Sunt doar o simplă femeie cu sufletul roz

femeie la geam

Sunt doar o simplă femeie cu ochii albaştri, părul bălai şi sufletul roz. Şi n-am de gând să mă schimb niciodată, oricât de strâmbă ar fi azi lumea în care trăiesc.

Sunt doar o femeie mică, cu vise mari şi total nebuneşti. Cu dezamăgiri şi speranţe, cu bune şi rele, cu demoni şi îngeri… care se tot amestecă în sufletul meu. Sunt doar o femeie mică cu o inimă prea mare pentru a putea fi stăpânită sau dresată să nu mai iubească.

 

Sunt doar o femeie care încă mai râde ca un copil atunci când se uită la desene animate. Care zâmbeşte dimineaţa la soare, care se strâmbă în oglindă, care merge prin ploaie fără umbrelă, care fură copiilor locul în leagăne, care scoate limba atunci când cineva o enervează, care mănâncă vată pe băţ şi care cumpără pufuleţi şi ouă Kinder pentru bucuria surprizelor.

Sunt doar o femeie care încă mai plânge atunci când se uită la filme de dragoste, sau când vede copii bolnavi şi animale chinuite. Care plânge când vede sărăcie, durere, războaie şi răutate. Căreia încă îi este frică de întuneric şi de singurătate.

Sunt doar o femeie care încă mai crede în iubire şi în oameni frumoşi. Care încă se încăpăţânează să creadă că oamenii buni sunt mai mulţi şi puternici decât cei răi. Că mai devreme sau mai târziu fiecare primeşte exact atât cât, şi mai ales ce a dăruit la rândul său.

Sunt doar o femeie care crede că durerile sunt mai uşor de purtat atunci când te tine cineva de mână. Care crede cu naivitate că un om care te iubeşte nu te va părăsi niciodată... chiar dacă drumurile celor doi se despart la un moment dat. Care crede în iubirea aceea adevărată ce rezistă timpului şi distanţelor şi care crede că fiecare dintre noi are un suflet pereche care ne aşteaptă acolo undeva...

 

„Simt nevoia să mă plimb cu tine de mână” este mesajul pe care l-am primit într-o zi de la un om minunat. Ce femeie nu şi-ar dori să primească atâta emoţie în doar câteva cuvinte? Şi, câtă vreme mai există bărbaţi care pot scrie unei femei un astfel de mesaj, daţi-mi voie să cred că nu este atât de greşit să fii o femeie cu inima mare şi sufletul roz, în mijlocul unei lumi nebune!

"Poveştile unei visătoare"


Anunțuri matrimoniale

40 ani, 170cm/ 80kg. Singuratatea este foarte grea asa ca te astept alaturi de mine sa facem multe impreuna ma puteti suna.
Sunt pensionar, tehnician constructii si instalatii, doresc sa cunosc pentru prietenie -casatorie o d-na, tot pensionara, 60-65, sa nu depinda de copii, dn zona ardeal. Matrimoniale Maramureș
divortat fara obligatii, autodidact cu studii medii, ochi caprui si par grizonant, bugetar inca suplu la 49 de ani si 1,77m/81kg :))) ; leu pasionat de calatorii si munte, de frumusetea ce ne inconjoara, dar si de cea interioara. Caut o doamna/ domnisoara pentru o relatie serioasa. Tu- singura fara obligatii, elevata cu studii medii sau mai mult, destul de inteligenta pentru a sti ce vrei de la viata; supla, intre 35 si 45 de ani, de preferat cu ochi albastri sau verzi, zodia balantei, capricorn sau varsator, dar chimia poate schimba preferintele.. sau poate ochii tai imi vor sageata inima. Matrimoniale Bucuresti
Domn, varsta 60 de ani fara obligatii, doresc sa cunosc doamna de varsta apropiata pentru prietenie sau casatorie.