Visele n-au termen de expirare

 Iris Apfel

Stiu ca multe dintre voi v-ati reprimat uneori anumite porniri de a face ceea ce v-ar fi placut, sau ati ezitat sa incepeti un nou job, sau sa lucrati la un vis mai vechi, pe motiv ca: “este prea tarziu pentru mine”! Ei bine, poate ar trebui sa va ganditi de doua ori inainte de a renunta la a face ceva pe motiv de… varsta! Noi suntem singurii in masura sa ne impunem limitele! Nu varsta, nu lumea, nu prejudecatile!

 

Ea este Iris Apfel, a fost designer de interior, si in prezent este profesor la Universitatea din Texas unde preda lectii de stil, si deasemenea este implicata in multe alte proiecte din industria fashion ului… toate acestea la varsta de 95 de ani! Da, ati citit bine, 95 de ani!

Energia, exuberanta, pasiunea pentru moda si excentricitatea sa, au facut-o sa apara pe copertile celor mai importante reviste din toata lumea, fiind inca declarata fashion icon.

Muzeul Metropolitan de Arta din New York, a prezentat in anul 2005 colectia ei personala de articole de imbracaminte si accesorii. In anul 2015 a fost realizat un documentar despre viata sa. Celebra marca de cosmetice MAC, i-a creat o linie de rujuri in 4 editii limitate si una permanenta, care ii poarta numele. Iris a inspirat designerii de la Jimmy Choo, care au creat o pereche de sandale ce ii poarta numele.

 

“Oamenii ma plac deoarece sunt diferita!”

Da, chiar este diferita. De la energia pe care o transmite in ciuda varstei, pana la stilul nonconformist si absolut particular de a se imbraca: culori vii, coliere si bratari multe si supradimensionate si nelipsitii ochelari mari. Totul la aceasta femeie denota tinerete si exuberanta!

Niciodata nu este pre tarziu pentru a incepe ceva nou, pentru a-ti urma visele, pentru a te simti tanar, pentru a fi diferit!

Fa ceea ce iti place fara a te simti obligat sa fii ca ceilalti si fara a te simti obligat sa te limitezi din cauza varstei!

“Daca esti indeajuns de norocos sa ajungi batran, cred ca ar trebui sa sarbatoresti acest lucru.”

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc codrut am 32 ani o persona simpla sunt din bucuresti caut o fata sincera simpla pt o rel prietene eventual casatorie.
Doamna serioasa, văduva, cu un copil, situatie materială bună, doresc cunoștiință cu un cadru militar, fără vicii, în vederea unei relatii serioase.Aventurierii sa se abtina.
Buna, sunt un băiat serios, destul de atrăgător și tandru.Imi caut jumătatea, in speranța că îmi voi găsi sufletul pereche și împreună să formăm o familie.Nu am vicii, nu consum alcool, și sunt foarte comunicativ.Caut o fata simpla, care sa își dorească să locuiască la țară cu mine.
domn 60 de ani, doresc prietenie/casatorie cu doamna din Bucuresti;