aripi de inger

M-ai cautat flamand atata timp

Si ai visat sa-ti fiu sortita tie,

Ti-ai invelit inima-n flori de camp,

Si mi-ai trimis-o dintre toate tocmai mie.

 

In visul tau m-ai colorat in inger

Mi-ai pus in loc de ochi doua margele,

Mi-ai agatat in par un strop de cer

Mi-ai luminat chipul cu un milion de stele.

 

In loc de piele, tu mi-ai pus matase

Pe sani mi-ai prins atent fir aurit,

Din fluturi mi-ai facut bratari frumoase,

Da, m-ai facut perfecta de dorit!

 

Si...am venit atrasa de iubire

Ca-n visul tau sunt de frumoasa-mi zici,

Ingerii vin, dar dor la despartire

Si lasa-n urma lor doar foc si cicatrici.


Anunțuri matrimoniale

Tânăr educat sincer.calm responsabil. Iubesc copii. presupun toate calitățile bune de la respect în sus. Așadar caut femeia potrivita de vârstă apropiata pentru o relație de durata.căsătorie Bazată pe respect sinceritate și iubire . În rest numai de bine.
39 ani, fecioară, 172cm/ 92kg, căprui/șaten. Singur fara obligatii, inginer, casa, auto, serviciu stabil, bine educat, manierat cu bun simt, caut relatie in vederea casatoriei cu domnisoara sau doamna cu varsta intre 25-35 ani.
Numele meu este Alexandru Ionut, am 29 de ani, sunt din Constanta si imi caut jumatatea. Pot spune despre mine ca sunt un tip unic, modest si de calitate. Apreciez sinceritatea si umorul.
Viața e scurtă.. neștiută.. și în continuă schimbare. Într-o relație (din nefericire) a devenit o obișnuință, (când unul din cei doi se schimbă). După un timp oarecare, își schimbă comportamentul, vorbirea.. Nu mai iubește. Nu mai este ca la început. Vrea altceva.. nemulțumiri.. Găsește motive de ceartă, despărțire.. etc. Factorii acestui rău, nociv și distrugător pot fi: soacrele, prieteniile, libertinajul, internetul sau "competența" liberă și egoistă care concurează cu cel care dorește să își păstreze familia. Toate (despărțirile) au la bază egoismul (iubirea de sine), răutatea (lipsa iubirii) și dorința de a curvi cu alte persoane. [Pentru mine, familia și copii sunt un dar de la Dumnezeu, care trebuie păstrat și prețuit în orice fel de împrejurare. Copii sunt centrul bucuriei și iubirii a unei famili].