Toţi copiii merită să creadă în miracole

Mos Craciun

“Crăciunul, copile, este iubire în acţiune. De fiecare dată când iubim, de fiecare dată când dăruim, este Crăciun”

Peste două zile este ajunul Crăciunului, zi de mare emoţie şi bucurie, pe care o aşteptăm tot anul. Străzile s-au umplut deja de colindători cu năsucurile roşii de la ger, casele tuturor se împodobesc pentru marea sărbătoare, bucătăriile încep să miroasă a cozonaci şi portocale, iubirea începe să se simtă în aer, iar sufletele noastre de copii încep să creadă în miracole! Şi nu în ultimul rând, Moş Crăciun se pregăteşte să aducă daruri tuturor copiilor!

 

Da, Moş Crăciun există! Priviţi fericirea unui copil în momentul în care îl întâlneşte! Priviţi-i emoţia nedisimulată şi spuneţi-mi voi dacă nu există miracole! Vă amintiţi cu câtă nerăbdare îl aşteptam când eram copii? Câtă dorinţă şi câte eforturi depuneam ca să nu adormim în noaptea de Ajun, pentru ca măcar o dată să îl prindem în fapt!

Eu am crezut în Moş Crăciun… mult timp după ce nu am mai crezut. Şi cred în miracole şi azi! Şi nu, nimeni nu mă poate convinge că nu există!

Tu când ai încetat să crezi în miracole? Şi, dacă îţi încurajezi copilul să creadă în Crăciun, tu de ce nu o faci? Când ai pierdut copilul din tine?

“S-ar putea întâmpla fel de fel de miracole. Dar trebuie să te înveţe cineva cum să le priveşti, ca să ştii că sunt miracole. Altminteri, nici măcar nu le vezi. Treci pe lângă ele şi nu ştii că sunt miracole. Nu le vezi...”

 

Noaptea de ajun este despre iubire, copilărie şi minuni! Este despre cât de mult îţi doreşti să aduci altora fericire! Este despre cât de multă iubire dăruieşti! Lasă toate acestea să îţi inunde sufletul!

De Crăciun, nu doar bradul se împodobeşte, ci şi inima. Se luminează cu zâmbete, se umple cu îmbrăţişări şi cuvinte frumoase şi se încălzeşte cu iubire!

Toţi copiii merită să creadă în Moş Crăciun! Chiar şi copilul din tine! :)


Anunțuri matrimoniale

Suraia, Focșani, 50 ani, divorțat, un copil. Caut sa intalnesc femeiede 40 ani pentru căsătorie. Poate sa aibă și un copil.
Sunt Vali din Trusesti, am 49 de ani si caut o femeie pentru o relatie serioasa. Prefer să nu mă descriu ce farmec ar mai avea. Matrimoniale Botosani
Domn, 51 ani doresc căsătorie. Craiova