Vreau să ne pierdem la fel de frumos precum ne-am găsit

femeie blonda

M-am tot gândit zile întregi şi nopţi apăsătoare cum să-mi iau rămas bun. Ştiu că poate n-ar trebui să mai spun nimic, doar să plec şi să pun lacăt sertarului în care păstrez iubirea ta, dar pur şi simplu vreau să ne pierdem unul pe altul la fel de frumos precum ne-am găsit. Şi pentru că încă nu te pot privi în ochi fără să mă doară, îţi scriu…

 

Îmi cer iertare pentru că n-am ştiut să te iubesc aşa cum ţi-ai fi dorit tu! Uneori, oamenii se întâlnesc într-o absurdă nepotrivire a spaţiului, se îndrăgostesc în contratimp, pentru ca mai apoi să sufere în sincron. Mi-aş fi dorit să ne întâlnim într-o aliniere perfectă de astre, să ne iubim în sincron şi să nu suferim deloc. Dar, poate într-o viaţă viitoare ne vom reîntâlni. Ştiu că ne vom recunoaşte dintre milioane de alţi oameni, pentru că două suflete care odată s-au iubit se vor simţi şi în a o suta viaţă. Poate că între timp voi învăţa să te iubesc.

Îţi mulţumesc pentru că m-ai învăţat să iubesc fiecare zi din viata mea, bună sau nu. Pentru că am învăţat să iubesc cerul, soarele, ploaia, florile, norii, apele, pietrele, zâmbetele, lacrimile şi orice pot vedea cu ochii mei şi simţi cu sufletul meu! Pentru că am învăţat că sunt mai puternică decât ştiu, şi pentru că m-am simţit atât de frumoasă şi preţioasă alături de tine.

Mă rog pentru ca tu să ai norocul de a întâlni o femeie altfel decât am fost eu. Îţi doresc o dragoste mai înţeleaptă şi mai puţin mistuitoare, care să nu te ardă şi să te consume aşa cum s-a întâmplat cu dragostea noastră. Mă rog să întâlneşti cea mai frumoasă şi caldă femeie, care să te poată înţelege chiar dacă nu îi vorbeşti şi care să ştie să te facă fericit. Pentru că eu nu am ştiut.

 

Şi îmi doresc ca peste ani, când ne vom reîntâlni, să ne îmbrăţişăm ca şi când ne-am fi văzut ultima oară ieri. Iar vieţile noastre diferite să ne rămână unite de amintirile frumoase pe care le avem şi pe care mă rog să nu le rătăcim. Şi indiferent cât de fericit ai fi, să ai puterea de a nu compara iubirea pe care am trăit-o noi doi cu nicio alta. Fiecare iubire se trăieşte la timpul ei şi fiecare femeie este unică în felul ei. Te rog, iubire, să avem puterea şi înţelepciunea de a nu ne deveni unul altuia doi străini. Asta chiar nu aş putea suporta.

Şi vreau să mai ştii, că în felul meu total de neînţeles, te-am iubit mai mult decât m-ai putea crede în stare!


Anunțuri matrimoniale

Domn, singur fara obligatii,nefumator,atractiv,titrat,docil,caut doamna peste 45 de ani pentru o relatie stabila,casatorie,daca doamna doreste poate avea amant tanar.Ii ofer o relatie exclusiva plina de satisfactii.tel,sms.
Barbat doresc sa cunosc o doamna sau domnisoara, aspect fizic placut, pozitiva, pasionala si discreta pentru relatie stabila si de durata. Daca vrei sa incercam sa ne cunoastem astept un mesaj.
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 36 de ani, am absolvit facultatea de litere. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, înţelegătoare, necăsătorita, fără obligații, fără fițe, credincioasă creștina- ortodoxă, vârsta cuprinsă între 32-36 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire. Nu am fost căsătorit, nu am copii, sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, tandru, nu fumez, nu consum alcool, creştin- ortodox, păr șaten, ochii căprui, înălțime 1,86. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, muzică, călătoriile. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta la numărul de telefon . Sper că mai există şi tinere sincere, care își doresc cu adevărat o famiilie, rog seriozitate.
Buna, sunt un băiat serios, destul de atrăgător și tandru.Imi caut jumătatea, in speranța că îmi voi găsi sufletul pereche și împreună să formăm o familie.Nu am vicii, nu consum alcool, și sunt foarte comunicativ.Caut o fata simpla, care sa își dorească să locuiască la țară cu mine.