Danemarca

Vrei sa fii fericita? Muta-te in Danemarca!

Aceasta nu este o gluma. Danemarca a fost desemnata tara cu cei mai fericiti oameni din lume, surclasand Elvetia, care ocupa pana acum primul loc in acest clasament.

V-ati parca in fata unei cafenele caruciorul in care se afla bebelusul in timp ce voi savurati o cafea? Ati da postasului o dublura la cheia de la casa? :) Ei bine, in Danemarca aceste lucruri sunt considerate normale!

Pe langa aceste lucruri, care evident nu se intampla in multe tari din lume, au fost facute studii serioase cu privire la fericirea locuitorilor. Cercetatorii au analizat speranta de viata, PIB ul pe cap de locuitor, increderea in mediul politic, perceptia locuitorilor in ceea ce priveste coruptia si increderea in mediul de afaceri, sustinerea sociala, perceptia libertatii si predispozitia genetica.

Si desi fericirea depinde de o multime de factori, se pare ca zestrea genetica joaca un rol important in determinarea starilor noastre.

Dar nu trebuie sa va descurajati, deoarece un alt studiu facut de profesorul de psilologie David Meyes din SUA, dovedeste ca fericirea poate fi influentata de comportamente voluntare. Intr-un cuvant, putem invata sa fim fericiti!

In acest spirit, tari precum Venezuela, Bhutan, Scotia, Ecuador si Emiratele Arabe Unite, au Ministri ai Fericirii pentru a promova fericirea ca pe o politica publica :)

In concluzie, avem doua variante. Ne mutam in Danemarca, sau invatam sa fim fericite!


Anunțuri matrimoniale

Bună!!! Ma numesc Maryo am 29 ani și caut o fata pentru o relație serioasa serioasa!!! Mai multe multe detalii despre mine va aștept pe watap watap!!!
taur, inaltime 178 cm, greutate 87 kg, ochi caprui, Doresc doamna 48-55 ani, modesta, provincie, cu copii, saraca, fara pretenti, cu probleme: familiale, serviciu, locuinta: Sa-i ofer tot ce isi doreste si:fericire, dragostea. Sunt sufletisc, crestin fara vicii.
Pensionar, 64 ani, văduv, fără vicii, doresc să cunosc o doamnă cu suflet cald și credință în Dumnezeu, accept și din provincie din Galați.
Sunt un Bărbat de 33 Ani Din Alexandria Teleorman sunt muncitor de casă și doresc de la persoana care mă caută să fie trup și suflet alături de mine va pup și va îmbrățișez cu drag.