Danemarca

Vrei sa fii fericita? Muta-te in Danemarca!

Aceasta nu este o gluma. Danemarca a fost desemnata tara cu cei mai fericiti oameni din lume, surclasand Elvetia, care ocupa pana acum primul loc in acest clasament.

V-ati parca in fata unei cafenele caruciorul in care se afla bebelusul in timp ce voi savurati o cafea? Ati da postasului o dublura la cheia de la casa? :) Ei bine, in Danemarca aceste lucruri sunt considerate normale!

Pe langa aceste lucruri, care evident nu se intampla in multe tari din lume, au fost facute studii serioase cu privire la fericirea locuitorilor. Cercetatorii au analizat speranta de viata, PIB ul pe cap de locuitor, increderea in mediul politic, perceptia locuitorilor in ceea ce priveste coruptia si increderea in mediul de afaceri, sustinerea sociala, perceptia libertatii si predispozitia genetica.

Si desi fericirea depinde de o multime de factori, se pare ca zestrea genetica joaca un rol important in determinarea starilor noastre.

Dar nu trebuie sa va descurajati, deoarece un alt studiu facut de profesorul de psilologie David Meyes din SUA, dovedeste ca fericirea poate fi influentata de comportamente voluntare. Intr-un cuvant, putem invata sa fim fericiti!

In acest spirit, tari precum Venezuela, Bhutan, Scotia, Ecuador si Emiratele Arabe Unite, au Ministri ai Fericirii pentru a promova fericirea ca pe o politica publica :)

In concluzie, avem doua variante. Ne mutam in Danemarca, sau invatam sa fim fericite!


Anunțuri matrimoniale

Doamnă licențiată, 52 ani, din Galați, 175cm, aspect fizic plăcut, doresc sa cunosc domn intelectual înălțime peste 180cm, responsabil, situație financiara bună pentru o relație de prietenie sau căsătorie. Rog sms de prezentare.
Am decis să mă înregistrez pe acest site pentru a-mi găsi dragostea, nu mai am nevoie de altceva! Căut o fata cinstit serioasă care mă poate face fericit, care va fi foarte atent la mine și mă va asculta și voi face și eu. Vreau ca pereche meu să fie inteligent și să mă respecte pe mine, nu caut un ideal, doar pentru a doua jumătate a mea, despre care știu că este undeva aici!
Buna eu sunt David, locuiesc in Ploiesti si caut si eu o fata pentru o relatie sincera, sa fie intre 18-25 ani si sa fie din imprejurimile oraselor Ploiesti si Bucuresti.