Scrisoare de adio

femeie plaja

Mi-e groaznic de greu sa ma despart de tine...

Dar, intr-un mod ciudat am stiut ca nu imi esti harazit. Spune-i cum vrei, instinct, premonitie… dar am facut greseala fatala pe care o fac toti care se iau in piept cu Destinul: m-am incapatanat si m-am impotrivit. Si nu mi-a fost usor, m-a durut pana la osul sufletului impotrivirea mea. Pe masura ce ma impotriveam, durerea crestea mai mult. Pentru fiecare minut de fericire am platit tribut in ore de zbucium, pentru ca Destinul suparat pe mine facea sa ma indragostesc tot mai mult de o stana de piatra.

M-am despuiat de secrete in fata ta, in fond ce om nu se prezinta gol si slab in fata iubirii? Este singurul loc in care mastile nu ar trebui sa existe, este singurul loc in care putem fi noi insine, fara pudoare si frica de ridicol, este singurul taram unde ar trebui sa fim “noi” adevarati, si pentru acest adevar ar trebui sa ne iubim si mai mult. Ar trebui… dar ce te faci cand asta nu se intampla?

Si pe un barbat care nu te vrea, nici macar nu te poti razbuna… pentru ca nu simte nimic. As vrea sa fi inteles de la inceput ca iubirea nu-i o lupta, este o pace. Si in momentul in care am inceput sa ma lupt pentru tine, de fapt in momentul acela am pierdut. Dar ce sa inteleaga o femeie indragostita? Cum sa vada ea altceva decat iubire si pasiune in ochii iubitului ei? Cum sa-si dea seama ca imaginatia ii joaca feste, ca mintea i-a luat-o razna, si la fel ca un om bolnav de febra tot ceea ce vede sunt naluciri?

In mod straniu, chiar am stiut ca nu imi esti harazit. Dar am sperat ca daca voi deveni suficient de buna, de ma voi stradui suficient de mult… poate ma vei iubi. Si nici macar nu ar fi contat cat mi-ai fi dat, ci doar felul in care ai fi facut-o. La fel ca multe alte milioane de femei… m-am impotrivit Destinului si am pierdut.

Iar tu, la fel ca multe alte milioane de barbati… vei regreta ca ai pierdut.

Pentru ca poate nu azi, poate nici maine, dar candva vei realiza cat de mult te-am iubit. Doar ca in acel moment eu, mult mai inteleapta, voi fi invatat sa iubesc din nou. Si voi fi invatat ca pentru iubire nu se cerseste, nu se asteapta si nu se lupta. Ca o iubire pentru care sunt nevoita sa lupt, nu merita timpul meu. Dar nu regret nimic!

Pana la urma, mai bine o iubire pierduta, decat una neavuta!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Licentiat, nefumator, 42, Bucuresti, fara obligatii, doresc sa cunosc partenera serioasa, nefumatoare, fara obligatii, strict pt. relatie serioasa.
Sunt ely 35. ani, caut o relatie serioasa eventual casatorie.cu un barbat de 40-45 ani. fara obligatii .si fara vicii. Mai multe detali la telefon.
Domn, 48 ani, 1.80, 85 kg, divortat, cu apartament 3 camere, muncitor, sector 4, Bucuresti.