Stil sofisticat si rafinament in materie de hoteluri

the raj palace

Cand vorbim despre lux din punct de vedere al calatoriilor, ne gandim la destinatii fabuloase, locatii opulente, servicii ireprosabile, ceva intre vis si realitate. Daca va doriti o locatie de lux care ar putea indeplini si cele mai rafinate si sofisticate gusturi, va invitam sa alegeti unul dintre cele 3 cele mai scumpe apartamente de hotel din lume.

 

Ty Warner Penthouse Suite, Four Seasons Hotel, New York ~ 41.836 dolari/noapte
Daca ajungeti in New York va puteti caza cu toata increderea la hotelul Four Season. 9 camere de lux, candelabre din cristal, asternuturi cusute cu fir de aur si platina, gradina interioara, cam aceste lucruri le veti gasi in celebrul apartament Ty Warner Penthouse Suite. Si daca vi se pare putin va mai spunem ca veti beneficia de valeti personali, antrenor de fitness, terapeut si sofer personal.

The Presidential Suite, The Raj Palace Hotel, Jaipur, India ~ 45.000  dolari/noapte
Un apartament dispus pe patru etaje, mobilierul si decoratiunile sunt lucrate din aur, fildes si oglinzi. Pe terasa apartamentului poti inota in piscina privata sau te poti relaxa in gradina cu cea mai frumoasa vedere din Jaipur. Este unul dintre cele mai spatioase apartamente din India.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva ~ 83.200 dolari/noapte
12 camere de lux si 12 bai de marmura, cu vedere panoramica asupra lacului Geneva. Cu siguranta acesta este cel mai luxos apartament din lume, asadar nu va va mira faptul ca geamurile sunt antiglont, beneficiati  de pian personal, sala de billiard, biblioteca si un centru privat de fitness.
In concluzie aur. platina, marmura, fildes, oglinzi, cristal, o armata de valeti, etc

 

Nu stiu daca v-am convins sa petreceti un sejur intr-unul dintre aceste hoteluri, dar cred ca nu mai incape indoiala ca ar exista vreo extravaganta sau dorinta care sa nu poata fi indeplinita odata ce v-ati cazat intr-una dintre cele trei locatii.


Anunțuri matrimoniale

Bărbat, 36 ani, cu situaţie bună, fără obligaţii, doresc să cunosc o fată de varstă apropiată pt prietenie/ căsătorie.
Domn divortat 54 ani, 80 kg, 1,67m caut o doamna singura pentru o relatie de lunga durata .locuiesc in orasul braila.
Ma numesc adrian si caut o relatie serioasa doar wapp astept mesajele voastre va pup varsta maxima 30 ani.