Unde dispar bărbaţii de altădată?

pierce brosnan

„Îmi plac bărbaţii, nu pentru că sunt bărbaţi, ci pentru că nu sunt femei.”

Da. Femeilor le plac bărbaţii pentru că nu sunt femei. Atunci, unii dintre ei de ce vor cu tot dinadinsul să se transforme în femei?

Jur că de multe ori nu înţeleg tendinţele vestimentare. Mă uit la prezentările unor mari case de modă masculină şi mă îngrozesc de ceea ce văd. Cred că aţi văzut şi voi manechinii efeminaţi, cu haine ce te duc cu gândul la orice, numai la un bărbat care să te infioare cu o atingere, nu. Păi, dacă astea sunt tendinţele... mă tem că specia noastră este în pericol!

 

Ieri eram în metrou. Citeam dintr-o carte şi nu eram atentă la lumea din jur, când la un moment dat, m-a izbit un parfum dulceag şi înecăcios. Ridic privirea şi văd că cineva s-a aşezat pe un scaun în faţa mea. Îi văd mai întâi mâinile fine şi îngrijite, cu unghiile lăcuite frumos. Apoi observ, datorită mânecilor scurte de la bluza de culoare ciclam, că are braţele perfect epilate. Ridic privirea, şi curiozitatea mea se termină odată cu perechea de sprâncene pensate perfect.

Bărbatul din faţa mea, căci despre un bărbat vorbeam, butonează de zor la un telefon, în timp ce cu o mână se scarpină tacticos într-o zonă în care te-ai aştepta să găseşti măcar o urmă de bărbăţie. Sinceră să fiu, combinaţia de efeminizare împreună cu bădărănia afişată, mă face să cred că nimic important nu poate fi găsit acolo.

Mă gândesc acum, privind acest exemplar, că am auzit multe plângeri din partea femeilor, cum că bărbaţii adevăraţi sunt pe cale de dispariţie. O prietenă îmi spunea că ritualul de înfrumuseţare al iubitului dura mai mult decât al ei, şi că în cazul în care avea un fir de par răzleţ pe undeva, nici nu mai ieşea din casă. Ca să nu mai spun că îşi permitea toate aceste ritualuri pe banii ei...

 

Unde dispar bărbaţii de altădată? Unde dispar bărbaţii care ştiau să curteze o femeie? Unde dispar bărbaţii care îţi deschideau uşa, ofereau haina şi umbrela, cu care nu erai nevoită să te baţi pe ojă, creme de corp şi pudră de nas? Care să te facă să te simţi femeie. Cu care să îţi doreşti să naufragiezi pe o insula pustie. Cărora le simţeai testosteronul prin toţi porii. Care ştiau că o cămaşă este mai excitantă pentru o femeie decât 100 de tricouri roz mulate la un loc.

Da, ştiu că încă mai sunt o mulţime de astfel de bărbaţi, dar sinceră sa fiu, viitorul nu arată foarte bine...


Anunțuri matrimoniale

am 37 de ani, zodia leu, 82 kg, ochi căprui, parul negru ,înălțime 175, sunt din Constanta. Vreau sa întâlnesc o persoana sociabila fara obligați ,pt relație serioasă. Matrimoniale Constanta
Ma numesc cornel, am 38 ani. 170cm / 90kg. Ochi verzi, zodia rac, sunt din jud olt. sint sofer. vreau sa cunosc o persona intre 35 si 45 de ani.
Sunt din Baia Mare am 22 de ani, caut o fata frumoasa pentru o relatie serioasa, daca doriti sa ma cunoasteti astept sa imi scrieti mesaje sau sa ma sunati.
Brunet, 47 ani ani stabilit in Belgia fara obligatii, caut o fata/ femeie serioasa pentru a intemeia o familie, eventual casatorie de a se stabili in Belgia cu mine, casatorie.