femeie dormind

Cele mai fericite clipe nu sunt acelea imortalizate pe o fotografie rece postată pe o reţea de socializare… ci sunt cele care se trăiesc cu voluptate şi discreţie departe de ochii tuturor.

Cele mai frumoase nopţi nu sunt acelea petrecute în vreun club sau restaurant în vogă, având în jur o mulţime de celebri necunoscuţi… ci sunt acelea dormite în braţele omului iubit.

Cele mai frumoase răsărituri nu se văd de la geamul unui hotel de lux… ci se trăiesc în doi, în timp ce ploaia bate sacadat la geam.

Cea mai frumoasă parte din tine nu este aceea pe care ţi-o admiră toţi necunoscuţii… ci este aceea pe care ţi-o vede şi adoră numai El.

Cele mai preţioase lucruri pe care le poate deţine un om nu se găsesc în bănci, ascunse de lume… ci se adună în inimă şi se citesc în ochi.


Anunțuri matrimoniale

32 ani, aspect fizic plăcut, cu servici, caut doamnă tânără, serioasă pentru relaţie de prietenie/căsătorie, rog seriozitate.
Baptist necăsătorit. Bună, sunt Florin 42 de ani si sunt sătul da singurătate .Am crescut si ajutat surorile si frații mei pină s- au căsătorit si acum singur si sărman încerc să mai fac încă o persoană fericită alaturi de mine.
Băiat singur, 30 de anii, casă, mașină banii și am și afacere personală de construcții. Sunt aingur și doresc să cunosc o persoană singură o domnișoară doamnă serioasă care dorește o familiei și o relație serioasă prietenie căsătorie. Nu am vici gen nu beau, nu fumez, sunt un băiat credincioși și romantic respect și ce-i 7 anii de acasă. Respect o femeie ca pe propria mea mamă, nu duc lipsă de nimic doar de un suflet cald.
Buna mă numesc petru am 35 ani caut o relație serioasă si căsătoria sunt din caransebeș.