Puterea magica a cuvintelor

Cuvintele frumoase si zambetele sunt sarutarile su

Buna dimineata! Sa ai o zi frumoasa! Ce frumoasa esti! Sa ai o zi plina de frumos! Te imbratisez! Te iubesc! Multumesc pentru ca esti!

Acestea sunt cuvinte magice! Nu subestimati puterea acestor cuvinte! Spuse cuiva din suflet, au darul de a-i face ziua mai frumoasa!

 

Nu ma credeti? Haideti sa facem un exercitiu de imaginatie:

Te trezesti dimineata si primul lucru pe care il vezi atunci cand deschizi ochii, este cerul albastru, pe care straluceste un soare cald. Esti fericita! O noua zi frumoasa este pe cale sa inceapa. Te dai jos din pat si mergi sa-ti faci cafeluta. Acolo, un membru al familiei are o zi proasta… tu incerci sa il intrebi ce are, de ce este trist, dar tot ceea ce primesti in schimb este un nervos si iritat:” Lasa-ma in pace ca-mi trece mie!” Ce s-a intamplat cu starea ta buna? Ce s-a intamplat cu fericirea cu care te-ai trezit? Iti spun eu! S-a pierdut in energia negativa a cuvintelor auzite.

Acum, avem acelasi scenariu, si acelasi membru al familiei iti spune vesel: “Buna dimineata! Ce frumoasa esti astazi? “Eiii, acum ce stare ai? Evident ca starea ta va fi mai buna decat atunci cand te-ai trezit si cu siguranta energia pozitiva a cuvintelor frumoase a ajutat la asta.

 

Daca sunteti constienti ca energiile care sunt in spatele gandurilor si cuvintelor ne influenteaza in primul rand pe noi, cei ce le rostim, atunci de ce sa nu ne facem viata mai frumoasa? De ce sa nu rostim ori de cate ori avem ocazia formulari ce bucura persoana care le primeste? De ce este atat de greu sa dam un “Buna dimineata” chiar si unui necunoscut? De ce am uitat sa spunem un multumesc atunci cand cineva este dragut cu noi? De ce am uitat sa intoarcem un zambet unei persoane care ni l-a oferit pe al ei?

Bunatatea inseamna sa poti oferi un zambet si o vorba buna unui necunoscut, in orice moment! 

Nu uitati ca vorbele frumoase sunt adevarat balsam pentru suflet! Daruiti-le pentru ca sa le primiti la randul vostru!

 

 


Anunțuri matrimoniale

Marius, 52ani, din Poiana Țapului, brunet, ochi căprui, 1,73 înălțime, 63kg. In căutare de relație serioasă, căsătorie. Matrimoniale Poiana Țapului, Prahova
Sunt George. Am 37ani, 85kg. As dori sa vorbesc cu o fata din Bistrita nu ma deranjeaza daca are copiii.
Singur, 55 ani, 1.82 inaltime, 80kg, fara obligatii, doresc cunostinta dna de varsta apropiata pentru o frumoasa relatie de prietenie/ casatorie. Eu sunt din Alba.