Saraca fata bogata

cuplu

    Apare pe copertile revistelor glamour, sau la televizor, sau este faimoasa in cercuri elitiste ca fiind o femeie care a reusit in viata, o vezi la mai toate petrecerile cu staif, sau este fotografiata de paparazzi pe strada. Poate fi o vedeta de la noi sau una mult mai celebra si de multe ori este invidiata pentru ca este frumoasa, are multi bani, faima, o viata stralucitoare si pare sa detina secretul fericirii.

  De cand este lumea si pamantul, oamenii s-au impartit in bogati si saraci si intre fericiti si nefericiti. Acum...stiti si voi la fel de bine ca mine ca bogatia nu-ti gatanteaza fericirea, asa cum nici saracia nu-ti conditioneaza nefericirea.

Pentru ca Dumnezeu nu este negustor si nu vinde fericirea ca sa-si permita doar cei bogati sa o cumpere. Ba din contra, de foarte multe ori ai zice ca, cu cat statea materiala se imbunatateste, cu atat este mai greu sa atingi fericirea. 

 

Prin urmare, privim la aceste femei faimoase, frumoase, cu o viata tumultoasa si aparent plina de stralucire si poate cateodata ne macina ganduri pacatoase de invidie.  Este gresit. Fundamental gresit. Pentru ca:

  • sunt frumoase, dar oare cati barbati le aprecieaza sincer si dezinteresat?
  •  merg in croaziere si vacante obscen de scumpe, dar cate dintre ele au siguranta ca partenerul este cu ele trup si suflet si chiar isi doreste sa fie acolo, nu prin cearceafurile unei domnisoare " iubitoare" lasata acasa?
  • au bani cu care ar putea cumpara orice, dar nu au timp de petrecut o noapte cu partenerul, ascultand o muzica buna si savurand un pahar de vin rosu:
  • pot avea cu usurinta orice, dar cand este vorba despre iubire nu au niciodata siguranta ca este sincera si neinteresata:
  • lupta acerba pentru a ajunge la acest nivel a facut ca ele sa-si piarda uneori din preajma oamenii care le iubeau.

Asa ca nu le invidiati, pentru ca nu aveti idee daca nu cumva monstri le bantuie zilele sau pernele lor sunt ude de lacrimi noaptea! Nu le invidiati, pentru ca nu stiti daca nu cumva dorinta de a fi iubite le sfasie sufletele! Nu le invidiati, pentru ca nu stiti daca nu cumva ar renunta la tot, pentru o zi in care cuiva sa le pese cu adevarat de ele!

 

Pentru ca nimeni nu stie cate masti or fi nevoite sa poarte si ce singuratate cumplita le-o apasa!

Pentru ca fericirea poate insemna sa petreci o zi in cort, cu omul iubit, in care sa fiti Univers unul pentru altul, in care sa nu conteze altceva decat bataile inimii voastre-n sincron, in care sa mancati o omleta si sa beti o bere si sa radeti ca doi nebuni fara sa va pese de nimeni si nimic!

In care sa stii ca oriunde ai merge, nicicand nu esti singura, ci ai cu tine iubirea.

Eu una, prefer iubirea!


Anunțuri matrimoniale

Doamnă 50 ani serioasă prezentabilă comunicativă glumeata doresc să cunosc un domn serios prezentabil comunicativ familist pentru o relație serioasă bazată pedeapsa sinceritate și respect fără copii din Timișoara posibil căsătorie mai multe detalii la telefon cer și ofer seriozitate maxima.
Buna sunt Klaudiu am 34 de ani si caut o fata pt o relație serioasă, sunt un tip dulce, simpatic si cu bun simt. Astept telefoanele voastre.