Răneşte-o, ignor-o, apoi întreabă-te de ce a plecat…

cuplu

Răneşte-o, ignor-o, minte-o, apoi întreabă-te de ce a plecat… Da, femeia este tolerantă, împăciuitoare, încearcă să repare, închide ochii de multe ori, iartă… dar când ajunge la limită, pleacă fără să se mai uite înapoi! Iar tu vei rămâne, întrebându-te cu ce ai greşit.

 

Nicio despărţire nu este uşoară. După fiecare dintre ele ţi se mai fărâmă o bucăţică din inimă, rămâi cu regrete, vise sfărâmate, întrebări, teamă, neîncredere în oameni, neîncredere în tine… şi cu siguranţă nimeni nu vrea să ajungă aici. Dar, despărţirile fac parte din viaţa noastră. Aşa cum există începuturi, există şi sfârşituri, iar atunci când te simţi rănită, minţită, singură în doi… mai bine pleci.

Uneori, avem de ales între singurătate şi un om care ne face să ne simţim singure. Singurătatea nu-i o boală, este doar o perioadă prin care trecem pentru a ne vindeca şi a ne încărca bateriile pentru ceea ce va urma frumos în viaţa noastră. În schimb, singurătatea în doi ne poate îmbolnăvi şi schilodi sufletul. Uneori, trebuie să învăţăm să renunţăm la oamenii care au renunţat deja la noi, pentru a face loc celor care ne doresc în viaţa lor.

 

Dacă o răneşti, o ignori şi o minţi, să ştii că până la urmă se va trezi şi va pleca. Poate te va ierta de câteva ori, poate va încerca plină de speranţă să mai coasă legăturile ce au început să plesnească, dar până la urmă va pleca… Şi va întâlni un bărbat care să o iubească aşa cum merită, iar tu vei însemna pentru ea doar o luptă pierdută din războiul ce se numeşte viaţă.


Anunțuri matrimoniale

Domn vaduv din Bucuresti, 60 de ani, inaltime 1.80, greutate 80 kg, agent de securitate. Doresc sa cunosc o doamna serioasa, gospodina, preferabil vaduva. Pentru prietenie, casatorie. Rog fara provincie.
Caut o fata serioasa din Cluj sau din Gherla, 25-35 de ani, pentru o relatie serioasa.
Divorţat, 62 ani, fără obligaţii, pensionar cu serviciu, locuinţă şi maşină, doresc doamnă serioasă.
Buna caut partenera pentru prietenie eventual căsătorie .buna sunt ionel am 42 de ani divorțat de un an si ceva si as dori sa cunosc o fata serioasă sincera si onesta.