cheie

Ti-am dat-o cu maini tremurande...

 Cum ce? Cheia de la inima mea,

 Sper sa nu ai ganduri ascunse...

 Pentru ca nu stiu ce-ar urma.

 

Sa nu faci cum au facut altii

Sa pleci intr-o zi la apus,

N-am alta cheie iubire

Si nici un alt loc de ascuns.

 

Iti dau tot ce am, dar promite-mi

Ca-ti trebuie inima mea langa-a ta,

Iubeste-ma simplu sau pleaca

Oricat de mult m-ar durea.


Anunțuri matrimoniale

Doresc o relatie de lunga durata nu vb goale nu prietenii si o femeie hotarata de facut o familie.
Tânără simpatică, 43ani, doresc să cunosc un tânăr serios, fără obligații, fără vicii, din Craiova pentru o relație serioasă-căsătorie.
Sunt un tanar de 35 de ani, 1.77/80 kg, sunt saten cu ochii caprui, dragut, romantic, sufletist, sincer, fara vicii, ingrijit, fara obligatii, modest, necasatorit niciodata, serios, cu serviciu stabil, calm, comunicativ, cu simtul umorului, linistit, intelegator, intelept, rabdator, tandru, harnic si doresc sa-mi intemeiez o familie si sa-mi petrec timpul langa persoana iubita. Eu nu vreau sa ma imbogatesc in urma vreunei relatii, doar sa fim fericitii si sa ne intemeiem o familie bazata pe incredere reciproca, sinceritate, iubire adevarata si respect reciproc. Nu ma intereseaza daca esti bogata sau saraca, doar sa-ti doresti cu adevarat sa-ti cladesti o familie, eu nu vreau o frumusete sau un fotomodel, pentru mine sufletul si frumusetea interioara conteaza si sa fii om cum trebuie. Caut o domnisoara/doamna de varsta apropiata, ingrijita, harnica, gospodina, fara vicii, modesta, sufletista, sincera, romantica, fara obligatii, eneroasa, tandra. Nu ma intereseaza aspectul fizic. Tu poti fi din Bucuresti sau din imprejurimi. Pot sa fiu contactat la numarul de telefon.
Bărbat singur, 38 ani, 1.72/76/38, divorțat caut o femeie cu care sa am parte de fericire, înțelegere și respect reciproc.