Danemarca

Vrei sa fii fericita? Muta-te in Danemarca!

Aceasta nu este o gluma. Danemarca a fost desemnata tara cu cei mai fericiti oameni din lume, surclasand Elvetia, care ocupa pana acum primul loc in acest clasament.

V-ati parca in fata unei cafenele caruciorul in care se afla bebelusul in timp ce voi savurati o cafea? Ati da postasului o dublura la cheia de la casa? :) Ei bine, in Danemarca aceste lucruri sunt considerate normale!

Pe langa aceste lucruri, care evident nu se intampla in multe tari din lume, au fost facute studii serioase cu privire la fericirea locuitorilor. Cercetatorii au analizat speranta de viata, PIB ul pe cap de locuitor, increderea in mediul politic, perceptia locuitorilor in ceea ce priveste coruptia si increderea in mediul de afaceri, sustinerea sociala, perceptia libertatii si predispozitia genetica.

Si desi fericirea depinde de o multime de factori, se pare ca zestrea genetica joaca un rol important in determinarea starilor noastre.

Dar nu trebuie sa va descurajati, deoarece un alt studiu facut de profesorul de psilologie David Meyes din SUA, dovedeste ca fericirea poate fi influentata de comportamente voluntare. Intr-un cuvant, putem invata sa fim fericiti!

In acest spirit, tari precum Venezuela, Bhutan, Scotia, Ecuador si Emiratele Arabe Unite, au Ministri ai Fericirii pentru a promova fericirea ca pe o politica publica :)

In concluzie, avem doua variante. Ne mutam in Danemarca, sau invatam sa fim fericite!


Anunțuri matrimoniale

37 ani, 168 inaltime, 50 Kg, din Targu Mures. Caut barbat doar din Tg Mures sau aproape de la tara, max 20km de oras,intre 39 si 51 ani, care sa doreasca casatorie si sotie. Copil am una, nu mai vreau copii curand. Rog cei din alte orase, tari sau de la distante mai mari sa nu ma deranjeze. Nici aventurierii. Doar cei care corespund cerintelor.
Caut o fata pt o relatie frumoasa in directia catre sot-sotie si mama). Sunt sofer de Tir lucrez national in Olanda.
Sunt un barbat singur fara familie, caut urgent o femeie pentru o relatie serioasa definitiva pentru totdeauna cu scop de casatorie. introdu nr meu de tel pe Watsaap pentru a comunica eficient.
Bună ziua doamnelor numele meu este Milu îmi doresc să întâlnesc sufletul meu pereche dacă crezi că ne potrivim contactează mă.