ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
35 ani, caut o relatie serioasa cu o fata de varsta apropiata. Am studii superioare. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
Curat respectos si cu foarte mult bun simt, am 170,80k situatie financiara buna, imi doresc o relatie de lunga durata - frumoasa reciproc bazata pe respect incredere si comunicare.
BUCURESTI | bărbat
30 ani, domn singur din Buzau, caut o fata 25 - 30 de ani ptr relație serioasă sa duca spre căsătorie. Sa fie singura si sa nu aibe copii.
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Educat , cu bun simț, 22 de ani, aproape 23, manierat, student la 2 facultăți, caut o domnișoară de 18-25 de ani, cu bun simț, să știe ce își dorește, să aibă calități asemănătoare cu ale mele.
BUCURESTI | femeie
Intelectuala, 43 ani, de conditie buna, ara obligatii, 1.67 inaltime, 56kg, caut relatie serioasa cu domn (43-50 ani) doar din Bucuresti. Ofer si rog seriozitate maxima.
BUCURESTI | femeie
Doamna serioasa economista, varsta 57 ani, gemeni, inaltime 164 cm, greutate 65 kg, 57-164, 65 fara obligatii, situata serioasa doreste cunostinta intelectual 59-64 ani, 175 in vederea casatoriei.
BUCURESTI | bărbat
Iubirea este scanteia ce porneste o relatie, comunicarea si respectul reciproc o fac sa dureze vesnic . Doresc numai o relatie foarte serioasa nu sunt pasionat de aventurii vreau o familie .sunt linistit, calm, intelegator, nu consum alcool si urasc din tot sufletul cearta . mai multe daca doresti vei descoperi singura, sper sa fii sincera si sa stii ce doresti de la viata. Ma numesc viorel si am 36 ani.


BUCURESTI | bărbat
55 ani, balanta, 180cm/95kg, căprui/grizonat. Doresc sa cunosc o doamna din Bucuresti sau provincie care doreste sa se mute in Bucuresti, cu intentia unei relatii serioase, eventual caatorie. Doamna ar trebui sa aibe intre 35 si 50 de ani, sa fie migniona in nici un caz supraponderal. Sunt salariat, stabil financiar locuiesc singur intr-un apartament situat in sectorul 4
BUCURESTI | bărbat
36 ani, leu, inaltime 170 cm, greutate 98 kg, ochi caprui, par brunet, linistit, niciodata casatorit, nu am copii, nu fumez, nu beau, ador animalele de companie, situatie financiar stabila, caut prietena pentru casatorie.
BUCURESTI | bărbat
35 de ani, 1.70 înălțime, 105 kg, culoare ochilor căprui, culoarea părului negru, din Bucuresti, tatic singur, doresc cunostinta doamna/ domnișoara pentru o relație serioasa.
BUCURESTI | bărbat
28 ani, berbec, inaltime 175 cm, greutate 60 kg, ochi caprui, par saten. Ma numesc George, sunt un baiat simplu sincer, caut o fata fara obligatii, serioasa, harnica pentru o relatie serioasa de lunga durata.
BUCURESTI | bărbat
Tanar 42 ani, 1.77.70kg, un om cu bun simt, cu valori umane, aspect placut, ingrijit, loc de munca stabil, doresc sa cunosc o tanara sincera, romantica, 35ani-40ani, pt o relatie frumoasa de lunga durata, casatorie, bazata pe respect, sinceritate,dragoste.
BUCURESTI | bărbat
Cunostinta in vederea casatoriei. barbat 46/1.93/100, serios, sincer, manerierat, curat, ordonat, situat, fara obligatii si vicii. Doresc sa cunosc o doamna apropiata mie maxim 42 ani, care doreste doar sa isi intemeieze o familie si un copil. Ca situatie, detin casa personala si masina aspectoase. Despre doamna, preferabil ca semnalmente, sa fie blonda natural, cu ochii albastrii, ori verzi, sau bruneta astfel. Deopotriva sunt interesat si de creearea unui business impreuna/comun in diverse arii ca: salon de tratamente corporale/infrumusetare, fitness, sanatate, altele. Eu avand experienta buna in domeniile respective.
BUCURESTI | bărbat
43 de ani din Bucuresti, caut o fata singura din Bucuresti. Inaltime 167 si greutate 60 kg.


BUCURESTI | femeie
Doamnă minionă din București, pensionară, 62 ani, 155 cm si 70 kg, caut domn pensionar aceeași vârstă, din Bucuresti pentru relație serioasă.
BUCURESTI | bărbat
Inginer chimist, din Bucuresti, 56 ani, divortat, fara obligatii, doresc sa cunosc o doamna din București. Numai persoane licentiate!
BUCURESTI | femeie
O fire sensibila si sincera, caut acea persoana cu care sa convietuiesc si cu care sa impart bucuriile varstei, doresc o relatie stabila si serioasa. Doar din Buc. Varsta apropiata 60-66. Doar serios;
BUCURESTI | bărbat
Domn, 77 kg, 180 cm, 47 ani, singur, fara obligatii, fara vicii, doresc cunostiinta dna varsta apropiata, pt relatie de lunga durata, din orice zona.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc codrut am 32 ani o persona simpla sunt din bucuresti caut o fata sincera simpla pt o rel prietene eventual casatorie.
BUCURESTI | femeie
Doamna divortata, 51 ani, 168 cm, 100 kg, un copil, locuinta, doresc cunostinta domn serios 49-55 ani, peste 175, plinut, in vederea casatoriei. Rog seriozitate, sms de prezentare, dupa ora 18,00.
BUCURESTI | bărbat
28 de ani, 1.80 inaltime, 80 kg, am o fetiță de 6ani, doresc relatie serioasă. Matrimoniale Bucuresti, Sector 2


BUCURESTI | bărbat
sunt Mihai , am 32 de ani, am ochii albastri, am 1.72 inaltime si 62 de kg. Imi plac plimbarile, sa ascult muzica si sa joc fotbal. Matrimoniale Bucuresti

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6