Un an plin de surprize frumoase si realizari

new year

Pentru ca spiritul sarbatorilor de iarna ne-a invaluit pe toti si pentru ca este perioada din an in care facem daruri celor dragi, echipa BYANI are inca un cadou surpriza pentru comunitatea noastra de femei sexy & smart. Am imbunatatit platforma online, unde am adaugat sectiuni noi, functii ce vor usura navigarea in site precum si o multime de informatii valoroase pentru noi toate.

Va multumim pentru ca ati fost alaturi de noi in numar atat de mare. A fost o surpriza si o adevarata placere sa vedem cat de mult am reusit sa crestem in doar cateva luni de la lansarea platformei!

Ne dorim sa ne marim comunitatea cu femei la fel de valoroase precum voi. Daca doresti sa faci unei prietene un dar frumos de sarbatori, invit-o in comunitatea noastra!


A fost un an frumos pentru noi, am intalnit oameni minunati si ne-am depasit unele obiective propuse pentru acest an. Speram ca si anul vostru sa fi fost unul cel putin la fel de bun!

Ne dorim ca sarbatorile de iarna sa va fie startul pentru un an frumos, un an plin de iubire si de realizari, un an in care sa primiti si sa daruiti la randul vostru fericire!


La multi ani!

Anunțuri matrimoniale

Bărbat divorțat 51 de primăveri frumoase fara vicii fara obligații fara noroc in dragoste locuiesc în Teleorman.
Ma numesc Andrei am 30 anii si sunt din Galați. caut o dragoste si nu găsesc. toate femeile sa apeleze la mine.
Pensionar doresc căsătorie doamnă până în 75 ani. Am 1.80 m, 85 kg.