Sărbătoarea Arhanghelilor Mihail şi Gavril

flori

Ziua de 8 noiembrie este celebrată de ortodoxie ca fiind sărbătoarea îngerilor. Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril sunt doi dintre Arhanghelii cei mai cunoscuţi. Despre ei se spune că lupta în oastea cerească pentru respectarea poruncilor lui Dumnezeu.

Arhangheli se numesc cei mari şi vestitori de bine, iar rolul lor este de a aduce la cunoştinţă poruncile Domnului, tuturor îngerilor şi prin aceştia oamenilor.

Deci, bucuraţi-va voi, cei ce purtaţi aceste nume sfinte şi încercaţi să le cinstiţi prin omenia voastră!

Să aveţi o zi plină de bucurie, pe care să o sărbătoriţi alături de toţi cei dragi sufletului vostru!


Anunțuri matrimoniale

Caut o doamna drăguță cu simțul umorului, eu 1.80 inaltime, varsta 39ani, divortat cu doi copii, de meserie bucătar. Mai multe de spre mine la telefon fără mesaje va rog. Matrimoniale Timișoara
Buna, sunt florin, 40 ani, 175 \65 kg, sunt singur, fara nici un fel de obligatii, doresc o relatie stabila, sau aventura, cu o d-mna, d, soara singura, din orice colt al tari, nu raspund la mail, doar telf ..
Caut o fata tinerica. Sau daca ma cauta ea pe mine, ma pote contcta pe mail sau la telefon.
Serios, crestin, sufletist, apartament, masina, fara vicii, doresc doamna 48-56 ani, modesta, maxim 70 kg chiar cu copii si provincie sau pot ajuta cu camera in apartament la probleme de locuinta, familie, servicu. Sunt un om la locul meu ,civilizat,rafinat, intelegator, respectos, linistit, devotat, loial, sportiv, fara vicii -dar nu ma deranjaza cine are-doresc o doamna ,serioasa ,crestina, hotarata, netritrata ,chiar cu copii si provincie ,daca sunt probleme -le rezolvam impreuna, pot oferi siguranta, liniste si ce doresti ,amandoi la bine si la rau Nu imi place minciuna.