Tatuaje pe suflet

blonda

S-au întâlnit întâmplător într-o zi de primăvară timpurie, şi niciunul dintre ei nu a realizat atunci cât de importanţi vor fi unul pentru altul. S-au iubit. Mult, intens, cu disperarea pierderii uneori, dureros pe alocuri, dar s-au iubit într-atât încât să-şi tatueze unul altuia în suflete amintirile.

 

O privea cum stătea în pat şi se alintă cu o şuviţă de par. Părul acela blond şi moale pe care îl mângâiase de mii de ori… totul părea o joacă la ea. Avea un amestec de neruşinare şi pudoare care îi făcea inima să bată mai repede ori de câte ori o privea. Totul era altfel cu ea… din liniştea şi strălucirea raiului coborau cu viteză ameţitoare în focurile iadului, pentru ca mai apoi să o ia de la capăt… uneori avea impresia că îşi pierde minţile, sau poate deja şi le pierduse…

  • Spune-mi Denisa, tu mă iubeşti, ori mă doreşti?
  • Care este diferenţa dintre iubire şi dorinţa?
  • Dragostea înseamnă să dai, apoi să vrei sa dai mai mult.
  • Şi dorinţa? l-a întrebat privindu-l serios cu ochii mari de curiozitate.
  • Dorinţa înseamnă să iei, şi apoi să vrei să iei mai mult… pentru a devora, a consuma… fără logică sau motiv. Deci dai, sau iei?

A a vut un moment de gândire. Ochii ei îl scrutau ca şi când ar fi vrut să citească răspunsul în gândurile lui, apoi cu o nonşalanţă enervantă, i-a răspuns:

  • Ambele. Vreau să-ţi dau totul şi să îţi iau totul. Ce crezi că înseamnă?
  • Dacă ar fi adevărat, ar însemna că eşti pierdută…

Ştia că nu îl minte. Adică, în sensul că ea chiar credea ceea ce spunea… problema era că ea nu ştia cu adevărat să iubească.

 

Se gândea cât de dor îi va fi de ea dacă… de zâmbetul ei ştrengar, de copilăriile şi alintul ei, de mâinile ei gingaşe care îl mângâiau, de mirosul ei, de modul pătimaş în care făcea dragoste cu el de parcă ar fi fost mereu ultima lor dată, de încăpăţânarea cu care încerca să îl convingă că îl iubeşte, de atât de multe lucruri făcute împreună, până şi de certurile lor i-ar fi dor..

Nimic nu este pentru totdeauna, dar unele lucruri îţi rămân tatuate în suflet pentru totdeauna…


Anunțuri matrimoniale

Caut tînãrã pentru relație serioasã, întemeierea unei famili.Locuiesc la casã, nu am masină, permis.Cer si ofer seriozitate.
Singur, mă numesc Nelu, am 43 ani, 179/79 kg. Sunt aici să cunosc o femeie pentru o relație serioasă căsătorie.
Sunt Linda, am 50 ani, doresc sa cunosc un domn serios in varsta de 50-55 ani care sa locuiascala mine, pentru o relatie de casatorie. Sa aibe un venit lunar, fara vicii si fara obligatii. Sunt din Mehedinti.
Mă numesc Vasile și îmi caut jumătatea. Nu am fost căsătorit, nu am copii. Am servici nu am mașina și locuiesc cu părinții dar separat. Sunt un scorpion ce își dorește o femeie care îl poate respecta și care dorește să fie respectată. Aștept numai relații serioase de căsătorie. Vă mulțumesc și vă sărut mâna.