Să fii femeie este o artă

femeie cu flori

"Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai puţin, dar feminitatea prezentă în fiecare dintre ele le face atât de speciale."

Femeile uită că sunt femei. În goana pentru o carieră, o poziţie înalta, un salariu decent, respect, poziţii egale cu a bărbaţilor… îşi suprimă emoţiile, slăbiciunile, bunătatea, iubirea… şi ajung să emane forţă şi îndârjire. Părerea mea este că tocmai vulnerabilitatea pe care încercăm din răsputeri să ne-o suprimăm, reprezintă adevărată forţă a unei femei.

 

Tocurile înalte, rujul roşu aprins, rochia scurtă, decolteul adânc, machiajul… să fii femeie înseamnă mult mai mult decât toate acestea. Să fii femeie este ceva ce vine din interiorul nostru, ceva ce trece de înfăţişarea fizică, ceva ce depăşeşte trucurile folosite pentru a fi remarcate de sexul opus şi pentru a ne creşte încrederea în noi. Feminitatea este despre iubire, delicateţe, gingăşie, sensibilitate, farmec, rafinament, elegantă, bunătate, graţie, dăruire şi demnitate.

Adevărată strălucire şi frumuseţe a unei femei se bazează pe feminitate.

 

Trăim într-o epoca în care femeile au dovedit că sunt puternice, dar în care riscă să îşi piardă feminitatea, pe care au ajuns să o caute în saloanele de coafură şi cabinete estetice. Dar de fapt, secretul este că aceasta este o energie ce vine din interiorul nostru şi nu are legătură cu aspectul fizic. O femeie poate fi feminină şi într-un costum cu pantalon, la fel cum poate fi şi într-o rochie înflorată, şi slabă precum un manechin, şi plinuţă, şi cu părul lung, dar şi tunsă scurt.

Indiferent ce rol ai în această viaţă: de soţie, mama, profesoară, manager, politician… nu uita că în primul rând eşti femeie! Nu îţi suprima feminitatea!


Anunțuri matrimoniale

Caut o fata pentru o relatie de durata si incredere .sincera si cu cei 7 ani de acasa.
Mă numesc Valentin, am 38 ani, muncesc în București, de profesie construcții. Am doi copii, sunt singur, provin din piatra neamt. 1,65 înălțime, 80 kg, zodia leu. Imi caut jumatatea pe acest site de anunturi matrimoniale.
Licentiat, nefumator, 42, Bucuresti, fara obligatii, doresc sa cunosc partenera serioasa, nefumatoare, fara obligatii, strict pt. relatie serioasa.
Caut femeie credincioasă, serioasă pentru căsătorie, vârsta 25-50 ani.