Si Universul pariaza uneori

cuplu

-De ce esti atat de frumoasa? a intrebat-o el in timp ce o privea, asa cum priveste insetatul un pahar de apa intr-o zi caniculara.

-Ca sa te indragostesti tu de mine! i-a raspuns ea alintandu-se.

-Pai, deja m-am indragostit!                    

-Ei, te-ai indragostit! Stii tu ce-i aia iubire?

Si in timp ce il tachina, rasul ei copilaresc umplea camera tacuta. O camera micuta, in mijlocul careia se afla patul acela care era partas la toate clipele de pasiune, la toate mangaierile fierbinti, la toate suspinele amestecate cu soapte de iubire… Iar urmele adanci ce ramaneau imprimate in cearceafuri dupa ce ei plecau, nu erau urmele unor trupuri asudate, erau urmele a doua suflete ce facusera dragoste pana s-au contopit in unul singur.  

Sigur ca stia ca o iubeste. De fapt…adevarul era ca multa vreme nu prea i-a venit a crede, pentru ca se intamplase prea repede si oricum ea nu mai credea in vorbele barbatilor.

Dar acum era altfel. Nici macar nu putea explica in cuvinte de ce stia. Pur si simplu simtea. Cand o privea, ii simtea privirea cum o patrunde pana in adancul sufletului. Nu, nu se putea insela! Nu si de data asta.

-Spune-mi de ce ma iubesti, dragul meu!

-Te iubesc, pentru ceea ce simt atunci cand sunt cu tine. Te iubesc, pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine. Te iubesc in ciuda tuturor imperfectiunilor tale, sau poate tocmai din acest motiv te iubesc...

Barbatul acela o iubea. Stia sigur. Si ea il iubea la randul ei. Nu era o iubire oarba, in care sa vezi toate defectele partenerului ca fiind calitati! O, nu! Ei isi cunosteau prea bine fiecare punct slab. Si incercau disperati sa se ajute unul pe altul. El incerca sa o inalte, ea incerca sa-l faca mai bun si tolerant.

Dar lucrurile nu sunt niciodata atat de simple…uneori Universul pare ca vrea sa se amuze. Alege un barbat si o femeie total diferiti, alinieaza astrele pentru ca ei sa se indragosteasca nebuneste, le sudeaza sufletele, apoi sta si priveste. Si pune pariuri...

 

 


Anunțuri matrimoniale

Tanar dragut caut o doamna pentru casatorie sa vine in germania eu lucrez o pot baga si pe ea cu mine.
Sunt Claudiu am 33 de ani, nu fumez si nu consum alcol, sunt o persoană calmă ce urăsc cearta si minciuna, nu îmi place sa ansel sau sa fiu inselat. Am o situație materială foarte bună si mașină personală . Caut o fată serioasă de până la 36 de ani care își dorește să întemeieze o familie.
Barbat 40 ani din iasi cu servici stabil, propria afacere, doresc cunoștință domnișoară pentru relatie serioasa.