Ultimul gând atunci când închid ochii… este să-ţi fiu primul gând dimineaţa

femeie

Am iubit. Mi-am câştigat deci dreptul să îmi fie teamă. Teamă că vei uita cum mă priveai, că îmi vei uita mirosul pielii, mătasea părului, buzele moi, gingăşia mâinilor mele ce te mângâiau… Mi-am câştigat dreptul de a dormi doar jumătate de noapte, de a simţi patul doar pe jumătate, de a respira doar pe jumătate, de a nu mă mai simţi întreagă. Şi, mi-am câştigat dreptul de a-ţi fi primul gând dimineaţa.

 

Aştept să vină metroul. O Ea frumoasă ca o zi caldă de primăvară şi un El îndrăgostit peste măsură, se ţin de mână şi se privesc fix în ochi.

Ea râde fără motiv şi o şuviţă rebelă îi tot vine în ochii frumoşi şi mari. Gestul lui plin de iubire, atunci când îi dă şuviţa după ureche îmi aminteşte de…

Îi mângâie puţin faţa şi îi şopteşte ceva la ureche. Ea se înroşeşte şi zâmbeşte ştrengăreşte, şi pot jura că i-a spus ceva obscen de ispititor. Ca atunci când stăteam dezbrăcaţi sub plapumă şi corpul tău mă privea atât de pătrunzător, încât uitam să mai respir…

Se sărută, iar sărutul lor pasional pare să oprească timpul în loc. Îmi doresc pentru prima dată să întârzie metroul. Cred că dacă cineva le-ar opri acest sărut, i-ar durea buzele, pielea şi carnea de despărţire. Iar eu aş plânge… de ei, de mine, de noi. Pentru că uneori, buzele şi ochii fac dragoste, mult mai bine decât trupurile. Ştiu asta, pentru că…

 

Am urcat în metrou cu ochii plânşi. Mi-ar fi plăcut ca cineva să îmi spună că sunt frumoasă aşa cu lacrimile pe obraji.

Mi-ar fi plăcut să nu mai vină niciodată metroul şi ca tu să nu pleci niciodată.

Mi-ar fi plăcut să nu îţi trec niciodată, dar pentru că te-am iubit, mi-am câştigat dreptul de a-ţi fi primul gând dimineaţa.

 

"Poveştile unei visătoare"


Anunțuri matrimoniale

Tanar 41 ani fara obligatii doresc sa cunosc o doamna cer seriozitate rog si cer seriozitate.
Caut o fata de la tara pentru casatorie in 18 si 33 de ani sa fie din timisoara sau din bucuresti tulcea sau de la tara eu am 36 de ani m168 kg la telefon la 0741571238 sau pe numar de waztamp nu raspund la numere private esclus prefacutele si materialistele sa se abtina vreau seriozitate maxima.
Salut ! Sunt Dani. Daca-ti cauti jumatatea... poate ai gasit-o. Nu conteaza de unde esti. Conteaza: sa fii sincera, modesta, educata, cu o cultura generala ridicata, cu o sanatate buna, cu cunostinte de limbi straine, carnet sofer... etc.