ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
M-am înscris pe acest site în speranța de a cunoaște o Doamna drăguță din București, cu vârsta cuprinsă între 35-43 de ani pentru o relație pe termen nelimitat. Am tot ce îmi trebuie, mai puțin un suflet cald pe care să-l iubesc.
BUCURESTI | bărbat
Numele meu este Mihai, am 42 de ani și m-am înscris pe acest site cu gândul de a cunoaște o Doamna drăguță din București in vederea unei relații pe termen nelimitat ( căsătorie ). Am tot ce îmi trebuie, mai puțin un suflet cald și bun pe care să-l iubesc. Aștept să ne cunoaștem. Mă poți contacta daca dorești pe WhatsApp sau la telefon.
BUCURESTI | bărbat
Sunt Mihai, am 26 de ani, locuiesc in bucuresti, sunt o persoana sociabila, sincera, nu consum alcool si nu fumez. Doresc sa cunosc o fata sincera pentru o relatie serioasa si de lunga durata bazata pe respect si sinceritate, relatie care sa se poata continua cu casatorie. Urasc minciuna!
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Am 29 de ani, sunt din Bucuresti, am aproximativ 1.90 cm si 100kg, culoare parului brunet, culoare ochilor caprui, lucrez, imi place sportul si plimbarile in natura. Aa vrea sa cunoasc o fata apropiata de varsta care isi doreste ceva serios.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Catalin, am 22 de ani, din Bucuresti, 1.80 inaltime, ochi caprui. Baiat simpatic cu simtul umorului caut fata serioasa pentru o relatie serioasa.
BUCURESTI | femeie
Ma numesc Cris, am 51 ani, 166cm, 62 kg. Sunt economist si as dori sa cunosc un medic. Imi doresc o relatie de durata. Sunt draguta, sincera, sufletista, nefumatoare. Imi doresc sa cunosc un barbat dragut, sincer, sufletist, tandru, nefumator. Cu varsta intre 45-55 ani, sa fie din Bucuresti.
BUCURESTI | bărbat
Doresc cunostinta cu doamna 35-48 ani, pentru o relatie de prietenie, casatorie, locuiesc in Bucuresti.


BUCURESTI | bărbat
44 ani, 170cm, taur, 65kg, șaten, ochi căprui. Caut femeie 25-50 ani iubitoare de animale, singura din Bucuresti sau provincie, nefumatoare cu posibilitatea de a se muta la mine.
BUCURESTI | femeie
Doamna 42, 170, 55 antrenor fitness, vaduva, fara copii, doreste casatorie domn 42, 50, 170, fara vicii, fara copii. Intermediar Bucuresti.
BUCURESTI | femeie
Mirela, 49 ani, 170 inaltime si 70kg, castane, ochi caprui, prezenta placuta, fara vicii, doresc sa cunosc un barbat serios, fara vicii, pentru o relatie serioasa, de viitor, pana in 53 ani si fara obligatii.
BUCURESTI | bărbat
Domn fara obligatii, fara vicii, situatie buna, imi doresc o doamna pentru o relatie frumoasa, eventual casatorie 70/1,70/85.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Ionut, am 40 de ani, si sant din bucuresti. Doresc sa imi gaasesc jumatatea. Sunt o persoana sincera, intelegatoare si foarte atenta.
BUCURESTI | femeie
Doamna sincera, cu un copil, situatie materială bună, doresc să cunosc un domn cadru militar, fără vicii, în vederea unei relatii serioase.
BUCURESTI | bărbat
Buna ziua, ma numesc Laurentiu, am varsta de 46 ani, sunt zodia Taur, 170 cm, saten, ochi caprui, comunicativ, sincer, urasc minciuna, nu am nici un fel de obligatie, nu am copii, nu am fost casatorit niciodata, doresc sa cunosc o doamna draguta, sincera, sufletista, de varsta apropiata, pentru a ne uni destinele si a forma un cuplu demn de invidiat. Nu sunt interesat de aventuri sau relatii de o zi doua.


BUCURESTI | bărbat
Tanar 42 ani, 1.77.70kg, un om cu bun simt, cu valori umane, aspect placut, ingrijit, loc de munca stabil, doresc sa cunosc o tanara sincera, romantica, 35ani-40ani, pt o relatie frumoasa de lunga durata, casatorie, bazata pe respect, sinceritate,dragoste.
BUCURESTI | bărbat
Inginer IT, sunt un tip sincer, lucrez la o multinationala in IT, detin locuinta proprie, auto. Doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara frumoasa si stilata pentru relatie de durata.
BUCURESTI | bărbat
Domn divorțat doresc o relație serioasă de prietenie căsătorie cu o Dna .Cer si ofer seriozitate.
BUCURESTI | bărbat
31 ani, 178cm/ 85kg. Mă numesc Cătălin am 31 de ani sunt din București și doresc sa cunosc pe cineva care și-ar dori o relație serioasa și de lunga durata împreună cu mine. Sunt un băiat serios liniștit la locul meu nu consum alcool absolut deloc sunt calm modest etc. Pentru mine nu contează aspectul fizic vârsta etc contează doar respectul înțelegerea iubirea și comunicarea. Dacă este vreo persoană care și-ar dori să vorbim și ne cunoaștem aștept să mă contacteze.
BUCURESTI | femeie
Doamnă titrată, singură, făr ă obigații, fumătoare, caut domn serios pt. prietenie, eventual căsătorie.
BUCURESTI | bărbat
Am 56 ani, din Bucuresti, 176 inaltime, 73kg, ochi albastrui, inginer si doresc cunostinta cu o doamna singura pentru o relatie de lunga durata.
BUCURESTI | bărbat
51 ani, prof. Sociolog, necasatorit niciodata tare mult as dori sa intilnesc pers serioase care isi doresc o reltie frumoasa si fericita pana cand bunul D-nezeu ne mai tine pe Pamant,si tot odata si de-a forma o familie.


BUCURESTI | bărbat
Barbat serios, 36 ani, 1.85 m, 102 kg, caut sotie. Sunt din Bucuresti si doresc o prietenie de lunga durata-casatorie cu o femeie buna tot din Bucuresti. Am studii medii si un venit lunar de 4000 lei.
BUCURESTI | femeie
Marina, am 37 ani, am 1,67 cm, 54 kg, ochii caprui, parul negru, caut o relatie serioasa. Acelui barbat sa-i placa animalutele (catel bichon). Pasiunea mea florile.
BUCURESTI | bărbat
Sunt un tătic singur cu doi copii fetița 4 ani și băiatul 9 ani. Eu am 42 ani, suntem din București. Caut o mămică sufletistă și iubitoare pt copiii mei și o soție care știe să iubească și să primească multa iubire. Nu contează vârsta. Poate avea și ea copii. Matrimoniale Bucuresti





Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6