Târgul de Crăciun Bucureşti 2016

luminite
targ1 targ2 targ3

Capitala s-a pregătit de sărbătoare, şi astfel s-a împodobit cu peste 3000 de beculeţe care au fost aprinse la data de 1 Decembrie. 52 de locaţii au fost ornate cu luminiţe, una dintre cele mai animate şi pline de magie dintre ele fiind târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Am fost acolo, am trăit clipe magice în care ne-am reamintit bucuria copilăriei şi va invităm şi pe voi să mergeţi!

targ4 targ5 targ6

Spectacole artistice, casa lui Moş Crăciun, peste 100 de căsuţe viu colorate, patinoar, carusel, daruri de sărbători, mâncăruri tradiţionale, personaje de poveste, obiecte artizanale, vin fiert cu scorţişoară, castane coapte, dulciuri, jucării, decoraţiuni de Crăciun, iată în linii mari ce puteţi vedea în perioada 1-30 Decembrie la Târgul de Crăciun!

targ7 targ8 targ9

Dacă vreţi să îi introduceţi pe cei mici în lumea basmelor, nu rataţi casa lui Moş Crăciun, care este deschisă între 1-24 Decembrie! Aici, într-un decor magic, toţi copiii se vor întâlni cu Moşul şi spiriduşii săi.

Caruselul, trenuleţul şi patinoarul vă aşteaptă între orele 10.00-22.00 cu porţile larg deschise şi cu intrarea gratuită :)

În timp ce copiii sunt ocupaţi în aceste locuri, adulţii pot bea un vin fiert, pot gusta din preparatele tradiţionale româneşti, sau pot savura o porţie de castane coapte în jar.

Nu rataţi în acest an târgul de Crăciun, dacă nu pentru a va bucura că nişte copii de magia sărbătorilor, măcar pentru ocazia de a fi mai bun! Cum să faceţi asta? Simplu, alăturându-vă campaniei ce se desfăşoară aici, prin donarea de cărţi şi jucării pentru copiii nevoiaşi, care probabil nu vor vizita nici anul acesta târgul. 


Anunțuri matrimoniale

Buna numele meu este alexandru am 50de ani si hmi doresc o relatie seriosa valas pe voi sa descoperiti mai departe sunt dela tara.
Barbat 42 ani, sincer si serios, te caut pe tine d-na sau domnisoara pentru intemeierea unei familii. Daca esti singura si sigura de ceea ce iti doresti de la viata cauta-ma. Nu caut frumusetea fizica intruchipata insa "frumusetea" sufletului e esentiala. Neserioasele si cele care cauta doar aventura rog sa se abtina.
46 ani, doresc o doamna de vîrstă apropiată pentru o relație serioasă. Matrimoniale Oradea