ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
Ma numesc codrut am 32 ani o persona simpla sunt din bucuresti caut o fata sincera simpla pt o rel prietene eventual casatorie.
BUCURESTI | bărbat
Bărbat 40ani, fără obligații, doresc să cunosc o doamnă simplă.
BUCURESTI | bărbat
Am 29 de ani, sunt din Bucuresti, am aproximativ 1.90 cm si 100kg, culoare parului brunet, culoare ochilor caprui, lucrez, imi place sportul si plimbarile in natura. Aa vrea sa cunoasc o fata apropiata de varsta care isi doreste ceva serios.
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
34 ani, gemeni, inaltime 177 cm, greutate 76 kg, ochi verzi, par saten, Barbat 34 ani, manierat, serios, prezentabil, job stabil, romantic, locuiesc singur, auto propriu, doresc sa cunosc o domnisoara serioasa pentru o frumoasa relatie de viitor sau casatorie.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Paul am 35 ani 160cm 80kg si doresc sa intalnesc o doamna serioasa pentru o relatie serioasa. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
34 ani, 180 cm, 80 kg, ochi verzi, par brunet. Ma numesc Florin sant vaduv cu copii care locuiesc cu mine, doresc sa cunosc o femeie credincioasa (ortodoxa ), de varsta maxim 37 de ani, in vederea casatoriei. Sa locuiasca in Bucuresti.
BUCURESTI | bărbat
40 ani, Berbec, 185 cm, 88 kg, ochi caprui. par saten. Dragut educat iubitor suflet deosebit fara vicii din Bucuresti caut o sotie draguta serioasa, am multe calitati doresc relatie serioasa stabila, casatorie, nu vreau sa fiu iar singur de sarbatori. Caut o femeie serioasa sensibila pt relatie serioasa stabila casatorie sunt un barbat de casa cu multe calitati ordonat gospodar gatesc bine sunt fidel credincios caut o sotie draguta .am un suflet minunat cu multa iubire de oferit dragoste intelegere rog seriozitate.imi doresc macar de anul acesta sa am sarbatori fericite alaturi de persona iubita sa imi gasesc linistea intelegerea alaturi de o femeie blanda calda sufletista pasionala iubitoare.caut o doamna cu locuinta in Bucuresti accept sa locuim la tine nu fumez anti alcool sunt un om deosebit cu un suflet minunat.


BUCURESTI | bărbat
Cunostinta in vederea casatoriei. barbat 46/1.93/100, serios, sincer, manerierat, curat, ordonat, situat, fara obligatii si vicii. Doresc sa cunosc o doamna apropiata mie maxim 42 ani, care doreste doar sa isi intemeieze o familie si un copil. Ca situatie, detin casa personala si masina aspectoase. Despre doamna, preferabil ca semnalmente, sa fie blonda natural, cu ochii albastrii, ori verzi, sau bruneta astfel. Deopotriva sunt interesat si de creearea unui business impreuna/comun in diverse arii ca: salon de tratamente corporale/infrumusetare, fitness, sanatate, altele. Eu avand experienta buna in domeniile respective.
BUCURESTI | femeie
Tânăra, 36ani, 152 inaltime, 47kg, cu ușor handicap și obligații, caut cunoștință în vederea casatoriei. Matrimoniale Bucuresti, Sector 5
BUCURESTI | femeie
Doamna divortata, 51 ani, 168 cm, 100 kg, un copil, locuinta, doresc cunostinta domn serios 49-55 ani, peste 175, plinut, in vederea casatoriei. Rog seriozitate, sms de prezentare, dupa ora 18,00.
BUCURESTI | bărbat
Vreau sa incep prin a spune ca traim intro lume a minciuni si falsitati unde rar gasesti un om care sa fie fidel unei relatii bazata pe respect sinceritate si devotament daca doresti pe cineva care sa te respecte si sa fie devotat unei relatii eu sunt aici.
BUCURESTI | bărbat
49 ani, 170 cm înălțime, puțin plinuț, saten grizonant, ochi căprui, balanță, șofer de meserie. Îmi place tot ce îți aduce zâmbetul pe buze. Doresc să cunosc o femeie singură din București, iubitoare. Nu sunt pretențios.
BUCURESTI | femeie
Buuna sunt Andreea 23 ani 167 50 kg lucrez în București caut relație serioasa prietenie căsătorie cei care cauta mișto va rog sa nu ma contactați.
BUCURESTI | bărbat
Dragut pentru casatorie. Ofer si vreau seriozitate berbec, inaltime 175 cm, greutate 75 kg, ochi caprui, par brunet, domn serios, doresc casatorie cu o doamna la fel de serioasa. Exclus aventuri si relatii lipsite de seriozitate.


BUCURESTI | bărbat
60 ani, pesti, inaltime 160 cm, greutate 70 kg, ochi caprui, par grizonat, manierat, iubitor de natura si cultura, doresc prietenie, eventual casatorie cu doamna nefumatoare avand calitati si preocupari asemanatoare. Prefer o doamna de 50-65 ani, 155-165cm.
BUCURESTI | bărbat
Dragut, tandru, manierat, simpatic, atractiv, ideal de viata doresc prietenie casatorie cu partenera corespunzatoare;
BUCURESTI | bărbat
Mă numesc Teodor, am 21 de ani și sunt în căutarea unei relații serioase. Am 1.80 inaltime, 90kg, par saten și ochi verzi. Matrimoniale Sector 2, Bucuresti.
BUCURESTI | bărbat
Bărbat 1,80/80/25ani am o fetiță de 4 ani doresc doar o relație serioasă. Brunet ochi căprui. Etc. Doar o relație serioasă.
BUCURESTI | bărbat
72 ani, pensionar, 174/70kg, varsator, par grizonat, ochi verzi repatriat, divortat, singur in tara, sanatos, inginer, sportiv, comunicativ, vegetarian (de obicei), iubitor de natura cu locuinta in Bucuresti si strainatate.
BUCURESTI | bărbat
62 ani, Bucuresti, înălțime 178, kg 100, ochii căprui, par alb.
BUCURESTI | bărbat
Dragut si simpatic, 1.71 m, 61 kg, brunet, ochii albastri, 35 ani caut fata, domnisoara intre 20ani si 35 ani max., pt. relatie de lunga durata si casatorie.


BUCURESTI | bărbat
Vaduv, cu un copil major care nu locuieste cu mine, cu vila situata in orasul Bolintin Vale, auto, doresc o doamna vaduva cu varsta intre 50-52 ani pentru casatorie, care sa locuiasca efectiv cu mine.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Ionut, am 40 de ani, si sant din bucuresti. Doresc sa imi gaasesc jumatatea. Sunt o persoana sincera, intelegatoare si foarte atenta.
BUCURESTI | bărbat
Numele meu este Mihai, am 42 de ani și m-am înscris pe acest site cu gândul de a cunoaște o Doamna drăguță din București in vederea unei relații pe termen nelimitat ( căsătorie ). Am tot ce îmi trebuie, mai puțin un suflet cald și bun pe care să-l iubesc. Aștept să ne cunoaștem. Mă poți contacta daca dorești pe WhatsApp sau la telefon.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6