ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Anunțuri matrimoniale BUCURESTI


BUCURESTI | bărbat
Domn, 48/ 180 cm/ 85 kg, varsator, nefumator, divortata,doresc cunostinta cu d-na. de varsta apropiata pentru prietenie, casatorie.
BUCURESTI | femeie
Buuna sunt Andreea 23 ani 167 50 kg lucrez în București caut relație serioasa prietenie căsătorie cei care cauta mișto va rog sa nu ma contactați.
BUCURESTI | bărbat
Am 30 de ani mă numesc remus îmi doresc sa cunosc o fată serioasa care vrea cu adevărat sa își intemeize o familie. Niciodată căsătorit, 60 kg, 167 cm. Matrimoniale Bucuresti, Sector 4
Adaugă anunțul tău
BUCURESTI | bărbat
Domn fara obligatii, fara vicii, situatie buna, imi doresc o doamna pentru o relatie frumoasa, eventual casatorie 70/1,70/85.
BUCURESTI | femeie
45 ani, Gemeni, 168 cm, 75 kg, albastri, par blond. Pasiuni: animale, calatorii, culinar, film, muzica, sport. Serioasa, de incredere fara obligatii doresc un om serios, sincer, sufletist, calm, bun hotarat, responsabil, 42-45 ani. Astept sms de prezentare.
BUCURESTI | bărbat
Prezentabil, serios, echilibrat, fara obligatii si vicii, crestin, familist, caut o fata draguta, simpla, ascultatoare si linistita, curata si cuminte din Buc/ provincie.
BUCURESTI | bărbat
45 ani, gemeni, 178cm inaltime, 67 kg, ochi caprui, par saten, pasiuni: calatorii, culinar, film, pescuit, sport. Caut o fata de incredere cu varsta pana in 40 de ani, sincera, cuminte si care stie ce vrea de la viata. Daca pana acum ai nimerit numai oameni nepotrivti in viata ta care nu au stiut sa te aprecieze, te-au facut sa suferi,sa iti pierzi increderea in tine. Acum poti schimba ceva in viata ta. Eu sunt un baiat linistit,respectuos si vreau sa gasesc pe cineva care sa aibe incredere in mine .Vreau sa te respect si sa te fac sa uiti de tot ce a fost urat in viata ta. Sunt din Bucuresti de 5 ani locuiesc in Anglia.


BUCURESTI | bărbat
Vreau sa incep prin a spune ca traim intro lume a minciuni si falsitati unde rar gasesti un om care sa fie fidel unei relatii bazata pe respect sinceritate si devotament daca doresti pe cineva care sa te respecte si sa fie devotat unei relatii eu sunt aici.
BUCURESTI | bărbat
39 ani, fecioară, 172cm/ 92kg, căprui/șaten. Singur fara obligatii, inginer, casa, auto, serviciu stabil, bine educat, manierat cu bun simt, caut relatie in vederea casatoriei cu domnisoara sau doamna cu varsta intre 25-35 ani.
BUCURESTI | bărbat
Cristi, 28 ani, caut in vederea casatoriei o fata cu varsta cuprinsa intre 22-28 de ani, slabuta, simpla, credincioasa ortodoxa cu studii de la 10 clase in sus. Nu am pretentii decat sa fie serioasa, credincioasa,
BUCURESTI | bărbat
taur, inaltime 178 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, Doresc doamna 48-55 ani, modesta, provincie, cu copii, saraca, fara pretenti, cu probleme: familiale, serviciu, locuinta: Sa-i ofer tot ce isi doreste si:fericire, dragostea. Sunt sufletisc, crestin fara vicii.
BUCURESTI | bărbat
domn 60 de ani, doresc prietenie/casatorie cu doamna din Bucuresti;
BUCURESTI | bărbat
Intelectual divorțat, prezentabil, fără obligații, 1,80cm, 75 kg, 60 ani. Bucureștean cu situație materială bună, vreau sa cunosc o femeie de calitate similara mie, fără obligații, vârstă 40-55ani pentru o relație serioasă, căsătorie.
BUCURESTI | bărbat
Buna Sunt Ursu Oleg Vlad am 33 ani zodia fecioara Bucuresti sector 3. Caut o fata sincera cu spirit de gluma iar cand e sa fie serioasa sa fie serioasa cu bun simt si onoare nu imi place sa ma descriu eu vreau ca fata sa ma cunoasca si sa fiu acceptat cu bune si rele calitati si defecte. Vreau relatie serioasa nu aventuri daca vretii ma puteti gasi la nr de tel.


BUCURESTI | femeie
48 ani, capricorn, inaltime 162 cm, greutate 65 kg, ochi negri, par brunet, Inginera, draguta, doresc un barbat, intelectual, maxim 58 ani, pentru casatorie.
BUCURESTI | femeie
Singura 52 de ani, fara obligatii, doresc relatie serioasa, domn 55- 57 ani fara obligatii. Rog seriozitate.
BUCURESTI | femeie
Ma numesc Cris, am 51 ani, 166cm, 62 kg. Sunt economist si as dori sa cunosc un medic. Imi doresc o relatie de durata. Sunt draguta, sincera, sufletista, nefumatoare. Imi doresc sa cunosc un barbat dragut, sincer, sufletist, tandru, nefumator. Cu varsta intre 45-55 ani, sa fie din Bucuresti.
BUCURESTI | bărbat
Cornel, 44de ani din București, caut doamna 40- 45 de ani in vederea unei relații serioase sau căsătorie. Am înălțimea 1,80 m.
BUCURESTI | bărbat
62 ani, Bucuresti, înălțime 178, kg 100, ochii căprui, par alb.
BUCURESTI | bărbat
Intelectual situat, onest, pensionar inaltime 180 cm, greutate 85 kg, Doresc o convietuire fericita pe viata alaturi de o doamna fara obligatii, spirituala, cu aspect fizic placut. Vino langa mine sa ne facem viata frumoasa.
BUCURESTI | bărbat
39 ani, divortat, locuiesc singur, doresc relatie serioasa. Fara interese.


BUCURESTI | bărbat
Tanar 35 ani, situatie buna, job stabilit, constitutie atletica, educat, fire deschisa optimist. Caut jumatate trebuie sa fi, supla, deschisa.
BUCURESTI | bărbat
21 ani, culoare ochilor căprui, culoarea părului castaniu, greutatea 79 de kilograme, sunt mecanic auto. Sunt din sat Serbesti Vechi, Comuna Sendreni, Județul Galați.
BUCURESTI | bărbat
Ma numesc ionut, sunt din judetul ilfov de la tara. Caut o relatie de casatorie cu o fata 18-35 ani pentru casatorie. Nu am vicii alcool anturaje. Stau cu chirie, am servici, sunt un baiat serios, familist. Am un copil de 4 ani la asistent maternal dat de fosta concubina. Doresc ca fata saa fie serioasa, sincera, cu frica lui dumnezeu. Nu ma deranjeaza daca are si un copil. multumesc doamne ajuta

Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.


Anunțuri matrimoniale BUCURESTI

Sector 1Sector 2Sector 3Sector 4Sector 5Sector 6