Rochia asta mă face grasă! Adică… nu doar asta, toate rochiile mă fac grasă

femeie

Azi am avut cea mai neinspirată idee din ultimul timp…

M-am hotărât să îmi verific garderoba şi să văd dacă vreuna dintre rochiile pe care le am, se mai pretează a fi purtată la evenimentele care ne bat la uşa în această perioada. Adică, ştiţi voi, ceva vechi care să pară nou, că să nu dăm motive de şuşoteală gen: “ Uite-o şi p-asta, tot cu rochia de anul trecut a venit”! Şi nu ştiu cum naiba este posibil, dar parcă toate minunile mele colorate şi sclipicioase au intrat la apă, că sincer, arătam mai mult că un crenvurşt sugrumat în ele, decât ca o diva pe covorul roşu. Asta ca să nu mai zic de cusăturile care au explodat când am probat cea mai scumpă rochie din garderoba mea. Nimic nu se mai face ca lumea în ziua de azi! Nici nu reuşeşti bine să bagi o rochie pe cap, şi zdrang, plesneşte din toate aţele!

 

Şi acum să va spun de ce am avut cea mai neinspirată idee din ultimul timp. Roşie la faţă şi desfigurată de nervi, mă pune păcatul să îmi întreb iubitul care stătea liniştit pe canapea:

Auzi, ţie ţi se pare că m-am îngrăşat?

Dintr-o dată a înlemnit. A scăpat telecomanda din mâna şi şiroaie de sudoare au început să i se prelingă pe frunte. Se uita cu ochii mari şi plini de speranţa la patrupedul familiei, ca şi cum el ar fi putut să-l ajute (da’ de unde, asta micu’, animal deştept, înţepenise din momentul în care a văzut că mi-a plesnit rochia). Încearcă să articuleze un sunet, dar nu se aude decât un vaiet, după care îşi face curaj şi zice:

Dacă te-ai îngrăşat faţă de anul trecut, sau cum? Nu cred, că parcă rochiile astea le-ai mai încercat şi atunci şi tot aşa nu-ţi veneau. Şi oricum eu te plac aşa cum eşti!

Cum mai fetelor să am eu aşa o idee proastă să întreb un bărbat dacă m-am îngrăşat? Şi cum mai domnilor să va iasă pe gură aşa un răspuns care cere obligatoriu o săptămâna de mâncare rece şi nevorbit?

Cum adică, eu te plac aşa cum eşti? Adică grasă, adică obeză? Adică aşa ca mama ta, cu care am sperat din tot sufletul meu că nu vei semăna? Adică aşa cum nu te place nimeni, dar eu n-am încotro şi te plac? Cum să pici aşa un test simplu, când singurul răspuns corect ar fi fost: “Nu eşti grasă, sirena mea”! Ce era atât de greu?

 

Morala

M-am hotărât. Până la Revelion mă apuc de slăbit. Am verificat toate site urile cu reţete de slăbit, am notat pe un carneţel toate exerciţiile fizice pe care le-am considerat importante, am fost la cumpărături şi mi-am luat zarzavaturi şi batoane de care mănâncă vrăjitoarele alea slăbănoage care nu se îngraşă niciodată, mi-am pregătit în casă un loc în care voi face zilnic exerciţii… ce mai! Am pus la bătaie toată artileria grea!

Acum, aş vrea să va pun o singură întrebare. De Crăciun, cât cozonac şi câte sarmale am voie să mănânc?

Pentru că, să ne înţelegem! Eu nu sunt grasă! Rochiile mă fac aşa!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Caut relatie serioasa, 52 ani, nu imi plac minciunile si fitzele. Inaltime 1,95 m, greutate 130 kg, zodia gemeni, locuiesc in Bucuresti cartier Rahova. Matrimonaile Sector 5
28 de ani, 170 cm, 60kg, sunt din jud Bacău, nu consum alcol, nu fumez, pasiunea mea este muzica si fotbalul. Vreau să întalnesc o persoană drăguță, serioasa, credincioasă. Matrimoniale Bacau
Singur 32, Ilfov. Doresc cunoștință cu o fată apropiată de vârstă. Am un copilaș, pe care îl cresc eu. Daca vrei sa ne cunoaștem dă-mi un mesaj, sau sună.
31 ani, 175/75kg. Tanar dragut, fara obligatii, caut o femeie sincera in vederea casatoriei.