Vreau sa ma uit in ochii tai si sa ma vad acolo

cuplu

Nu am nevoie de declaratii de iubire, sau de cuvinte goale si atent alese!

Nu am nevoie sa nu uiti ziua si ora si minutul cand ne-am intalnit!

Nu am nevoie de flori, sau de cadouri ca sa iti dovedesti iubirea!

Nu am nevoie sa iti ceri iertare tot timpul cand gresesti!

Nu am nevoie de palate, sau de vacante in colturi indepartate ale lumii!

Nu am nevoie sa imi promiti, ca nu ma vei parasi niciodata!

 

Dar, vreau sa stiu ca de ma uit in ochii tai, ma vad acolo!

Vreau ca sa simt in ochii tai iubirea! Vreau ca sa stiu ca azi, cand ma privesti, ai da orice ca sa ma vezi fericita! Vreau ca sa stiu ca, orice ar fi, nu ai avea puterea ca sa ma ranesti. Vreau ca sa simt ca, in noaptea asta, singurul lucru pe care ti-l doresti este sa fii la mine-n brate!

 

Vreau ca sa simt toate acestea in ochii tai si mi-e de-ajuns. Nu vreau sa-mi promiti ca maine nu vei pleca, vreau doar sa simt ca azi esti aici. Nu vreau promisiuni si vorbe goale, vreau sa ma uit in ochii tai si sa "citesc" acolo: Te iubesc!


Anunțuri matrimoniale

39/1,72/75, doresc din inima sa întâlnesc o ființa feminina, frumoasa sufletește, care sa îmi ofere dragoste, respect, demnitate. Asemenea, ofer!! Îmi doresc sa ma simt iubit, apreciat, sa iubesc din nou.
Ma numesc Ionut am 29 de ani si sunt in cautarea unei relatii sincere si de lunga durata cu o fata din Vrancea sau imprejurimi. Am servici stabil.
Sunt un barbat de 48de ani, sunt despartit de trei ani, am 160 inaltime, zodia berbec, nu consum alcool, am suflet bun, sunt o fire vesela, lucrez, am 80 de kilograme, locuiesc in Timisoara. Caut o femeie asa cum sunt eu.