ANUNȚURI MATRIMONIALE

Adaugă anunț GRATUIT și FĂRĂ CONT în 3 pași simpli

Ganduri alese

horoscop zilnic

Horoscop dragoste Berbec

Ai șarm și ești atent la detalii, iar astrele spun că astăzi efortul tău va fi răsplătit. Reactivează-te pe rețelele de socializare sau trimite un sms drăguț cuiva (...)

horoscop zilnic

Horoscop dragoste Berbec

Continui să aștepți să se întâmple ceva sau vei face primul pas? Astrele îi favorizează pe cei cu inițiativă. Trimite sau răspunde la câteva mesaje, împrăștie câteva zâmbete pline de căldură și cu (...)

horoscop zilnic

Horoscop dragoste Berbec

Ești sincer când vine vorba de prietenii tăi, dar reciproca este valabilă? Dacă te confrunți cu dificultăți în alegerile online, cere ajutor unui prieten. El/ea te cunoaște mai bine, atât nevoile cât și (...)

horoscop zilnic

Horoscop dragoste Berbec

Strălucești și vei avea întâlniri încredibil de bune care te vor schimba profund, în bine. Este fain să fii în compania prietenilor. Invită pe cineva drag la cină și vei vedea că această conversație va curge de la sine. (...)

horoscop zilnic

Horoscop dragoste Berbec

Cineva nou ar putea să îți atragă atenția astăzi. Imbracă-te să cucerești și lasă-ți zâmbetul să fie introducerea de care ai nevoie. Cu cât ești mai abordabil/ă, cu atât va fi mai ușor pentru un potențial partener să vă (...)

femeie

Ştia sigur că ei nu i se va întâmpla niciodată. Adică, tot auzise poveşti de genul ăsta de la fete, atunci când se mai întâlneau la câte un ceai amar şi vorbeau câte în lună şi în stele, dar nu ei. Adică, nu înţelegea cum ar (...)

batran pe o banca

Nu ştiu cum sunteţi voi, dar eu întotdeauna am fost fascinată să privesc oamenii din jurul meu. Să le văd ochii , să încerc să le simt emoţiile, să mă minunez de cât de diferiţi şi frumoşi suntem.

L-am văzut la ieşirea dintr-o patiserie. Faţa (...)

femeie

Se simţea speriată. Speriată că un copil prostuţ care visează noaptea monştri. Simţea frica cum îi pătrunde în trup ca o flacăra şi o pârjoleşte până în interiorul sufletului.

 

Atât de speriată de tot ceea ce era (...)

femeie pe malul apei

"Totul trece, aşa se spune, dar nimic nu trece fără să lase urme."

Îmi amintesc o întâmplare ce mi-a rămas întipărită în minte şi care cumva, nu îmi explic de ce, îmi tot revine (...)

femeie pe plaja

Societatea noastră clasifică femeia de peste 40 de ani că fiind bătrână, expirată, trecută. Nu ştiu la câte alte naţii se mai întâmplă aşa ceva, dar nu cred că sunt foarte multe, şi bănuiesc că reprezintă un fel de “sechelă” din comunism, (...)

fata cu papadie

Sunt o visătoare de profesie, deşi nu s-ar zice.

În copilărie visam cu ochii deschişi ore în şir, uneori în timp ce mancam şi uitam să înghit dumicaţii din gură. Stăteam la măsuţa de lemn din bucătăria mică, mă uitam pe cer cu ochii mari şi (...)

aripi de inger

Uneori îţi simt mâna cum îmi mângâie zâmbetul trist. Din poarta întunericului şi tăcerii simt cum mă priveşti cu dragoste, şi mai ştiu că eşti aici lângă mine ca să îmi ştergi de pe obraz fiecare lacrimă ce îmi arde (...)

fetita in leagan

Dintre toate anotimpurile pe care le-am întâlnit în viaţă, cel care m-a răvăşit şi m-a durut cel mai mult este dorul.

 

Azi îmi e dor de bunica. Şi de gogoşile ei calde şi pufoase din care ieşea gemul de prune şi mi se scurgea de pe (...)

femeie blonda

„Fă-ţi griji pentru conştiinţa ta, nu pentru reputaţia ta. Conştiinţa este ceea ce eşti tu, reputaţia este ceea ce gândesc ceilalţi despre tine. Iar ceea ce gândesc ceilalţi despre tine, este problema lor.”

Acest citat mi-a venit (...)

femeie

În societatea zilelor noastre, femeile au ajuns să facă orice lucru pe care îl poate face un bărbat, dacă nu și mai mult de atât...

 

Muncesc, conduc mașinile, gătesc, repară lucruri, spală, calcă rufe, au grijă de copii și le oferă (...)


Este foarte simplu să publici un anunț matrimonial

1

Trimiți anunțul

Trimiți SMS sau pe Whatsapp anunțul tău, de pe numărul de telefon care va fi afișat pe site.

2

Confirmi anunțul

Urmezi doi pași simpli care îți vor fi comunicați de către un operator, după ce ne trimiți anunțul.

3

Anunțul este publicat

Fiind vizibil pe site și poți fi contact în orice moment de oameni care vor să te cunoască.

BLOG - Gânduri alese