Viaţa... este ca mersul pe bicicletă

femeie pe bicicleta

A plouat puţin dimineaţă, dar acum a ieşit soarele şi miroase a verde crud. Este momentul meu de linişte şi cafea aromată. Aud nişte chiote de bucurie pe stradă şi ies la poartă să văd ce se întâmplă. Mihăiţă, puştiul de 13 ani de alături se plimbă cu bicicleta. Toată strada este a lui, şi preţ de o clipă mă gândesc cum ar fi...

 

- Vrei şi tu o tură bicicleta? m-a întrebat vesel, în timp ce frânează în faţa mea.

- Cine, eu? Nu ştiu... dacă mă descurc. i-am răspuns cu îndoială. N-am mai mers de mult pe bicicletă.

- Dar îţi place să mergi?

- Da, dar mi-e frică...

- Nu-ţi fie frică, totul este să ai încredere în tine şi să nu priveşti înapoi. Te concentrezi doar pe ceea ce ai în faţa ta. Am eu grijă de tine!

M-am urcat. M-am plimbat câţiva metri, am simţit fericirea în toate celulele mele, apoi am întors pentru o fracţiune de secundă capul... şi am căzut. Acum am genunchii zdreliţi şi mă doare tot corpul...

- Data viitoare va fi mai bine, mi-a spus Mihăiţă în timp ce mă aduna de pe jos. Offf, doar ţi-am zis să nu priveşti deloc înapoi!

 

Femeile nu se învaţă minte niciodată... Îşi doresc cu disperare fericirea, uită ce le-a durut cândva, au din nou încredere, îşi deschid aripile, apoi cad şi se zdrelesc până la os. Şi, în timp ce îşi ling rănile, apare un "Mihăiţă" care le spune să aibă încredere. Şi ele au... din nou.

Viaţă.


Anunțuri matrimoniale

32 de ani, înalt, șaten cu ochi albaștri, cu locuință la țară, doresc să cunosc o fată serioasă, modestă, pentru a întemeia o familie. Poate să aibă și un copil.
45 ani, 182cm/ 81kg. Caut o fata, pentru o relație serioasă, chiar casatorie, nu am obligați, sunt din Bucuresti, am 45 ani, ma numesc Ștefan, .Va pupik si va astept. Anunțul este doar pentru fete din București.
Intelectuala, 43 ani, de conditie buna, ara obligatii, 1.67 inaltime, 56kg, caut relatie serioasa cu domn (43-50 ani) doar din Bucuresti. Ofer si rog seriozitate maxima.
Baiat educat, tanar civilizat, doresc casatorie varsta 31 ani, pesti, inaltime 166cm, greutate 58 kg, ochi caprui, par saten, caut prietenie cu femeie, Doresc sa cunosc fata cu varsta cuprinsa intre 22-33 ani pentru relatie de lunga durata, eventual casatorie, in prima instanta as dori sa vorbim telefonic pana sa ne cunoastem mai bine.