Unde au dispărut bărbaţii adevăraţi? Sau povestea renului

ren

Pentru început, vreau să va mărturisesc ceva. Nu-mi place frigul… deloc. Adică, îmi place să mă uit la poze idilice cu căsuţe de lemn îngropate în zăpadă, la peisaje cu străduţe pe care omătul de 2 metri este “neînceput”… dar mă trezesc repede când îmi aduc aminte cât m-au costat gazele luna trecută. De fapt, dacă aş putea, aş purta iarna când ies afară din casă, trei perechi de izmenute şi două haine de blană. Deci, ca să fac gerul mai suportabil, zilele trecute mi-am cumpărat un fes. Dar nu orice fel de fes, nuuu! Un fes alb şi pufos pe care tronează un ren vesel şi grăsuţ de culoare roşie. Ştiţi voi,simpaticul Rudolph! De sezon :) 

 

Azi dimineaţă, în drum spre serviciu, am oprit la o covrigărie să-mi cumpăr ceva de mâncare. Tare frumuşică mai eram cu fesul meu haios!

Cum stăteam eu la rând şi aşteptam cuminţică, aud în spatele meu: “pss pss”, “pss pss!” Întorc capul cu tot cu fes şi văd un domn cam pe la 50 de anişori care îmi făcea cu ochiul. Îl ignor şi îi ignor şi lipsa evidentă a 80% din dantură, şi îmi văd de treaba mea. Dar el, pare-se că era un adevărat “vânător” şi nu s-a lăsat descurajat aşa uşor, pentru că mi-a aruncat decisiva: “ Auzi, nu vrei să-l laşi pe renul tău să se joace cu renul meu?” Am avut un moment în care am fost tentată să-l întreb dacă şi renul lui este la fel de ştirb ca şi el, dar mi-am văzut de treabă şi am plecat în drumul meu. Deh, nu toţi bărbaţii se pricep la agăţat!

Nu merg nici 300 de metri şi simt dintr-o dată cum îmi zboară fesul de pe cap! Până să apuc să reacţionez, aud tot felul de obscenităţi la adresa renului meu, şi văd un tip care ţinea fesul în mână şi râdea în hohote. Âsta a fost momentul în care mi-a îngheţat şi ultimul neuron din cap. Parcă revedeam scene din copilărie, când băieţii care ne plăceau îşi exprimau afecţiunea trăgându-ne de codiţe şi arucandu-ne cărţile pe jos (bine, unii mai curajoşi ne ridicau şi sarafanele când ne aşteptam mai puţin). Măi oameni buni, dar ăsta avea cam 30 de ani!!! Îi zic cu vădită enervare: “Dă-mi fesul, te rog”, la care el îmi răspunde râzând: “Ce frumoasă eşti păpuşică! Îmi dai şi mie un pupic?”! “Mai bine îmi pun limba pe o clanţa îngheţată, decât să mă pup cu tine!” am gândit eu, (nu i-am spus, că cine ştie ce naiba mai făcea). I-am smuls fesul din mâna şi am plecat, dar tot drumul până la serviciu m-am uitat în toate părţile ca să nu mă mai ciocnesc de vreun “cuceritor” din ăsta.

Nu vă mai spun de claxoanele şi fluierăturile pe care le-am auzit pe post de "agăţat", că la un moment dat am fost nevoită să-i astup urechile lui Rudolph ca să nu rămână traumatizat.

 

După ziua de azi, am tras câteva concluzii:

La unii nu va veni nici anul acesta Moşul, pentru că îi este frică să nu îi fie hărţuiţi renii. Aşa că, voi care vă simţiţi vizaţi, nu-l mai aşteptaţi degeaba!

Este de înţeles de ce sunt atât de multe femei singure! 

Ştiţi mitul cu un El care s-a idragostit de o Ea văzând-o pe stradă şi a început să o aştepte în fiecare zi, în acelaşi loc cu o floare? Este doar un mit!

Bărbaţii adevăraţi, ori stau doar în casă, ori sunt păziţi cu puşca!

Unii bărbaţi au rămas marcaţi de poveştile cu reni şi spiriduşi din copilărie.

Dacă îmi mai zice vreunul “păpuşică”, îi astup gura cu fesul! Iartă-mă, Rudolph!

 

 

 


Anunțuri matrimoniale

Doresc o fata petru casatorie poate sa aiba si un copil am 34 ani sunt din berca.
56 ani, 167 inaltime, 76 kg, sunt singura, ami caut jumătatea. Eu mi-aș dori ca el sa aiba varsta antre 57 si 62 iar înălțimea 1.70. Să nu aibă vicii. Matrimoniale Ocna Mures, Alba.
44 ani, zodia taur, inatime 170 cm, 65 kg, ochi caprui, par saten. Matrimoniale Bucuresti. Fara obligatii, caut femeie 30-50 ani, din Bucuresti sau provincie, cu posibilitatea de a locui la mine, curata, placuta pentru relatie serioasa-casatorie.
Doresc o relatie de durata bazata pe incredere si respect reciproc rog seriozitate si sinceritate., sunt intolerant la rautate, prostie, smecherie, minciuna gratuita.....