femeie dormind

Cele mai fericite clipe nu sunt acelea imortalizate pe o fotografie rece postată pe o reţea de socializare… ci sunt cele care se trăiesc cu voluptate şi discreţie departe de ochii tuturor.

Cele mai frumoase nopţi nu sunt acelea petrecute în vreun club sau restaurant în vogă, având în jur o mulţime de celebri necunoscuţi… ci sunt acelea dormite în braţele omului iubit.

Cele mai frumoase răsărituri nu se văd de la geamul unui hotel de lux… ci se trăiesc în doi, în timp ce ploaia bate sacadat la geam.

Cea mai frumoasă parte din tine nu este aceea pe care ţi-o admiră toţi necunoscuţii… ci este aceea pe care ţi-o vede şi adoră numai El.

Cele mai preţioase lucruri pe care le poate deţine un om nu se găsesc în bănci, ascunse de lume… ci se adună în inimă şi se citesc în ochi.


Anunțuri matrimoniale

Imi doresc sa cunosc o femeie serioasa care vrea cu adevarat sa isi intemeize o familie.
Inginer mecanic, văduv, 40 ani, 1.89 m, 90 kg, fără copii, antialcoolic, nefumător cu credinţă în Dumnezeu, doresc căsătorie doamnă serioasă, calităţi similar cu vârsta 35-46 ani.
Am 50 de ani și doresc să îmi fac prieteni și prietene cărora le place să se plimbe în aer liber și să discute civilizat. Exclus relații intime.
Domn, 47 ani, divorţat doresc cunoştinţă doamnă pentru relaţie serioasă.