aripi de inger

M-ai cautat flamand atata timp

Si ai visat sa-ti fiu sortita tie,

Ti-ai invelit inima-n flori de camp,

Si mi-ai trimis-o dintre toate tocmai mie.

 

In visul tau m-ai colorat in inger

Mi-ai pus in loc de ochi doua margele,

Mi-ai agatat in par un strop de cer

Mi-ai luminat chipul cu un milion de stele.

 

In loc de piele, tu mi-ai pus matase

Pe sani mi-ai prins atent fir aurit,

Din fluturi mi-ai facut bratari frumoase,

Da, m-ai facut perfecta de dorit!

 

Si...am venit atrasa de iubire

Ca-n visul tau sunt de frumoasa-mi zici,

Ingerii vin, dar dor la despartire

Si lasa-n urma lor doar foc si cicatrici.


Anunțuri matrimoniale

Barbat 42 ani, sincer si serios, te caut pe tine d-na sau domnisoara pentru intemeierea unei familii. Daca esti singura si sigura de ceea ce iti doresti de la viata cauta-ma. Nu caut frumusetea fizica intruchipata insa "frumusetea" sufletului e esentiala. Neserioasele si cele care cauta doar aventura rog sa se abtina.
Sunt un tanar de 22 ani, inaltime 208 cm, in cautare de o partenera, apropiata de varsta mea sau cu un an doi mai in varsta. Sa fie frumoasa, dar nu exagerat de frumoasa, harnica destepata pt amandoi. Locuiesc cu parintii la casa. Am o dizabiltate fizica usoara, in urma unui unui accdient de automobil, piciorul stang mai scurt cu 2 cm. Daca te intereseaza sa fi impreuna cu mine in vederea prieteniei si apoi a casatoriei, nu ezita sa ma contactezi. Sunt un suflet deschis, vesel dar hoatart.
Bună, mă numesc Ionuţ, sunt din Roman, jud. Neamţ, am 36 de ani, am absolvit facultatea de litere. Doresc să cunosc o tânără sinceră, de încredere, sufletistă, înţelegătoare, necăsătorita, fără obligații, fără fițe, credincioasă creștina- ortodoxă, vârsta cuprinsă între 32-36 de ani dispusă pentru o relaţie serioasă de prietenie/căsătorie, bazată pe respect, înțelegere, încredere, armonie, fidelitate și iubire. Nu am fost căsătorit, nu am copii, sunt un tânăr sincer, de încredere, fidel, tandru, nu fumez, nu consum alcool, creştin- ortodox, păr șaten, ochii căprui, înălțime 1,86. Îmi place să citesc, să gătesc, îmi plac plimbările în aer liber, muzică, călătoriile. Cine dorește, să mă cunoască, mă poate contacta la numărul de telefon . Sper că mai există şi tinere sincere, care își doresc cu adevărat o famiilie, rog seriozitate.
Buna, sunt an căutarea unei relații serioase sper ca voi găsi jumătatea, aventurile nu ma Interesează, te pup Andrei.