Şi... a venit!

Martisor

Astăzi este ziua în care se celebrează venirea Primăverii. Am visat-o în zilele geroase aşa cum un îndrăgostit îşi visează iubita… şi o aşteptăm să ne bucure simţurile şi sufletul cu mirosul ei de iarbă crudă, de flori parfumate, raze de soare şi iubire.

 

În această zi specială, mărţişorul este modalitatea prin care noi ne exprimăm bucuria învierii naturii. Dar, ştiţi care este semnificaţia micuţului bicolor?

Şnurul de mărţişor, alcătuit din două fire de lână răsucite, colorate în alb şi roşu, reprezintă unitatea contrariilor: vara-iarnă, frig-căldură, fertilitate-sterilitate, lumină-întuneric.

Mărţişorul se dăruieşte de 1 Martie şi se poartă până la primele semne că primăvara a învins iarna: se aude cucul cântând, înfloresc cireşii, vin păsările călătoare... moment în care şnurul se leagă de un trandafir sau un pom înflorit că să ne poarte noroc.

 

Indiferent cum alegeţi să întâmpinaţi Primăvara, cu tradiţii sau nu, vă rog să nu uitaţi să faceţi din ziua asta o sărbătoare!

Nu uitaţi că sunteţi minunate, nu uitaţi să zâmbiţi, nu uitaţi că sunteţi frumoase şi nu uitaţi că meritaţi să fiţi iubite!

Vă îmbrăţişez pe toate şi vă doresc o Primăvară magică!


Anunțuri matrimoniale

Barbat. necasatorit. Cu. copil. sub. intretinere. caut. femeie. serioasa. nefumatoare. o. mama. iubitoare. cu. o. talie. mica.
Doamnă titrată, singură, făr ă obigații, fumătoare, caut domn serios pt. prietenie, eventual căsătorie.
Singur modest 64 ani fara obligatii doresc reltie casatorie doama viirsta apropiata fizic placut fara obligatii.
Bărbat 43 ani, divorțat de 9 ani, stabilit în Franța de 13 ani caut doamnă pentru relație serioasa și căsătorie.