Unii oameni, habar nu au cât sunt de fericiţi

fata soare

“A fi fericit nu înseamnă că totul este perfect. Ci faptul că ai decis să vezi dincolo de imperfecţiuni.”

Fiecare om este fericit în felul lui. Pentru unii fericirea înseamnă bani, putere… a avea, a poseda. Pentru alţii înseamnă a fi, a înfăptui ceva, a reprezenta ceva. Pentru unii linişte sufletească, pentru alţii bucuria lucrurilor simple… oricum am percepe-o fiecare dintre noi, este ceva după care alergăm întreaga viaţă, uneori fără a şti că o deţinem.

 

Când suntem copii ne dorim să devenim mari, iar când ajungem adulţi ne dorim să redevenim copii…

Persoanele care sunt singure îşi doresc cu disperare să fie într-o relaţie, iar cele care au o relaţie îşi doresc libertatea…

Cei care nu au un job şi-l doresc cu disperare, iar cei care îl au nu sunt mulţumiţi…

Cei care au copii se plâng de lipsa timpului şi de responsabilităţi, cei care nu îi au şi-i doresc…

Persoanele supraponderale îşi doresc să fie slabe, iar cele slabe îşi doresc să atingă perfecţiunea…

Femeile cu părul drept şi-l doresc ondulat, iar cele creţe îşi urăsc buclele…

Oamenii săraci îşi doresc bani, iar cei care au tot ceea ce le este necesar consideră că nu au destul…

Dacă este iarnă, este prea frig, dacă este vară, este prea cald…

Dacă avem un job bine plătit nu-i bine, pentru că sunt persoane inferioare nouă care primesc mai mult…

Dacă cineva îşi permite un concediu în ţară nu-i mulţumit, pentru că alţii şi-l permit în afară…

Dacă suntem sănătoşi considerăm că ni se cuvine, dacă ne îmbolnăvim am face orice ca să redevenim sănătoşi…

Orice am visa, în momentul în care atingem nu ne mai face fericiţi. Şi asta este calea cea mai sigură de a fi veşnic nefericiţi. Pentru că, până la urmă, “ce este fericirea dacă nu armonia dintre om şi viaţa pe care o duce?”

 

Poate n-ar fi rău să vedem fericirea că fiind faptul că dimineaţa putem privi cerul. Fiecare rază de soare, fiecare strop de ploaie, fiecare adiere de vânt, fiecare culoare, fiecare aromă, fiecare zâmbet, fiecare îmbrăţişare, fiecare mângâiere, fiecare amintire, fiecare sărut, fiecare clipă petrecută lângă cei dragi, fiecare “te iubesc”, fiecare “mi-e dor”, fiecare “îmi lipseşti”, fiecare răsărit, fiecare apus, fiecare emoţie, fiecare trăire, fiecare dintre clipele acestea preţioase care ne compun VIAŢA!


Anunțuri matrimoniale

Barbat adventist caut femeie tematoare de Dumnezeu. 37 ani, sanatos, serios, muncitor, ordonat, metodic, stapan pe sine cu o fire blanda si iubitoare. Studiat de profesie asistent medical imi plac drumetiile natura muntii si tot ce e frumos. Inaltime 167cm G 56 kg.
Mă numesc Alex și sunt din CONSTANȚA, am vârsta de 35 ani, sunt zodia balanță, 185 cm, 82 kg, saten, ochii verzi. Nu am nici un fel de obligatie, nu am copii, nu am fost casatorit niciodată. Doresc să cunosc o Femeie, o Doamnă drăguță sincera, sufletista, de vârsta apropiată pentru a ne uni destinele și a forma un cuplu, demn de invidiat.
Buna eu vreau sa îmi gasesc jumatatea sunt Marcel din gorj stau la 10km de Tîrgu jiu am facut de curînd 45 de ani, nu am mai fost niciodata casatorit, am fost o fire mai timida, sunama sa vorbim.