul le mai discutam la telefon. Nu sunati daca nu va incadrati, nu sunati daca sunteti aventurieri, nu sunati daca nu sunteti... liberi de sarcini.
BUCURESTI | b─ârbat
Buna sunt un tip sincer nu imi place sa mint si urasc minciuna, doresc sa intalnesc pe o Domnisoara sau o Domnita sincera!
BUCURESTI | b─ârbat


BUCURESTI | b─ârbat
Caut doamna pentru o relatie frumoasa. Sunt o persoana sufletista, caut o relatie de viitor pentru casatorie, pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi.
BUCURESTI | b─ârbat
Dragut si simpatic, 1.71 m, 68 kg, brunet, ochii albastri, 29 ani caut fata/ domnisoara intre 30 ani si 40 ani max., pt. relatie de lunga durata si casatorie.
BUCURESTI | b─ârbat
B─ârbat 40ani, f─âr─â obliga╚Ťii, doresc s─â cunosc o doamn─â simpl─â.

Este foarte simplu s─â publici un anun╚Ť matrimonial

1

Trimi╚Ťi anun╚Ťul

Trimi╚Ťi SMS sau pe Whatsapp anun╚Ťul t─âu, de pe num─ârul de telefon care va fi afi╚Öat pe site.

2

Confirmi anun╚Ťul

Urmezi doi pa╚Öi simpli care ├«╚Ťi vor fi comunica╚Ťi de c─âtre un operator, dup─â ce ne trimi╚Ťi anun╚Ťul.

3

Anun╚Ťul este publicat

Fiind vizibil pe site ╚Öi po╚Ťi fi contact ├«n orice moment de oameni care vor s─â te cunoasc─â.

4.7/5

Vrei s─â ├«nt├ólne╚Öti femei singure sau b─ârba╚Ťi serio╚Öi din Bucure╚Öti?

Aici poti publica gratuit anuntul t─âu sau po╚Ťi r─âsfoi sutele de anun╚Ťuri matrimoniale. Am dezvoltat platforma de anun╚Ťuri matrimoniale pentru a facilita oamenilor s─â cunoasc─â persoane noi, ├«n vederea unei prietenii cu perspectiva unei rela╚Ťii de durat─â, eventual c─âs─âtorie.

Dac─â vrei s─â cuno╚Öti femei singure sau b─ârba╚Ťi responsabili din Bucure╚Öti, aceast─â platform─â este locul perfect.

├Äncepe acum c─âutarea sau public─â anun╚Ťul t─âu matrimonial gratuit.

Matrimoniale București cu www.anunturi-matrimoniale.ro

Ora╚Öul Bucure╚Öti este plin de via╚Ť─â ╚Öi de evenimente sociale, ├«ns─â acest lucru nu u╚Öureaz─â foarte mult ├«nt├ólnirea unui partener. Mai ales dac─â vrei s─â cuno╚Öti oameni cu principii ╚Öi valori s─ân─âtoase, ╚Öi mai ales, care doresc o rela╚Ťie serioas─â. ├Än urma analizelor pe care le-am f─âcut am ajuns la concluzia c─â solu╚Ťia cea mai practic─â ╚Öi util─â ar fi o platform─â de anun╚Ťuri matrimoniale.

Seciunea de matrimoniale București include următoarele subcategorii: matrimoniale Sector 1, matrimoniale Sector 2, matrimoniale Sector 3, matrimoniale Sector 4, matrimoniale Sector 5 și matrimoniale Sector 6.

Tot ├«n sec╚Ťiunea de matrimoniale Bucure╚Öti po╚Ťi reg─âsi sau publica anun╚Ťuri ╚Öi din jurul Bucure╚Ötiului, o solu╚Ťi rapid─â de a cunoa╚Öte femei singure sau b─ârba╚Ťi serio╚Öi.

