Sticla de şampanie este la rece, telecomanda la locul ei, canapeaua pregătită şi... acum poate veni Revelionul

femeie cu ceas

Azi am fost la salon şi mi-am aranjat părul. Unghiile de la mâini şi de la picioare îmi sunt impecabile, îmi fac o mască la faţă cu miere, mă îmbrac cu rochia cu paiete, îmi pun lenjeria roşie şi pantofii cu toc şi mă uit în oglindă. Da măi, sunt frumuşica foc! :) Masa este gata, sticla de şampanie este la rece, telecomanda la locul ei, canapeaua pregătită şi... acum poate veni Revelionul!

Da, dragilor! Revelion la gura sobei! Ce? Ce vi se pare aşa de ciudat? Înainte lumea nu mai făcea Revelionul în Dubai sau în nu ştiu ce ţări exotice, şi toţi eram mai fericiţi! Acum , dacă nu postezi pe facebook că la miezul nopţii bei şampanie din faţa hotelului Burj al-Arab, e ca şi cum nu l-ai fi făcut! Serios?

 

Lumea i-a pierdut în acest an pe David Bowie, Leonard Cohen şi George Michael şi mulţI alţi oameni care ne-au lăsat moşteniri preţioase. Şi totuşi merge mai departe!

Oameni pier zilnic în războaie absurde, şi totuşi noi mergem mai departe!

Sunt nepermis de multe suflete care n-au mai mâncat pe saturate de zile întregi, alţii mor de foame, şi totuşi lumea merge mai departe!

Sunt unii care în acest moment pierd lupta cu viaţa după ce s-au chinuit ani întregi, şi totuşi lumea merge mai departe!

Nepermis de mulţi copii şi femei tremură de frig sau sunt abuzaţi, şi totuşi lumea merge mai departe!

De ce crezi că s-ar schimba axa Pământului, sau că s-ar opri lumea în loc pentru că faci tu sfaritul de an în faţa televizorului?

De ce este acesta un lucru atât de rău?

Pentru că eşti singură? Ei şi? La anul poate nu vei mai fi! Poate anul viitor îţi vei găsi iubirea vieţii tale şi vei realiza că cel mai frumos lucru care ţi s-ar putea întâmpla este să staţi amândoi acasă de Revelion, înveliţi cu o pătură şi îmbrăţişaţi, să ciocniţi un pahar de vin bun şi să râdeti prosteşte la un film vechi!

Nu te mai victimiza atât! Ridică-te din pat, fă-te frumoasă, aruncă şerveţelele de nas pentru că n-ai nevoie de ele şi bucură-te pentru anul care vine! Lumea va merge mai departe şi dacă eşti tu tristă. Dar este păcat să fii!

 

Până la urmă, este doar o seară în care oamenii mănâncă prea mult, beau prea mult, cheltuie prea mult... încercând să fie fericiţi! Acelaşi lucru îl poţi face şi tu acasă. N-ai nevoie de sclipici şi artificii ca să fii fericită! Mulţumeşte pentru anul care a trecut cu bune şi rele, roagă-te să fii sănătoasă şi să ai putere pentru ca să poţi lua în piept tot ceea ce va veni, şi cine ştie? Poate anul viitor de Revelion îţi vei bea şampania pe spinarea unei cămile undeva... sau vei innota cu delfinii... undeva, dacă asta îţi doreşti!

Dar să stai acasă de Revelion, chiar nu este un lucru rău!

Hai, pregăteşte paharele şi bucură-te!

La mulţi ani, femeie! Ţi-aş ura ca noul an să-ţi aducă fericire, dar ştiu că fericirea nu ţi-o poate aduce nimeni! Fericirea este în tine. Tu doar trebuie să o descoperi!


Anunțuri matrimoniale

Buna ziua ma numesc ionut si as dori sa cunosc pe cineva care vrea o relatie de lunga durata eventual casatorie.
Bărbat divorțat, 35 ani, înălțime 1.70m, 95 kg, ochi negri, din Botoșani, caut o femeie pentru o relație serioasă sau casatorie. Poate avea și un copil,poate fi și de la țară.
34 de ani, sunt in cautarea unei relatii serioase.
Sunt un bărbat sincer si sufletist si caut pe cineva care sa ma iubească așa cum sunt eu cu puține probleme de sanatate.