ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | femeie
Singura 52 de ani, fara obligatii, doresc relatie serioasa, domn 55- 57 ani fara obligatii. Rog seriozitate.
BUCURESTI | bărbat
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Catalin, am 22 de ani, din Bucuresti, 1.80 inaltime, ochi caprui. Baiat simpatic cu simtul umorului caut fata serioasa pentru o relatie serioasa.
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Persoana serioasa, 46 ani, doresc cunostinta tanara, supla, simpatica si foarte serioasa pentru o relatie stabila. Exclus aventurierele si materialistele. Matrimoniale Bucuresti. Balanta, 178 cm/93 kg, ochi caprui, par grizonat.
BUCURESTI | bărbat
Domn matur 56 ani singur fara obligații apartament București serviciu bun doresc doamna pt căsătorie
BUCURESTI | bărbat
43 ani, berbec, 170cm/72kg, ochi căprui, păr șaten, doresc cunostinta cu o femeie de varsta apropiata pentru o relatie serioasa.
BUCURESTI | bărbat
Cunostinta in vederea casatoriei. barbat 46/1.93/100, serios, sincer, manerierat, curat, ordonat, situat, fara obligatii si vicii. Doresc sa cunosc o doamna apropiata mie maxim 42 ani, care doreste doar sa isi intemeieze o familie si un copil. Ca situatie, detin casa personala si masina aspectoase. Despre doamna, preferabil ca semnalmente, sa fie blonda natural, cu ochii albastrii, ori verzi, sau bruneta astfel. Deopotriva sunt interesat si de creearea unui business impreuna/comun in diverse arii ca: salon de tratamente corporale/infrumusetare, fitness, sanatate, altele. Eu avand experienta buna in domeniile respective.


BUCURESTI | bărbat
Mi-ar face placere sa ne cunoastem pentru o relatie serioasa, pentru a forma o familie. Ma numesc Mihai Catalin, am doua prenume, 45 ani, 171cm/67kg, serios, sincer, saten, caprui, nefumator, nealcoolic, in zodia pesti, gospodar, cresti ortodox.
BUCURESTI | bărbat
Caut relatie serioasa, 52 ani, nu imi plac minciunile si fitzele. Inaltime 1,95 m, greutate 130 kg, zodia gemeni, locuiesc in Bucuresti cartier Rahova. Matrimonaile Sector 5
BUCURESTI | bărbat
Barbat 40 ani, zodia Fecioara, 196 cm inaltime, 90 kg, chi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, pescuit, sport. Barbat serios, tata a unei fetite de 9 ani care locuieste cu mine, caut persoana de sex feminin in vederea unei relatii serioase si stabile.
BUCURESTI | bărbat
46 ani, 176 înălțime, 85 kg, zodia balanta. Caut o doamna între 40 si 60 ani pentru o relatie serioasa/casatorie. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
Sunt Traian, am 28 ani, 1.90m, 90 kg din București, caut o fata sau o femeie pentru o relație serioasă de lungă durată, eventual căsătorie. Aștept mesaj pentru a ne putea cunoaște mai bine. Matrimoniale Sector 6
BUCURESTI | femeie
60 ani, zodia Pesti, inaltime 164 cm, 54 kg, ochi verzi, par blond. Pasiuni: calatorii, film, lectura, culinar. Dna divortata din Bucuresti, doresc convietuire cu domn serios din Bucuresti. Imi doresc o relatie de prietenie care sa duca la o casatorie, cu un domn care are aceeasi intentie.
BUCURESTI | bărbat
Caut o relatie serioasa care sa se bazeze pe respect incredere comunicare etc. Am 36 ani lucrez in cadrul metrorex bucuresti. Sunt in barbat independent.


BUCURESTI | bărbat
45 ani, gemeni, 178cm inaltime, 67 kg, ochi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, culinar, film, pescuit, sport. Caut o fata de incredere cu varsta pana in 40 de ani, sincera, cuminte si care stie ce vrea de la viata. Daca pana acum ai nimerit numai oameni nepotrivti in viata ta care nu au stiut sa te aprecieze, te-au facut sa suferi,sa iti pierzi increderea in tine. Acum poti schimba ceva in viata ta. Eu sunt un baiat linistit,respectuos si vreau sa gasesc pe cineva care sa aibe incredere in mine .Vreau sa te respect si sa te fac sa uiti de tot ce a fost urat in viata ta. Sunt din Bucuresti de 5 ani locuiesc in Anglia.
BUCURESTI | femeie
Doamna serioasa economista, varsta 57 ani, gemeni, inaltime 164 cm, greutate 65 kg, 57-164, 65 fara obligatii, situata serioasa doreste cunostinta intelectual 59-64 ani, 175 in vederea casatoriei.
BUCURESTI | bărbat
30 ani, 178cm. Sunt o persoana sincera educata cu multe defecte si foarte multe calitati, interesat de a cunoaste o tanara domnisoara pentru a forma un cuplu sau de ce nu o familie.
BUCURESTI | bărbat
Buna, sunt Claudiu, si sunt pentru prima data pe acest site din dorinta de a gasi fata cu care sa construiesc o relatie de lunga durata, bazata pe incredere si sinceritate. Nu caut aventuri.
BUCURESTI | bărbat
Barbat 39 ani pentru domnisoara doamna prietenie casatorie.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6