Sărbătoarea Arhanghelilor Mihail şi Gavril

flori

Ziua de 8 noiembrie este celebrată de ortodoxie ca fiind sărbătoarea îngerilor. Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril sunt doi dintre Arhanghelii cei mai cunoscuţi. Despre ei se spune că lupta în oastea cerească pentru respectarea poruncilor lui Dumnezeu.

Arhangheli se numesc cei mari şi vestitori de bine, iar rolul lor este de a aduce la cunoştinţă poruncile Domnului, tuturor îngerilor şi prin aceştia oamenilor.

Deci, bucuraţi-va voi, cei ce purtaţi aceste nume sfinte şi încercaţi să le cinstiţi prin omenia voastră!

Să aveţi o zi plină de bucurie, pe care să o sărbătoriţi alături de toţi cei dragi sufletului vostru!


Anunțuri matrimoniale

Draga domnisoara/doamna, daca citesti acest anunt inseamna ca iti doresti o casnicie fericita. Eu sunt Calin, un tanar romantic si sincer. Mi se pare ca viata nu mai are farmec fara jumatatea mea. Am 32 ani, am absolvit o facultate si un master, la ASE. In prezent nu lucrez, si nu am nici o relatie. Locuiesc singur intr-un apartament, la Piata Iancului. Caut o domnisoara/doamna fara nici un angajament fata de alt barbat, in vederea unei casnicii.
Sper să găsesc o femeie serioasă, numi doresc aventuri vreau să pierd moţiunea timpului cu cineva timpul, peroanele cu vicii să se abţină...
Tanar, 37 de ani divortat, fara vici, doresc sa cunosc o domnisoara apropiata de varsta, pt a imi reface viata, ofer sinceritate, pretuire, respect, si tot aceste lucruri vreau.sa mi se ofere, nimic mai mult.