Târgul de Crăciun Bucureşti 2016

luminite
targ1 targ2 targ3

Capitala s-a pregătit de sărbătoare, şi astfel s-a împodobit cu peste 3000 de beculeţe care au fost aprinse la data de 1 Decembrie. 52 de locaţii au fost ornate cu luminiţe, una dintre cele mai animate şi pline de magie dintre ele fiind târgul de Crăciun din Piaţa Constituţiei. Am fost acolo, am trăit clipe magice în care ne-am reamintit bucuria copilăriei şi va invităm şi pe voi să mergeţi!

targ4 targ5 targ6

Spectacole artistice, casa lui Moş Crăciun, peste 100 de căsuţe viu colorate, patinoar, carusel, daruri de sărbători, mâncăruri tradiţionale, personaje de poveste, obiecte artizanale, vin fiert cu scorţişoară, castane coapte, dulciuri, jucării, decoraţiuni de Crăciun, iată în linii mari ce puteţi vedea în perioada 1-30 Decembrie la Târgul de Crăciun!

targ7 targ8 targ9

Dacă vreţi să îi introduceţi pe cei mici în lumea basmelor, nu rataţi casa lui Moş Crăciun, care este deschisă între 1-24 Decembrie! Aici, într-un decor magic, toţi copiii se vor întâlni cu Moşul şi spiriduşii săi.

Caruselul, trenuleţul şi patinoarul vă aşteaptă între orele 10.00-22.00 cu porţile larg deschise şi cu intrarea gratuită :)

În timp ce copiii sunt ocupaţi în aceste locuri, adulţii pot bea un vin fiert, pot gusta din preparatele tradiţionale româneşti, sau pot savura o porţie de castane coapte în jar.

Nu rataţi în acest an târgul de Crăciun, dacă nu pentru a va bucura că nişte copii de magia sărbătorilor, măcar pentru ocazia de a fi mai bun! Cum să faceţi asta? Simplu, alăturându-vă campaniei ce se desfăşoară aici, prin donarea de cărţi şi jucării pentru copiii nevoiaşi, care probabil nu vor vizita nici anul acesta târgul. 


Anunțuri matrimoniale

Sunt un baiat de treba la locul lui caut o relatie serioasa de lunga durata sunt un baiat de treba la locul lui caut o relatie serioasa de lunga durata.
Bună sunt Ionel Stoica locuiesc la Mangalia servici la Damen divorțat, 1,60/52 kg liniștit harnic și priceput cam la toate treburile casei nu consum alcool am sufletul bun dar nu am avut noroc in dragoste doresc să-mi refac viața cu o doamnă de virată pină in 50-54 ani.
Tanar 33 ani divortat caut femeie pentru o relatie serioasa casatorie. Doresc sa cunosc o fata serioasa sincera, nefumatoare care isi doreste o familie fericita.
Ma numesc Ionuț am. 43 ani singur 182cm 85kg sint din târgoviște imi doresc sa cunosc o femeie care vrea să își întemeieze o familie