Sunt doar o simplă femeie cu sufletul roz

femeie la geam

Sunt doar o simplă femeie cu ochii albaştri, părul bălai şi sufletul roz. Şi n-am de gând să mă schimb niciodată, oricât de strâmbă ar fi azi lumea în care trăiesc.

Sunt doar o femeie mică, cu vise mari şi total nebuneşti. Cu dezamăgiri şi speranţe, cu bune şi rele, cu demoni şi îngeri… care se tot amestecă în sufletul meu. Sunt doar o femeie mică cu o inimă prea mare pentru a putea fi stăpânită sau dresată să nu mai iubească.

 

Sunt doar o femeie care încă mai râde ca un copil atunci când se uită la desene animate. Care zâmbeşte dimineaţa la soare, care se strâmbă în oglindă, care merge prin ploaie fără umbrelă, care fură copiilor locul în leagăne, care scoate limba atunci când cineva o enervează, care mănâncă vată pe băţ şi care cumpără pufuleţi şi ouă Kinder pentru bucuria surprizelor.

Sunt doar o femeie care încă mai plânge atunci când se uită la filme de dragoste, sau când vede copii bolnavi şi animale chinuite. Care plânge când vede sărăcie, durere, războaie şi răutate. Căreia încă îi este frică de întuneric şi de singurătate.

Sunt doar o femeie care încă mai crede în iubire şi în oameni frumoşi. Care încă se încăpăţânează să creadă că oamenii buni sunt mai mulţi şi puternici decât cei răi. Că mai devreme sau mai târziu fiecare primeşte exact atât cât, şi mai ales ce a dăruit la rândul său.

Sunt doar o femeie care crede că durerile sunt mai uşor de purtat atunci când te tine cineva de mână. Care crede cu naivitate că un om care te iubeşte nu te va părăsi niciodată... chiar dacă drumurile celor doi se despart la un moment dat. Care crede în iubirea aceea adevărată ce rezistă timpului şi distanţelor şi care crede că fiecare dintre noi are un suflet pereche care ne aşteaptă acolo undeva...

 

„Simt nevoia să mă plimb cu tine de mână” este mesajul pe care l-am primit într-o zi de la un om minunat. Ce femeie nu şi-ar dori să primească atâta emoţie în doar câteva cuvinte? Şi, câtă vreme mai există bărbaţi care pot scrie unei femei un astfel de mesaj, daţi-mi voie să cred că nu este atât de greşit să fii o femeie cu inima mare şi sufletul roz, în mijlocul unei lumi nebune!

"Poveştile unei visătoare"


Anunțuri matrimoniale

39 ani, fecioară, 172cm/ 92kg, căprui/șaten. Singur fara obligatii, inginer, casa, auto, serviciu stabil, bine educat, manierat cu bun simt, caut relatie in vederea casatoriei cu domnisoara sau doamna cu varsta intre 25-35 ani.
Barbat 38 ani, singur, Ma aflu in germania berlin, aci plătesc taxele la zi....si stau in chirie.Si singurul lucru care îmi lipsește este o femeie simplă plină de zibete si Dragoste, Cu care doresc să împărțim dragostea celuilalt, fără nici un motiv. Mași dori sa vii sa stam împreună să savuram viața în doi fără să ne promovăm prea multe nefericiri.
Buna. Nu stiu cum sa ma descriu. Sunt o femeie normala cu defecte si calitati. Imi doresc sa cunosc un barbat serios, romantic, cu mult bun simt, căruia să-i placa multi copii. Exclus agramatii si cei care consuma alcool.
Numele meu este Arthur, am 44 ani, sint din Timisoara, divortat de 8 ani, fara copii, locuiesc singur cu pisica mea, caut femeie cu un suflet bun cum am si eu, sa ne intelegem, sa ne facem fericiti, sint foarte fidel si cuminte, om serios, imi place calatoriile, din pacate nu am mai fost de mult, plimbarile.