Şi... a venit!

Martisor

Astăzi este ziua în care se celebrează venirea Primăverii. Am visat-o în zilele geroase aşa cum un îndrăgostit îşi visează iubita… şi o aşteptăm să ne bucure simţurile şi sufletul cu mirosul ei de iarbă crudă, de flori parfumate, raze de soare şi iubire.

 

În această zi specială, mărţişorul este modalitatea prin care noi ne exprimăm bucuria învierii naturii. Dar, ştiţi care este semnificaţia micuţului bicolor?

Şnurul de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu, reprezintă unitatea contrariilor: vara-iarnă, frig-căldură, fertilitate-sterilitate, lumină-întuneric.

Mărţişorul se dăruieşte de 1 Martie şi se poartă până la primele semne că primăvara a învins iarna: se aude cucul cântând, înfloresc cireşii, vin păsările călătoare... moment în care şnurul se leagă de un trandafir sau un pom înflorit că să ne poarte noroc.

 

Indiferent cum alegeţi să întâmpinaţi Primăvara, cu tradiţii sau nu, vă rog să nu uitaţi să faceţi din ziua asta o sărbătoare!

Nu uitaţi că sunteţi minunate, nu uitaţi să zâmbiţi, nu uitaţi că sunteţi frumoase şi nu uitaţi că meritaţi să fiţi iubite!

Vă îmbrăţişez pe toate şi vă doresc o Primăvară magică!


Anunțuri matrimoniale

Buna, numele meu este Romy, am 33 ani, ador sinceritatea ador viata reala si sunt in cautare de o persoana care doreste o relatie serioasa(familie), nu caut aventuri si nici nu sunt curios.Astept sa imi scrieti. Respect si toate cele bune.
Tânăr 28 de ani caut relație serioasă de lungă durată și dacă se ajunge până acolo și căsătorie lucrez în Spania ca șofer de camion sunt o persoana timida și sunt de la țară.
Sunt Alex am 26 de ani sunt de langa bucurești pot veni sa ne vedem unde doresti imi caut o fata speciala lângă care sa imi fac o relație sunt o persoană serioasă putem vorbi pe watshapp sau la telefon.
sunt o doamnă de 49 ani, cu un copil de 10ani, care își dorește o familie frumoasă. Divorțata, satena,1.63 si 64kg, cu mult bun simț imi doresc un om care să ne protejeze si sa ne iubească necondiționat. Matrimoniale Ploiești