Şi... a venit!

Martisor

Astăzi este ziua în care se celebrează venirea Primăverii. Am visat-o în zilele geroase aşa cum un îndrăgostit îşi visează iubita… şi o aşteptăm să ne bucure simţurile şi sufletul cu mirosul ei de iarbă crudă, de flori parfumate, raze de soare şi iubire.

 

În această zi specială, mărţişorul este modalitatea prin care noi ne exprimăm bucuria învierii naturii. Dar, ştiţi care este semnificaţia micuţului bicolor?

Şnurul de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu, reprezintă unitatea contrariilor: vara-iarnă, frig-căldură, fertilitate-sterilitate, lumină-întuneric.

Mărţişorul se dăruieşte de 1 Martie şi se poartă până la primele semne că primăvara a învins iarna: se aude cucul cântând, înfloresc cireşii, vin păsările călătoare... moment în care şnurul se leagă de un trandafir sau un pom înflorit că să ne poarte noroc.

 

Indiferent cum alegeţi să întâmpinaţi Primăvara, cu tradiţii sau nu, vă rog să nu uitaţi să faceţi din ziua asta o sărbătoare!

Nu uitaţi că sunteţi minunate, nu uitaţi să zâmbiţi, nu uitaţi că sunteţi frumoase şi nu uitaţi că meritaţi să fiţi iubite!

Vă îmbrăţişez pe toate şi vă doresc o Primăvară magică!


Anunțuri matrimoniale

Buna ma numesc Ionut sunt stabilit in germania caut o femeie sa fie lînga mine pt tot restul vieti ..poate avea si un copil....
Am 30 de ani am casa salariu destul de bun caut o fata peste 25 de ani pentru o relatie serioasa chiar si casatorie.
Medic cu reusite profesionale, dar mai putin in ceea ce priveste viata personala, doresc sa cunosc un licentiat cu varsta intre 60-65 ani din Craiova, jud DOLJ sau jud apropiate Gorj, Olt, Valcea, etc care-si doreste prietenie si mai departe casatorie .Astept telef sau mesaje serioase numai de la cei care se regasesc in preferinte dupa orele 18! Nu raspund la nici un alt fel de interviu!
Cornel, 44de ani din București, caut doamna 40- 45 de ani in vederea unei relații serioase sau căsătorie. Am înălțimea 1,80 m.