ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
Ma numesc codrut am 32 ani o persona simpla sunt din bucuresti caut o fata sincera simpla pt o rel prietene eventual casatorie.
BUCURESTI | bărbat
40 ani, doresc sa cunosc o doamna singura pentru o relatie serioasa. Sunt singur fara relatie si nu suport aventurile, nu ma caracterizeaza. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
39 ani, fecioară, 172cm/ 92kg, căprui/șaten. Singur fara obligatii, inginer, casa, auto, serviciu stabil, bine educat, manierat cu bun simt, caut relatie in vederea casatoriei cu domnisoara sau doamna cu varsta intre 25-35 ani.
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Daniel, am 21 de ani si imi doresc o relatie pe termin lung.
BUCURESTI | bărbat
Aurel ma numesc si imi doresc o relatie serioasa de durata. Caut o fata singura intre 28 si 48 de ani. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
48 ani, 173cm/74kg, căprui/grizonat. Relatie frumoasa de viitor, domn manierat, aspect ingrijit, educat cu simtul umorului dezvoltat, doresc relatie stabila cu doamna draguta, supla, varsta (40-50) ani;
BUCURESTI | bărbat
Tânăr 38 ani, 1.80m, 75kg doresc să cunosc o fată pentru o relație de lunga durata.


BUCURESTI | bărbat
Sunt o persoana calma, o persoana foarte sincera, am simtul umorul si imi doresc sa imi caut jumatatea pentru o relatie foarte serioasa (casatorie). Buna! sunt un tanar de 35 de ani, cu inaltimea de 1.77, 80 kg, sunt saten cu ochii capruii, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciul stabil, calm, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, pasional cu persoana iubita, familist, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Nu vreau sa ma imbogatesc in urma unei relatii si nici nu cersesc iubirea cuiva, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si rescpect reciproc. eu nu vreau sa fii bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevart sa-ti cladesti o familie. caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, suflestista, sincera, romantica. nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din bucuresti sau din imprejurimi. pot fi contactat prin apel sau sms cu prezentare . Nu raspuns la numere private. Persoanele materialiste, neserioase, prefacute, aventuriere si cele care nu se tin de cuvant sa se abtina. Rog seriozitate maxima.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Marius, am 41 ani, 167 inaltime, 60kg, sunt despartit si am un baietel de 9 ani pe care il cresc singur. Sunt foarte tandru, sincer, sufletist si intelegator. Sunt din Bucuresti. Doresc sa cunosc o femeie sufletista si iubitoare, cu varsta cuprinsa intre 35-55 ani, care isi doreste mult sa formam o familie. Mentionez ca nu ma intereseaza frumusetea fizica.. deci nu sunt pretentios, sufletul conteaza.
BUCURESTI | bărbat
Domn 55anii doresc cunostinta doamna pentru prietenie, casatorie.
BUCURESTI | bărbat
Cristi, 28 ani, caut in vederea casatoriei o fata cu varsta cuprinsa intre 22-28 de ani, slabuta, simpla, credincioasa ortodoxa cu studii de la 10 clase in sus. Nu am pretentii decat sa fie serioasa, credincioasa,
BUCURESTI | bărbat
Fiecare persoană pe care o cunoști, e asemenea unei frunze, care-ti îmbogățeste copacul vieții, numai că adesea cele mai multe se pierd în.. vânt.
BUCURESTI | bărbat
Matrimoniale Bucuresti, sector 2. Am 42 de ani, sunt divorțat, nu am copii, nu fumez, nu beau alcool, iubesc foarte mult animalele și doresc să cunosc o femeie serioasă, pentru o relație serioasă, cu vârsta între 30-50 de ani.Prefer sa fie pasionată de călătorii, concedii lungi, drumeții montane, dar fără obligații. Nu mă interesează bogăția, averea, luxul. Vreau doar înțelegere și iubire reciprocă.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc Marius si am 34 sunt din bucuresti caut o fata simpla ca si mine.


BUCURESTI | bărbat
Barbat serios 51 doresc o relatie serioasa. Prezentabil cu situatie materiala stabila doresc o relatie serioasa de prietenie/casatorie cu o doamna prezentabila serioasa hotarata nefumatoare cu varsta sub 50 de ani care stie ce vrea. Sunt o persoana Serioasa Echilibrata si doresc sa gasesc o persoana Prezentabila Serioasa Hotarita care crede ca se mai poate realiza ceva impreuna.Persoanele Neserioasa sa se abtina sa ma sune.
BUCURESTI | bărbat
Barbat singur, 59 de ani, 169 cm, 95 kg, caut o femeie singura de 45 sau 49 ani, poate sa fie de la tara, sa fie saraca dar sa fie de casa. Eu am tot ce trebuie, locuiesc langa bucuresti 7 km. Doresc sa o cunosc si dupe eventual casatorie.
BUCURESTI | bărbat
Relatie de viitor, casatorie, varsta 45 ani, taur, inaltime 182 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, par brunet, intelectual, situatie buna, caut tanara pana in 38 de ani, draguta, inteligenta, cu un caracter curat, nefumatoare, care doreste sa intemeieze o familie cu copii. Poate avea copii, daca mai face.
BUCURESTI | bărbat
Tinar doresc sa cunosc o doamna sau o domnisoara dragutza,respectiva poate avea si un copil,pentru o relatie stabila de lunga durata,bazata pe:incredere,intelegere,ajutor si respect reciproc.
BUCURESTI | bărbat
Domn, singur fara obligatii, nefumator, atractiv, titrat, docil, caut doamna peste 45 de ani pentru o relatie stabila, casatorie.
BUCURESTI | femeie
Doamnă titrată, singură, făr ă obigații, fumătoare, caut domn serios pt. prietenie, eventual căsătorie.
BUCURESTI | bărbat
Sunt Narcis am 54 ani 180 cm și 72 kg, doresc o fată foarte serioasă pentru căsătorie. Sunt din București stau singur nu am obligați și vreau doar o relație serioasă bună pentru amândoi.


BUCURESTI | bărbat
divortat fara obligatii, autodidact cu studii medii, ochi caprui si par grizonant, bugetar inca suplu la 49 de ani si 1,77m/81kg :))) ; leu pasionat de calatorii si munte, de frumusetea ce ne inconjoara, dar si de cea interioara. Caut o doamna/ domnisoara pentru o relatie serioasa. Tu- singura fara obligatii, elevata cu studii medii sau mai mult, destul de inteligenta pentru a sti ce vrei de la viata; supla, intre 35 si 45 de ani, de preferat cu ochi albastri sau verzi, zodia balantei, capricorn sau varsator, dar chimia poate schimba preferintele.. sau poate ochii tai imi vor sageata inima. Matrimoniale Bucuresti
BUCURESTI | bărbat
O domniță singura, din Bacău?
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc ionuț, 34 ani, 1.65 m, 65 kg, saten, ochi căprui. Sunt din bucuresti caut relație serioasa sincera cu o fata 20 34 ani pentru casatorie. Nu am vici sunt un băiat serios.

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6