Si Universul pariaza uneori

cuplu

-De ce esti atat de frumoasa? a intrebat-o el in timp ce o privea, asa cum priveste insetatul un pahar de apa intr-o zi caniculara.

-Ca sa te indragostesti tu de mine! i-a raspuns ea alintandu-se.

-Pai, deja m-am indragostit!                    

-Ei, te-ai indragostit! Stii tu ce-i aia iubire?

Si in timp ce il tachina, rasul ei copilaresc umplea camera tacuta. O camera micuta, in mijlocul careia se afla patul acela care era partas la toate clipele de pasiune, la toate mangaierile fierbinti, la toate suspinele amestecate cu soapte de iubire… Iar urmele adanci ce ramaneau imprimate in cearceafuri dupa ce ei plecau, nu erau urmele unor trupuri asudate, erau urmele a doua suflete ce facusera dragoste pana s-au contopit in unul singur.  

Sigur ca stia ca o iubeste. De fapt…adevarul era ca multa vreme nu prea i-a venit a crede, pentru ca se intamplase prea repede si oricum ea nu mai credea in vorbele barbatilor.

Dar acum era altfel. Nici macar nu putea explica in cuvinte de ce stia. Pur si simplu simtea. Cand o privea, ii simtea privirea cum o patrunde pana in adancul sufletului. Nu, nu se putea insela! Nu si de data asta.

-Spune-mi de ce ma iubesti, dragul meu!

-Te iubesc, pentru ceea ce simt atunci cand sunt cu tine. Te iubesc, pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine. Te iubesc in ciuda tuturor imperfectiunilor tale, sau poate tocmai din acest motiv te iubesc...

Barbatul acela o iubea. Stia sigur. Si ea il iubea la randul ei. Nu era o iubire oarba, in care sa vezi toate defectele partenerului ca fiind calitati! O, nu! Ei isi cunosteau prea bine fiecare punct slab. Si incercau disperati sa se ajute unul pe altul. El incerca sa o inalte, ea incerca sa-l faca mai bun si tolerant.

Dar lucrurile nu sunt niciodata atat de simple…uneori Universul pare ca vrea sa se amuze. Alege un barbat si o femeie total diferiti, alinieaza astrele pentru ca ei sa se indragosteasca nebuneste, le sudeaza sufletele, apoi sta si priveste. Si pune pariuri...

 

 


Anunțuri matrimoniale

Ma numesc Andrei am 30 anii si sunt din Galați. caut o dragoste si nu găsesc. toate femeile sa apeleze la mine.
Bărbat din bucurești tandru afectuos 40de ani sunt brunet 1.80m 80kg ochii căprui doresc relație stabilă și de lungă durată alături de o femeie cu calități pozitive si planuri de viitor maximum 42de ani
Vreau sa incep prin a spune ca traim intro lume a minciuni si falsitati unde rar gasesti un om care sa fie fidel unei relatii bazata pe respect sinceritate si devotament daca doresti pe cineva care sa te respecte si sa fie devotat unei relatii eu sunt aici.
Sunt un baiat serios in virsta de 41 de ani si mai bine de 16 ani locuiesc in Madrid si imi doresc sa cunosc o fata singura pentru relatie eventual casatorie. Matrimoniale Ilfov. Localitatea 1 Decembrie.