femeie

Ce poate fi mai frumos, decat sa iti trimita viata un om care intr-o zi sa-ti zica: “Iti multumesc pentru ca esti“

Care sa stie sa te dezbrace de secrete si de taceri cu aceeasi pasiune cu care te dezbraca de vesminte.

Care sa incerce sa iti cunoasca lumea, desi ti-e frica sa-i vorbesti.

Care sa te inveleasca noaptea cu bratele-i puternice si cu imbratisarea-i calda, sa-ti stearga lacrimile de pe fata, desi nu intelege ce anume te-a facut sa plangi.

Un om care sa te provoace sa fii mai buna zi de zi, care stie ca nu esti perfecta, iar pentru asta sa te iubeasca si mai mult. Care sa stie ca nu exista iubire simpla, dar sa adore sa-l complici. Care sa nu aiba nici reguli, nici prejudecati ori granite, doar daruire…fara frici. Care sa nu vrea sa te schimbe, desi i-e tare greu cu tine asa. Care sa-ti spuna ca esti frumoasa si-n zilele in care oboseala a lasat urme adanci pe chipul tau. Un om pentru care doar tu esti minunea lui!

Ce poate fi mai frumos decat sa iti trimita viata un om care sa-ti daruiasca tot, neasteptand nimic in schimb?

Poate doar faptul ca esti femeia care sa-i spuna la randul sau: “Iti multumesc pentru ca esti!”


Anunțuri matrimoniale

Barbat caut doamna in vederea casatoriei. momentan locuiesc in londra.
Bună, mă numesc Daniel, am 34 de ani, sunt din Maramureș dar acuma muncesc de 3 ani in Spania.Am 2 căței Bichon Maltese, nu fumez, beau doar la ocazii, sunt corect, sincer, simplu, fără alte vicii.Caut o fată pentru o relație de lungă durată.
Domn 42 ani fara obligatii, salariat cu locuinta și masina, doresc sa cunosc o doamna pentru o relatie frumoasa.
Sunt un baiat serios in virsta de 41 de ani si mai bine de 16 ani locuiesc in Madrid si imi doresc sa cunosc o fata singura pentru relatie eventual casatorie. Matrimoniale Ilfov. Localitatea 1 Decembrie.