Întrebări și răspunsuri anunturi-matrimoniale.ro

Cum pot publica un anunț de matrimoniale?

Anunțurile matrimoniale pot fi trimise pentru a fi publicate prin mesaj pe Whatsapp sau SMS, ori folosind Aplicația de mobil, direct din aplicație, secțiunea Adaugă anunț.

Cât costă publicarea unui anunț de matrimoniale?

Un utilizator are posibilitatea de a publica un singur anunț matrimonial, simplu (standard: text anunț + număr de telefon, vizibil într-un singur județ) care va fi publicat dacă respectă Termenii și condițiile platformei. Dacă acest anunț nu respectă politica platformei și are nevoie de modificări sau corecturi, publicare anunțului se va putea face contracost, conform grilei de prețuri afișată pe website și în Aplicație.

Cum pot scoate în evidență un anunț publicat?

Există o serie de opțiuni (contracost) care pot face anunțul tău să iasă în evidență și să fie mai vizibil. În primul rând, este important ca anunțul publicat să fie însoțit de poză. Dacă dorești ca anunțul tău matrimonial să fie vizibil în alte sau mai multe județe, poți alege această opțiune (contracost). Anunțurile nu sunt afișate în ordine, dar dacă dorești ca anunțul tău să aibă parte de vizibilitate maximă, poți alege opțiunea de vizibilitate (contracost) și te vei asigura că anunțul tău va fi afișat printre primele anunțuri, atât pe site cât și în aplicație. O altă variantă de a scoate anunțul în evidență este de a alege opțiunea (contracost) de etichtă roșie, care îi va oferi anunțului o notă aparte și va fi scos în evidență. Poți consulta direct pe site sau în Aplicație, list completă de opțiuni disponibilă pentru anunțuri și costurile aferente.