Să fii femeie este o artă

femeie cu flori

"Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai puţin, dar feminitatea prezentă în fiecare dintre ele le face atât de speciale."

Femeile uită că sunt femei. În goana pentru o carieră, o poziţie înalta, un salariu decent, respect, poziţii egale cu a bărbaţilor… îşi suprimă emoţiile, slăbiciunile, bunătatea, iubirea… şi ajung să emane forţă şi îndârjire. Părerea mea este că tocmai vulnerabilitatea pe care încercăm din răsputeri să ne-o suprimăm, reprezintă adevărată forţă a unei femei.

 

Tocurile înalte, rujul roşu aprins, rochia scurtă, decolteul adânc, machiajul… să fii femeie înseamnă mult mai mult decât toate acestea. Să fii femeie este ceva ce vine din interiorul nostru, ceva ce trece de înfăţişarea fizică, ceva ce depăşeşte trucurile folosite pentru a fi remarcate de sexul opus şi pentru a ne creşte încrederea în noi. Feminitatea este despre iubire, delicateţe, gingăşie, sensibilitate, farmec, rafinament, elegantă, bunătate, graţie, dăruire şi demnitate.

Adevărată strălucire şi frumuseţe a unei femei se bazează pe feminitate.

 

Trăim într-o epoca în care femeile au dovedit că sunt puternice, dar în care riscă să îşi piardă feminitatea, pe care au ajuns să o caute în saloanele de coafură şi cabinete estetice. Dar de fapt, secretul este că aceasta este o energie ce vine din interiorul nostru şi nu are legătură cu aspectul fizic. O femeie poate fi feminină şi într-un costum cu pantalon, la fel cum poate fi şi într-o rochie înflorată, şi slabă precum un manechin, şi plinuţă, şi cu părul lung, dar şi tunsă scurt.

Indiferent ce rol ai în această viaţă: de soţie, mama, profesoară, manager, politician… nu uita că în primul rând eşti femeie! Nu îţi suprima feminitatea!


Anunțuri matrimoniale

Buna sunt gheorghe.si caut o fata 29 sau femeie pina in 40 ani pt o relatie reala si sincera pt a forma o familie.nu conteaza situatia sau problemele tale atita timp cat vad implicare din partea ta.nu vreau aventuriere!
Buuna sunt Andreea 23 ani 167 50 kg lucrez în București caut relație serioasa prietenie căsătorie cei care cauta mișto va rog sa nu ma contactați.
Cauta o fata care vrea o relatie seriosa si care doreste poté sa sune.
Bună doresc sa cunosc o fata drăguță, simplă, slabută, cu virsta intre 25 si 35 de ani, nu mă deranjează dacă ai copii, dar să iti dorești o familie sa ne facem o familie, pt a ne casatorii și pt a ne face un viitor mai bun împreună.