Spre deosebire de alte siteuri de online dating sau de anun╚Ťuri matrimoniale, platforma noastr─â permite publicarea de anun╚Ťuri la sec╚Ťiunea matrimoniale Bucure╚Öti doar a celor care urm─âresc o rela╚Ťie de prietenie sau ├«n vedera c─âs─âtoriei.

Platforma noastr─â nu public─â ╚Öi nu ├«ncurajeaz─â anun╚Ťurile cu tent─â sexual─â sau orice altfel de rela╚Ťie.

Pentru a accesa platforma noastr─â de anun╚Ťuri matrimoniale gratuite ai nevoie de o conexiune la internet ╚Öi un telefon (smartphone), tablet─â sau calculator.

Facilit─âm persoanelor de orice v├órst─â ╚Öi indiferent de mediu (rural sau urban) accesul u╚Öor de a vizualiza ╚Öi de a publica un singur anun╚Ť gratuit la sec╚Ťiunea de matrimoniale Bucure╚Öti.

Chiar dac─â locuie╚Öti ├«n mediul rural sau urban, sec╚Ťiunea noastr─â de anun╚Ťuri matrimoniale Bucure╚Öti te conecteaz─â rapid la zeci ╚Öi sute de persoane singure din zona ta. Indiferent dac─â vrei s─â ├«nt├ólne╚Öti b─ârba╚Ťi educa╚Ťi sau serio╚Öi, femei singure, mature sau tinere, cre╚Ötine sau de alt─â religie, platforma ofer─â posibilitatea a avea un anun╚Ť vizibil sau de a r─âsfoi printre sutele sau zecile de anun╚Ťuri matrimoniale din Bucure╚Öti.

Acelea╚Öi anun╚Ťuri se reg─âsesc ╚Öi la subcategoria de anun╚Ťuri matrimoniale S1, matrimoniale S2, matrimoniale S3, matrimoniale S4, matrimoniale S5 sau matrimoniale S6, fiind o form─â de prescurtare.

Matrimoniale anunturi - publica anunt gratuit

Dac─â vrei s─â publici un anun╚Ť matrimonial gratuit ╚Öi f─âr─â cont, trebuie s─â urmezi c├ó╚Ťiva pa╚Öi foarte simpli. Pentru a publica un anun╚Ť la sec╚Ťiunea matrimoniale Bucure╚Öti, indiferent de sector, trebui s─â trimi╚Ťi un SMS sau un mesaj pe whatsapp cu o scurt─â descriere a ta, ╚Öi c├óteva cuvinte despre persoana pe care dore╚Öti s─â o ├«nt├ólne╚Öti. Num─ârul de telefon care va fi publicat pe site ├«n dreptul anun╚Ťului va fi cel de pe care se trimite anun╚Ťul. Po╚Ťi s─â men╚Ťionezi ╚Öi sectorul, ├«ns─â anun╚Ťul va fi vizibil ├«n toat─â categoria. ├Än cazul ├«n care vrei ca anun╚Ťul t─âu s─â fie v─âzut ╚Öi ├«n alte jude╚Ťe, de exemplu ├«n rubrica de matrimoniale Ploie╚Öti, atunci se va achita o taxa care va permite anun╚Ťului t─âu s─â fie vizibil 12 luni ├«n alte jude╚Ťe. Po╚Ťi s─â adaugi link c─âtre profilul t─âu de facebook sau c─âtre pagina ta de instagram, de asemenea, contracost. Sau po╚Ťi ad─âuga o fotografie recent─â cu tine la anun╚Ť, acela╚Öi lucru put├óndu-se face contracost. Iar pentru a cre╚Öte ╚Öansele de a cunoa╚Öte c├ót mai multe persoane, po╚Ťi s─â promovezi anun╚Ťul t─âu ╚Öi va fi publicat printre primele anun╚Ťuri ├«n sec╚Ťiunea matrimoniale Bucure╚Öti, av├ónd ╚Öi un indicator special.


Anun╚Ťuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6