Vreau să ne pierdem la fel de frumos precum ne-am găsit

femeie blonda

M-am tot gândit zile întregi şi nopţi apăsătoare cum să-mi iau rămas bun. Ştiu că poate n-ar trebui să mai spun nimic, doar să plec şi să pun lacăt sertarului în care păstrez iubirea ta, dar pur şi simplu vreau să ne pierdem unul pe altul la fel de frumos precum ne-am găsit. Şi pentru că încă nu te pot privi în ochi fără să mă doară, îţi scriu…

 

Îmi cer iertare pentru că n-am ştiut să te iubesc aşa cum ţi-ai fi dorit tu! Uneori, oamenii se întâlnesc într-o absurdă nepotrivire a spaţiului, se îndrăgostesc în contratimp, pentru ca mai apoi să sufere în sincron. Mi-aş fi dorit să ne întâlnim într-o aliniere perfectă de astre, să ne iubim în sincron şi să nu suferim deloc. Dar, poate într-o viaţă viitoare ne vom reîntâlni. Ştiu că ne vom recunoaşte dintre milioane de alţi oameni, pentru că două suflete care odată s-au iubit se vor simţi şi în a o suta viaţă. Poate că între timp voi învăţa să te iubesc.

Îţi mulţumesc pentru că m-ai învăţat să iubesc fiecare zi din viata mea, bună sau nu. Pentru că am învăţat să iubesc cerul, soarele, ploaia, florile, norii, apele, pietrele, zâmbetele, lacrimile şi orice pot vedea cu ochii mei şi simţi cu sufletul meu! Pentru că am învăţat că sunt mai puternică decât ştiu, şi pentru că m-am simţit atât de frumoasă şi preţioasă alături de tine.

Mă rog pentru ca tu să ai norocul de a întâlni o femeie altfel decât am fost eu. Îţi doresc o dragoste mai înţeleaptă şi mai puţin mistuitoare, care să nu te ardă şi să te consume aşa cum s-a întâmplat cu dragostea noastră. Mă rog să întâlneşti cea mai frumoasă şi caldă femeie, care să te poată înţelege chiar dacă nu îi vorbeşti şi care să ştie să te facă fericit. Pentru că eu nu am ştiut.

 

Şi îmi doresc ca peste ani, când ne vom reîntâlni, să ne îmbrăţişăm ca şi când ne-am fi văzut ultima oară ieri. Iar vieţile noastre diferite să ne rămână unite de amintirile frumoase pe care le avem şi pe care mă rog să nu le rătăcim. Şi indiferent cât de fericit ai fi, să ai puterea de a nu compara iubirea pe care am trăit-o noi doi cu nicio alta. Fiecare iubire se trăieşte la timpul ei şi fiecare femeie este unică în felul ei. Te rog, iubire, să avem puterea şi înţelepciunea de a nu ne deveni unul altuia doi străini. Asta chiar nu aş putea suporta.

Şi vreau să mai ştii, că în felul meu total de neînţeles, te-am iubit mai mult decât m-ai putea crede în stare!


Anunțuri matrimoniale

Sunt Marian si vreau să am o relatie de căsătorie cu o femeie simpatică din Alexandria. Am 47 ani, 167cm, 67kg, ochi verzi, păr șaten.
Tanar dragut, 34 ani, casa singur Bucuresti, caut o fata sub 30 ani, mai plinuta, fire calda, placuta, comunicativa, pt. relatie.
Buna mă numesc riști și sunt în căutare de o relație .sunt o persoana calma demnă cu bun simt .Ami place să țin cu familia mea pe care o sa o am.
...realist cu simtul raspunderi, experienta de viata, sociabil cu mult umor....caut o femeie simpla dar compicata cu bun simt, curata...cele dornice de aventuri pastrati distanta. Nu raspund la nr privat. Daca doresti o relatie stabila suna.ma.