Te voi iubi atat timp... cat te voi iubi

cuplu

Te voi iubi mereu! Nu te voi parasi niciodata!

Acestea sunt, dupa parerea mea, cele mai frumoase si in acelasi timp cele mai frecvente minciuni spuse de oameni. Sau, am putea sa nu le spunem minciuni, sa le numim amagiri, pentru ca in momentul in care ele sunt pronuntate, persoana respectiva chiar crede in ele. Ideea este ca, oricat de frumos ar suna aceste vorbe si oricat de mult am tanji sa le auzim, cu tot respectul pentru sentimentele celor ce citesc aceste randuri, nimeni nu poate da asigurari in ceea ce priveste sufletul si ceea ce alege el sa simta!

 

Specialistii in “stiinta” iubirii au analizat si intors pe toate partile relatiile de dragoste si cititi si voi la ce concluzii contradictorii au ajuns! Fiecare studiu cu concluzia sa…Asta pentru ca, este evident ca nimeni nu poate lua sufletul si sa-l bage intr-un sablon!

  • Dragostea dureaza 1 an, sau 3 ani, sau 7 ani. Nu s-au decis asupra termenului de expirare :)
  • Nu poti iubi in viata cu adevarat decat o singura persoana, sau doua, sau poate trei. Banuiesc ca numarul iubirilor este direct proportional cu durata vietii :)
  • Partenerii ar trebui sa aiba caractere asemanatoare pentru ca relatia lor sa dureze, sau din contra, diametral opuse ( vezi celebra expresie cu un bou si-o belea) :)
  • Daca femeia din relatie este “scorpie” il innebuneste de cap pe partener. Daca este “Ileana Cosanzeana” il plictiseste. Finalul se pare ca este acelasi. Alegeti voi ce vreti sa fiti! :)
  • Suferinta de dupa o despartire dureaza trei luni, sau poate dura cat jumatate din perioada relatiei. Aici m-au ametit de tot. Daca o relatie a durat 30 de ani, ar fi un pic ciudat ca suferinta sa dureze 15 ani! :)
  • Barbatii isi aleg partenerele care sunt “clonele” mamelor lor, sau din contra, aleg femei total opuse din punct de vedere al aspectului si temperamentului. Nici nu este mare diferenta de opinii! :)
  • Fiecare persoana are un suflet pereche, sau are cate unul pentru fiecare etapa a vietii! Aici sper sa nu se insele specialistii care mizeaza pe mai multe suflete pereche! :)

 

Deci, ati inteles! Psihologii ne explica faptul ca nu este nimic de inteles in dragoste! Atunci de ce si-ar dori cineva sa auda promisiuni ce poate nu vor fi onorate? De ce in loc sa ne bucuram de minunea de a fi iubiti in prezent si de a ne trai emotia si fericirea momentului, noi sa ne gandim cum sa ne asiguram de iubirea pe viata a partenerului?

Inima are propriile ei reguli, de multe ori de neinteles pentru minte. Ganditi-va doar ca la un moment dat, indragostiti fiind, ati avut impresia ca nu veti putea trai fara persoana pe care o iubeati. Dar viata a facut sa va despartiti si peste ani va intalniti cu ea pe strada si… realizati ca nu mai reprezinta decat o carte frumoasa pe care ati citit-o candva.

Nimeni nu poate garanta ca o iubire va dura toata viata!

Traiti azi! Iubiti azi! Fara promisiuni, fara juraminte, fara amagiri! Doar iubiti!

Eu… nu pot sa-ti promit viitorul, dar pot sa-ti ofer prezentul!


Anunțuri matrimoniale

Sunt Costy. Locuiesc lângă Severin, la casă. Am 57 ani, zodia berbec, ochi căprui, înălțime 1,75, greutate 90 kg, păr șaten, tuns scurt. Caut doamnă pentru prietenie - relație serioasă.
Buna. Numele meu este Ionel, am 38 ani fara obligatii, locuiesc singur. Sunt o persoana sincera care uraste minciuna.daca este vro fata singura si vrea sa ne cunoastem poate sami trimita un mesaj si te sun numai cine stie ce vrea de la viata si rog femeile care depasesc greutatea si inaltimea mea sa se aptina multumesc
Ma numesc Nicu, nu fumez, nu beau, varsta 49 de ani, caut doamna ptr prietenie, eventual casatorie.