Te voi iubi atat timp... cat te voi iubi

cuplu

Te voi iubi mereu! Nu te voi parasi niciodata!

Acestea sunt, dupa parerea mea, cele mai frumoase si in acelasi timp cele mai frecvente minciuni spuse de oameni. Sau, am putea sa nu le spunem minciuni, sa le numim amagiri, pentru ca in momentul in care ele sunt pronuntate, persoana respectiva chiar crede in ele. Ideea este ca, oricat de frumos ar suna aceste vorbe si oricat de mult am tanji sa le auzim, cu tot respectul pentru sentimentele celor ce citesc aceste randuri, nimeni nu poate da asigurari in ceea ce priveste sufletul si ceea ce alege el sa simta!

 

Specialistii in “stiinta” iubirii au analizat si intors pe toate partile relatiile de dragoste si cititi si voi la ce concluzii contradictorii au ajuns! Fiecare studiu cu concluzia sa…Asta pentru ca, este evident ca nimeni nu poate lua sufletul si sa-l bage intr-un sablon!

  • Dragostea dureaza 1 an, sau 3 ani, sau 7 ani. Nu s-au decis asupra termenului de expirare :)
  • Nu poti iubi in viata cu adevarat decat o singura persoana, sau doua, sau poate trei. Banuiesc ca numarul iubirilor este direct proportional cu durata vietii :)
  • Partenerii ar trebui sa aiba caractere asemanatoare pentru ca relatia lor sa dureze, sau din contra, diametral opuse ( vezi celebra expresie cu un bou si-o belea) :)
  • Daca femeia din relatie este “scorpie” il innebuneste de cap pe partener. Daca este “Ileana Cosanzeana” il plictiseste. Finalul se pare ca este acelasi. Alegeti voi ce vreti sa fiti! :)
  • Suferinta de dupa o despartire dureaza trei luni, sau poate dura cat jumatate din perioada relatiei. Aici m-au ametit de tot. Daca o relatie a durat 30 de ani, ar fi un pic ciudat ca suferinta sa dureze 15 ani! :)
  • Barbatii isi aleg partenerele care sunt “clonele” mamelor lor, sau din contra, aleg femei total opuse din punct de vedere al aspectului si temperamentului. Nici nu este mare diferenta de opinii! :)
  • Fiecare persoana are un suflet pereche, sau are cate unul pentru fiecare etapa a vietii! Aici sper sa nu se insele specialistii care mizeaza pe mai multe suflete pereche! :)

 

Deci, ati inteles! Psihologii ne explica faptul ca nu este nimic de inteles in dragoste! Atunci de ce si-ar dori cineva sa auda promisiuni ce poate nu vor fi onorate? De ce in loc sa ne bucuram de minunea de a fi iubiti in prezent si de a ne trai emotia si fericirea momentului, noi sa ne gandim cum sa ne asiguram de iubirea pe viata a partenerului?

Inima are propriile ei reguli, de multe ori de neinteles pentru minte. Ganditi-va doar ca la un moment dat, indragostiti fiind, ati avut impresia ca nu veti putea trai fara persoana pe care o iubeati. Dar viata a facut sa va despartiti si peste ani va intalniti cu ea pe strada si… realizati ca nu mai reprezinta decat o carte frumoasa pe care ati citit-o candva.

Nimeni nu poate garanta ca o iubire va dura toata viata!

Traiti azi! Iubiti azi! Fara promisiuni, fara juraminte, fara amagiri! Doar iubiti!

Eu… nu pot sa-ti promit viitorul, dar pot sa-ti ofer prezentul!


Anunțuri matrimoniale

Baiat educat, tanar civilizat, doresc casatorie varsta 31 ani, pesti, inaltime 166cm, greutate 58 kg, ochi caprui, par saten, caut prietenie cu femeie, Doresc sa cunosc fata cu varsta cuprinsa intre 22-33 ani pentru relatie de lunga durata, eventual casatorie, in prima instanta as dori sa vorbim telefonic pana sa ne cunoastem mai bine.
Doresc sa cunosc o domnișoara draguta Pt a ma insotii la un eveniment, chiar și contra cost nu este nici o Prb.. Eu sunt singur și sunt disponibil și pentru o relație. Acum depinde și de ce îți dorești tu.... mai multe detalii vb in pv. Te pup și te aștept .
Buna Sunt Ursu Oleg Vlad am 33 ani zodia fecioara Bucuresti sector 3. Caut o fata sincera cu spirit de gluma iar cand e sa fie serioasa sa fie serioasa cu bun simt si onoare nu imi place sa ma descriu eu vreau ca fata sa ma cunoasca si sa fiu acceptat cu bune si rele calitati si defecte. Vreau relatie serioasa nu aventuri daca vretii ma puteti gasi la nr de tel.