Traim vremuri nebune

maci

Ma uit in jurul meu si vad din ce in ce mai multa incrancenare. Am uitat sa daruim, am uitat sa iertam, am uitat sa alinam, am uitat sa impartim, am uitat sa pretuim, am uitat sa ascultam, am uitat sa iubim…

 

Suntem nervosi, grabiti, obositi, nerabdatori si gata sa ne luptam cu oricine ar sta in calea noastra.

Ne consumam atat de multa energie cu lucruri ce ne hranesc orgoliul!

Dam atat de putine sanse unor oameni care chiar merita, preferand sa ne pierdem timpul cu iluzii efemere!

Ne simtim flatati cand primim un compliment fara valoare, uitand ca cineva ne iubeste cu mult peste vorbe mestesugit alese.

Oferim un zambet atat de rar, suntem intoleranti si ne mandrim cu asta, ne repezim iubitii, parintii si copiii…

Si ce-i mai grav, suntem maestri la aratat cu degetul!

 

Ce-ar fi ca astazi sa incercam cu totii sa fim un pic mai buni? Sa daruim o floare, un zambet, o speranta, o imbratisare, sa ascultam mai mult fara a judeca, sa oferim o clipa din viata noastra pretioasa pentru a spune un “Iarta-ma” sau “Te iubesc” cuiva?


Anunțuri matrimoniale

Sunt un tip simpatic de 40 ani din SV, fara obligatii ( niciodată căsătorit, fara copii, dar care-s dorește), caut o fata intre 28-42 ani, o persoana sincera si familist, caut o fata crestin-ortodox, care vrea liniște sufleteasca si vrea o familie bazată pe respect, sinceritate si iubire necondiționata.
Buna, sunt emi, un băiat singur care își caută jumătatea...imi doresc o relație serioasă bazat pe sinceritate si intelegere.