Să fii femeie este o artă

femeie cu flori

"Toate femeile sunt frumoase, unele mai mult, altele mai puţin, dar feminitatea prezentă în fiecare dintre ele le face atât de speciale."

Femeile uită că sunt femei. În goana pentru o carieră, o poziţie înalta, un salariu decent, respect, poziţii egale cu a bărbaţilor… îşi suprimă emoţiile, slăbiciunile, bunătatea, iubirea… şi ajung să emane forţă şi îndârjire. Părerea mea este că tocmai vulnerabilitatea pe care încercăm din răsputeri să ne-o suprimăm, reprezintă adevărată forţă a unei femei.

 

Tocurile înalte, rujul roşu aprins, rochia scurtă, decolteul adânc, machiajul… să fii femeie înseamnă mult mai mult decât toate acestea. Să fii femeie este ceva ce vine din interiorul nostru, ceva ce trece de înfăţişarea fizică, ceva ce depăşeşte trucurile folosite pentru a fi remarcate de sexul opus şi pentru a ne creşte încrederea în noi. Feminitatea este despre iubire, delicateţe, gingăşie, sensibilitate, farmec, rafinament, elegantă, bunătate, graţie, dăruire şi demnitate.

Adevărată strălucire şi frumuseţe a unei femei se bazează pe feminitate.

 

Trăim într-o epoca în care femeile au dovedit că sunt puternice, dar în care riscă să îşi piardă feminitatea, pe care au ajuns să o caute în saloanele de coafură şi cabinete estetice. Dar de fapt, secretul este că aceasta este o energie ce vine din interiorul nostru şi nu are legătură cu aspectul fizic. O femeie poate fi feminină şi într-un costum cu pantalon, la fel cum poate fi şi într-o rochie înflorată, şi slabă precum un manechin, şi plinuţă, şi cu părul lung, dar şi tunsă scurt.

Indiferent ce rol ai în această viaţă: de soţie, mama, profesoară, manager, politician… nu uita că în primul rând eşti femeie! Nu îţi suprima feminitatea!


Anunțuri matrimoniale

Buna sint un barbat de 46 anii sint vaduv de anu trecut as vrea sa cunosc o domna pentru prietenie eventual casatorie pentru mai multe amanunte putem vor la tlf sau wahsapp.
Pensionar doresc căsătorie doamnă până în 75 ani. Am 1.80 m, 85 kg.
Tânăr educat sincer.calm responsabil. Iubesc copii. presupun toate calitățile bune de la respect în sus. Așadar caut femeia potrivita de vârstă apropiata pentru o relație de durata.căsătorie Bazată pe respect sinceritate și iubire . În rest numai de bine.