Daca intrebi orice om ajuns la finalul vietii ce anume regreta, vei constata ca cei mai multi vor spune ca regreta ceea ce nu au avut curajul de a face, regreta ca si-au inabusit visele pentru ca pareau prea nebunesti in ochii lumii si regreta faptul ca au pus prea mult pret pe ceea ce au gandit ceilalti despre ei.

   Nasterea si moartea sunt singurele lucruri pe care nu le putem alege. In rest, este alegerea noastra cum si cu cine sa ne traim viata, este alegerea noastra sa ne urmam visele oricat de nebunesti ar parea in ochii celorlalti, este alegerea noastra daca ceea ce cred altii despre noi este mai important decat ceea ce credem noi despre noi.

Oamenii ne vor judeca tot timpul, indiferent daca ceea ce facem este corect din punct de vedere al societatii sa nu.

Oamenii vor persifla intotdeauna ceea ce nu inteleg si intotdeauna vor comenta negativ ceea ce poate ar dori si ei sa faca, dar nu au suficient curaj.

Daca iti traiesti viata asa cum se asteapta ceilalti sa o faci, renunti la bucuria si aventura vietii tale. Nu cauta sa traiesti o viata sigura, nu cauta sa traiesti asa cum doresc altii doar pentru ca ei sa te iubeasca si sa te accepte, pentru ca siguranta este un lucru relativ.

   “Este periculos sa iesi pe usa. Pasesti pe drum, iar daca nu esti atent unde pasesti nu poti sti unde ai putea ajunge.”

   Traieste-ti visele oricat de nebunesti ar parea! Mergi plin de incredere in directia visurilor tale! Poate ca nu vei reusi sa ti le implinesti, dar la finalul vietii macar nu vei avea regretul ca nu ai incercat.

 


Anunțuri matrimoniale

188cm/90kg, tanar de profesie inginer, prezentabil, atent, manierat, 31 ani, caut domnisoara sau doamna de varsta apropiata pentru o relatie de prietenie bazata pe incredere si respect.
Divortat am doua fetite le cresc eu doresc o relatie serioasa, cu o femeie care stie sa aprecieze bunul simnt, vârsta 38.. 44, eu sunt din jud alba
Buna ziua ma numesc andrei am vrsta de 33 de ani aspect fizic placut asi dori sa cunosc o fata sincera care sa-si doreasca o familie nu ma deranjaza daca are si un copil eu iubesc foarte mult copii simi doresc enorm unul vreau doar sa fie o fata sincera deoarece urasc minciuna va multumesc.
Buna, sint un barbat de 50 de ani care isi cauta jumatatea, pe care inca nu a gasit-o. Sint singur in viata mea, si vreau ca sa-mi elimin singuratatea cu o persoana mai mica, sau de virsta mea maxim.