Sunt doar o simplă femeie cu sufletul roz

femeie la geam

Sunt doar o simplă femeie cu ochii albaştri, părul bălai şi sufletul roz. Şi n-am de gând să mă schimb niciodată, oricât de strâmbă ar fi azi lumea în care trăiesc.

Sunt doar o femeie mică, cu vise mari şi total nebuneşti. Cu dezamăgiri şi speranţe, cu bune şi rele, cu demoni şi îngeri… care se tot amestecă în sufletul meu. Sunt doar o femeie mică cu o inimă prea mare pentru a putea fi stăpânită sau dresată să nu mai iubească.

 

Sunt doar o femeie care încă mai râde ca un copil atunci când se uită la desene animate. Care zâmbeşte dimineaţa la soare, care se strâmbă în oglindă, care merge prin ploaie fără umbrelă, care fură copiilor locul în leagăne, care scoate limba atunci când cineva o enervează, care mănâncă vată pe băţ şi care cumpără pufuleţi şi ouă Kinder pentru bucuria surprizelor.

Sunt doar o femeie care încă mai plânge atunci când se uită la filme de dragoste, sau când vede copii bolnavi şi animale chinuite. Care plânge când vede sărăcie, durere, războaie şi răutate. Căreia încă îi este frică de întuneric şi de singurătate.

Sunt doar o femeie care încă mai crede în iubire şi în oameni frumoşi. Care încă se încăpăţânează să creadă că oamenii buni sunt mai mulţi şi puternici decât cei răi. Că mai devreme sau mai târziu fiecare primeşte exact atât cât, şi mai ales ce a dăruit la rândul său.

Sunt doar o femeie care crede că durerile sunt mai uşor de purtat atunci când te tine cineva de mână. Care crede cu naivitate că un om care te iubeşte nu te va părăsi niciodată... chiar dacă drumurile celor doi se despart la un moment dat. Care crede în iubirea aceea adevărată ce rezistă timpului şi distanţelor şi care crede că fiecare dintre noi are un suflet pereche care ne aşteaptă acolo undeva...

 

„Simt nevoia să mă plimb cu tine de mână” este mesajul pe care l-am primit într-o zi de la un om minunat. Ce femeie nu şi-ar dori să primească atâta emoţie în doar câteva cuvinte? Şi, câtă vreme mai există bărbaţi care pot scrie unei femei un astfel de mesaj, daţi-mi voie să cred că nu este atât de greşit să fii o femeie cu inima mare şi sufletul roz, în mijlocul unei lumi nebune!

"Poveştile unei visătoare"


Anunțuri matrimoniale

Buna, sunt Claudiu, si sunt pentru prima data pe acest site din dorinta de a gasi fata cu care sa construiesc o relatie de lunga durata, bazata pe incredere si sinceritate. Nu caut aventuri.
Medic cu reusite profesionale, dar mai putin in ceea ce priveste viata personala, doresc sa cunosc un licentiat cu varsta intre 60-65 ani din Craiova, jud DOLJ sau jud apropiate Gorj, Olt, Valcea, etc care-si doreste prietenie si mai departe casatorie .Astept telef sau mesaje serioase numai de la cei care se regasesc in preferinte dupa orele 18! Nu raspund la nici un alt fel de interviu!
Caut tanara 30-40 pt relatie serioasa in spania.imi plac femeile inteligente si cu umor.