femeie dormind

Cele mai fericite clipe nu sunt acelea imortalizate pe o fotografie rece postată pe o reţea de socializare… ci sunt cele care se trăiesc cu voluptate şi discreţie departe de ochii tuturor.

Cele mai frumoase nopţi nu sunt acelea petrecute în vreun club sau restaurant în vogă, având în jur o mulţime de celebri necunoscuţi… ci sunt acelea dormite în braţele omului iubit.

Cele mai frumoase răsărituri nu se văd de la geamul unui hotel de lux… ci se trăiesc în doi, în timp ce ploaia bate sacadat la geam.

Cea mai frumoasă parte din tine nu este aceea pe care ţi-o admiră toţi necunoscuţii… ci este aceea pe care ţi-o vede şi adoră numai El.

Cele mai preţioase lucruri pe care le poate deţine un om nu se găsesc în bănci, ascunse de lume… ci se adună în inimă şi se citesc în ochi.


Anunțuri matrimoniale

28 de ani, 170 cm, 60kg, sunt din jud Bacău, nu consum alcol, nu fumez, pasiunea mea este muzica si fotbalul. Vreau să întalnesc o persoană drăguță, serioasa, credincioasă. Matrimoniale Bacau
Sunt un tânăr necăsătorit fara obligații 40 ani sincer drăguț 181cm 90 kg doresc sa cunosc o fată sinceră care sa și dorească o familie de maxim 45 ani.Rog seriozitate.
51 ani din Medgidia, 175/82kg, Sânt Dorina am 51 de ani fără obligații sinceră serioasă și imi doresc o relație serioasă cu un tip fără obligații sincer, serios si foarte familist exclus aventurierii sau nr private.
Doresc un barbat singur pentru o relatie serioasa din jud dolj poate suna si din strainatate serois exclus aventuri relati la telefon.