Viata este o eterna Primavara!

fata flori

Viata este o eterna Primavara

 

“Timpul primaverii este timpul meu, este timpul tau, este timpul nostru, deoarece timpul primaverii este timpul iubirii. Traiasca dulcea dragoste!”

 

Iubesc cu pasiune tot ceea ce este frumos! Iubesc cu disperare viata, ador la nebunie soarele, oamenii, zambetele, natura, puritatea copiilor, marea, nemarginirea cerului, oamenii calzi, mainile ce stiu sa mangaie, gingasia florilor…si mai iubesc Primavara!

Si cred in sinea mea ca la randul ei Primavara ma iubeste! Pentru ca altfel nu-mi pot explica starea pe care o am in aceste zile. Parca ar fi o reintalnire cu dragostea vietii mele…ii simt venirea in toti porii, am fluturi in stomac de fericire, mi-e sufletul plin de dor, sunt plina de iubire! Renasc odata cu venirea ei in fiecare an, astept mirosul de pamant reavan, zambile, pomi infloriti si iarba cruda.

Cum sa nu iubesc Primavara cand ea ma invata an de an lectia renasterii, ma invata cum sa-mi curat sufletul de buruienile ce au crescut in forma de griji, indoieli si pesimism si cum sa-mi cultiv semintele de Speranta, Fericire si Iubire! Ma invata cum sa le stropesc cu Intelepciune, Rabdare si Optimism si astfel sa dobandesc o recolta de ganduri si vise frumoase…

 

Cum sa nu iubim Primavara?

Haideti sa lasam in spate tot “balastrul” si sa ne oprim sa privim dansul pasarilor indragostite, copacii inmuguriti, fluturii delicati, florile ce imbobocesc si soarele timid ce ne mangaie fetele!

Cultivati seminte de Speranta si Iubire si veti recolta Fericire!

 


Anunțuri matrimoniale

Doresc o relatie sincera bazata pe respect si sinceritate.Nu fumez, nu consum alcool.
Ma numesc Gabriel sunt din jud Călărași și caut o fata sincera cu vârsta între 27 și 40 pentru o relație de durata eventual casatorie.
Sunt un bärbat simpatic-doritor de fondarea unei familii cu o doamnä 45-50 ani. Seriozitate si devotament si ea doritoare de copii.
Pentru relatie de lunga durata. Am 31 de ani. Caut relatie prietenie eventual casatorie.