Răneşte-o, ignor-o, apoi întreabă-te de ce a plecat…

cuplu

Răneşte-o, ignor-o, minte-o, apoi întreabă-te de ce a plecat… Da, femeia este tolerantă, împăciuitoare, încearcă să repare, închide ochii de multe ori, iartă… dar când ajunge la limită, pleacă fără să se mai uite înapoi! Iar tu vei rămâne, întrebându-te cu ce ai greşit.

 

Nicio despărţire nu este uşoară. După fiecare dintre ele ţi se mai fărâmă o bucăţică din inimă, rămâi cu regrete, vise sfărâmate, întrebări, teamă, neîncredere în oameni, neîncredere în tine… şi cu siguranţă nimeni nu vrea să ajungă aici. Dar, despărţirile fac parte din viaţa noastră. Aşa cum există începuturi, există şi sfârşituri, iar atunci când te simţi rănită, minţită, singură în doi… mai bine pleci.

Uneori, avem de ales între singurătate şi un om care ne face să ne simţim singure. Singurătatea nu-i o boală, este doar o perioadă prin care trecem pentru a ne vindeca şi a ne încărca bateriile pentru ceea ce va urma frumos în viaţa noastră. În schimb, singurătatea în doi ne poate îmbolnăvi şi schilodi sufletul. Uneori, trebuie să învăţăm să renunţăm la oamenii care au renunţat deja la noi, pentru a face loc celor care ne doresc în viaţa lor.

 

Dacă o răneşti, o ignori şi o minţi, să ştii că până la urmă se va trezi şi va pleca. Poate te va ierta de câteva ori, poate va încerca plină de speranţă să mai coasă legăturile ce au început să plesnească, dar până la urmă va pleca… Şi va întâlni un bărbat care să o iubească aşa cum merită, iar tu vei însemna pentru ea doar o luptă pierdută din războiul ce se numeşte viaţă.


Anunțuri matrimoniale

Buna. Numele meu este Alex am 23 ani, 1.88m, 93kg si sunt in cautarea unei relati serioase. Sunt din Drobeta-Turnu-severin dar acuma ma aflu in Republica Ceha. Am venit aici sa vad cum este sa lucrezi in alta tara si mam obisnuit aici si asa au trecut 2 ani. Sunt o persoana timida dar usor usor dupa ce ne cunoastem nu mai sunt . Prefer ca prima data sa vorbim prin mesaje si usor usor sa ne si vedem fata in fata . Fata sa fie simpatica si sa ii placa sa rada, o viata avem hai so traim zambind, poate sa fie de ori unde nu vreau sa raman in locatia mea vreau sa vad lumea sa descopar.
Persoana serioasa, singur, fara obligatii, caut doamna serioasa pentru prietenie din Timisoara sau jud.Timis. Varsta intre 60-65 ani, inaltime: 1,60-1,65m, 50 kg, supla.
Pensionar doresc să cunosc pensionară pentru o relație serioasă,eventual căsătorie.
Domn serios, fara obligatii, 78 ani doresc prietenie cu doamna serioasa de varsta apropiata. Rac, 178cm/85kg, ochi căprui.