Viata de printesa

choupette

Prezentari de moda, calatorii cu avion privat, tratamente demne de o regina, 48.000 de urmaritori pe platforma Twitter si 61.000 de de fani pe instagram, doua insotitoare personale, o garda de corp si o avere estimata la 66 milioane lire sterline. Si cel mai important lucru: sa-l ai pe Karl Lagerfeld la picioarele tale! Cum poti avea toate acestea? E simplu. Trebuie sa te cheme Choupette si sa fii….pisica! :) Dar nu orice fel de pisica, trebuie sa fii felina creatorului de moda.

 

Cu ochii sai albastri si blanita alba, celebra Choupette este considerata cea mai bogata felina din lume. Anul trecut a castigat din doua contracte de publicitate nu mai putin de 2,2 milioane de lire sterline, suma prin care aproape a egalat-o pe Cara Delevingne, un model foarte cautat in ultimul timp. Apogeul celebritatii sale a fost atins in anul 2014 cand Patrick Mauriès şi Jean Christophe Napias, i-au adus un omagiu dedicandu-I cartea „Choupette - the Enchanted Life of a Fashion Cat”.

La egalitate cu felina lui Lagerfeld din punc de vedere al averii, se afla si pisica artistei Taylor Swift. Olivia Benson, caci acesta este numelei ei a debutat in lumea modelingului odata cu Campania pentru pantofi sport, Champion Sneaky Cat de la Keds. Acum detine deja propria colectie de make-up si de haine si castiga bani doar prin simpla sa aparitie in diverse publicatii.

Si ca sa va convingeti ca nu este obligatoriu sa ai drept stapan o celebritate pentru a putea face o gramada de bani, (fiind pisica fireste :) ), aflati ca Tabatha Bundesen, o fosta chelnerita, detine un exemplar felin ce i-a adus o avere de 66 de milioane de lire. Ce i-a adus faima celebrei Grumpy Cat? Se pare ca expresia acesteia de permanenta nemultumire, expresie datorata unei ocluzii dentare inverse. In present Grumpy are 662.000 de fani pe Instagram, 280.000 de urmaritori pe platform Twitter si 7,5 milioane de prieteni pe reteaua de socializare Facebook.

Insa cel mai “influent” animal la nivel mondial ramane ciobanescul alsacian Gunther IV cu o avere estimata la 240 milioane de euro. Trebuie specificat faptul ca o parte din avere, mai exact 60 milioane de euro, a mostenit-o la moartea stapanei sale contesa austriaca Karlotta Liebenstein, care a decedat in 1992. Gunther IV are la dispozitie valet si menajera si serveste in fiecare seara friptura si caviar. :) Se pare ca este un bun afacerist pentru ca detine un intreg portofoliu de proprietati printre care si o vila cumparata de la Madona pentru suma “modica” de 3 milioane de dolari.

 

Daca va incearca vreo urma de invidie fata de viata de huzur pe care o au aceste animale si v-ati dori sa fiti in locul lor, ganditi-va la un singur lucru. Ce femeie si-ar dori sa aiba atat de mult par pe corp? :)


Anunțuri matrimoniale

Caut o fata draguta sa ne casatorim la domiciliu meu in dimbovita precizez ca am un copil mic dintro alta relatie.
Divorţat, 1.68 m, 70 kg, doresc cunoştinţă doamnă 50-55 ani pentru prietenie/căsătorie.