Viaţa în ritm de vals

cuplu

“Bărbatul şi femeia se caută în vălmăşagul imens al vieţii omeneşti. Un bărbat din milioanele de bărbaţi, doreşte pe o singură femeie din milioanele de femei. Unul singur şi una singură. Adam şi Eva.”

Şi ştiţi ce mi se pare cel mai interesant? Că nici unul, nici altul nu ştiu cu exactitate ce caută. Se caută, se doresc, se cheamă în vise, dar fără să aibă un contur clar a ceea ce işi doresc. Dar, atunci când se găsesc ştiu. Ea ştie că l-a găsit, iar el ştie că a găsit-o. Dacă nici asta nu înseamnă magie...

 

O privesc cu dragoste. Are 50 de ani şi este atât de frumoasă încât ar fi putut fi muză pentru artişti. Atât de feminină, cu zâmbetul mereu pe faţa senină. Este ziua ei şi îi râde sufletul de fericire. Şi al meu când o privesc.

Dar, n-a fost mereu aşa... viaţa are ciudatul obicei de a ne arunca uneori până în cea mai neagră vale, de unde, după ce ne vărsăm şi lacrimile pe care nici nu ştiam că le avem, să ne putem descoperi puterea de a lupta, puterea de a rezista şi puterea de a ne ridica pentru a ieşi la lumină. Probabil pentru a aprecia mai apoi lumina... pentru că, cine ar putea şti cum arată frumosul dacă nu ar fi văzut uratul? Şi cine ar şti ce înseamnă binele, dacă nu s-ar fi luptat cu răul? Şi cine ar şti ce frumoasă este iubirea, dacă nu s-ar fi topit măcar o dată din pricina neiubirii?

 

Nu mă mir deloc că este frumoasă. Iubirea ne face atât de frumoase, încât toate fardurile din lume pălesc în faţa puterii ei. Arătaţi-mi voi un fard care te face să îţi sclipească ochii! Arătaţi-mi voi un fard care te face să te îmbujorezi atunci când îl vezi pe El!

Nu trebuie să o întreb dacă se iubesc. Asta se simte în aerul din jurul trupurilor lor îmbrăţişate într-un vals. Dansează vals de multe ori seara, înainte de culcare. Nu le trebuie motive, nu le trebuie vreo sărbătoare, nu au nevoie de costume de seară, nu au nevoie să dovedească nimănui nimic. Doar simt, trăiesc şi se iubesc.

Dacă nici asta nu înseamnă magie...

 

Nu mă mir deloc că este frumoasă. Iubirea ne face atât de frumoase, încât toate fardurile din lume pălesc în faţa puterii ei. Arătaţi-mi voi un fard care te face să îţi sclipească ochii! Arătaţi-mi voi un fard care te face să te îmbujorezi atunci când îl vezi pe El! Nu trebuie să o întreb dacă se iubesc. Asta se simte în aerul din jurul trupurilor lor îmbrăţişate într-un vals. Dansează vals de multe ori seara, înainte de culcare. Nu le trebuie motive, nu le trebuie vreo sărbătoare, nu au nevoie de costume de seară, nu au nevoie să dovedească nimănui nimic. Doar simt, trăiesc şi se iubesc. Dacă nici asta nu înseamnă magie...

Anunțuri matrimoniale

Strain educat si serios caut domnisoara serioasa pentru o relatie pe termen lung, pot oferi si locuinta daca este necesar, exclus dame de companie. Ma intereseaza doar caracterul placut, calma si dragastoasa,
Doamnă serioasă, 59 de ani, doresc să cunosc un bărbat singur, 60-62 ani, cu locuință și auto, din Iași, pentru prietenie.
34 ani, aspect fizic plăcut, potent financiar caut relație cu o femeie frumoasă cu vârsta 25 si 40 ani.
Domn la 56 de ani, divorțat, am o fiică de 19 ani. Caut doamnă singură, sinceră, să ne înțelegem, iubitoare și cuminte.